Aloita uusi keskustelu

Ulkoilma Jääkiekko-ottelu Raattiin

Aloittaja: Urheilu 2.12.2018 22:40

Olisiko Virkkusen haaveessa mahdollista jos ulkoilma jääkiekko ottelu järjestettäisiin Raatissa joka olisi varmasti mahdollista jos kentälle asennetaan tilapäis-kaukalo ja kunnon paksu-jää joka suojaisi nurmikentän pinnan ja kastelulaitteiden linjaston. Ainakin mahtuisi katsojia se määrä mikä oli aikoinaan raatin-stadionilla ennätys. Alun perin olisi ollut raatin suhteen huomioitava myös talviliikunta mahdollisuus se vaan jäi kaupungilta jostain ihmeen syystä huomaamatta tai ainakin tekemättä mikä oli syy se on varmasti heillä tiedossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 16 / 16 viestiä

Ihan höpöhöpö humppaa, 4000 katsojaa tiukassa halliinkin ni että vielä pitäsi ulkona pakkasessa katella kiekon läpsyttelyä.. Kylmää kaljaa kyytipojaksi, hiphei ja hurraa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miettikääpä vähän kentän mittasuhteita, jos kaukalo Raattiin rakennettaisiin, se olisi kuin postimerkki keskellä lentokenttää. Katsomot kaukana kentästä, ja tunnelma kättelyssä pilalla. Tuo jäädyttäminen tuskin tehtäisiin suoraan nurmen päälle, niinkuin jotkut näyttävät käsittävän, mutta kyllä siitä silti vaurioita kentälle olisi. Yhtään puolivalmista paikkaa ei Oulusta löydy, katsomoita ei juurikaan voi hyödyntää, vaan ne pitäisi rakentaa telineistä tiiviisti kaukalon ympärille, valaistukset, äänen toistot, paljon muutakin kuin talkoita. Tapahtumalle on tunnelmalla merkitystä, ja sen voi näköjään pilata jo pelkällä suunnittelulla, saatikka sitten kun säätila puuttuu peliin,viisainta pysytellä sisätiloissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rasilan pesis-stadionille saisi helposti pystyyn tiiviit lähikatsomot, siellä myöskin tauko musiikki kaikuisi komeasti. Ihmettelen miksei pesis-stadioni kelpaa "jääkiekkojumalille" ulkoilmapelin pohjaksi. Komea katsimorustinki seisoojo suurimman osan vuotta aivan jouten, kuten kenttäkin..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meillä on hyvä esimerkki julmista katsojaluvuista esimerkiksi kun pakkalan tekojäällä pelattiin jääpallon MM-kisat sinne rakennettiin katsomoita mutta jostain ihmeen syystä ihmisiä eivät nekään matsit kiinnostaneet ja katsomot olivat tyhjillään. Niin kaksi-piippuinen juttu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ole missään määritetty että kentälle pystytettävä kaukalo olisi oltava keskipisteessä . Kaukalon voi sijoittaa isolle kentälle mihin vaan ja lisäkatsomoita on pilvin pimein pääsee niin läheltä seuraamaan kun vaan laki sallii.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Sama tuli itselläkin ensin mieleen. Toki Raksilassa on myös pesis stadionilla valmis katsomo, mutta onhan valmiille tekojäälle missä on myös valmis valaistus helppo laittaa kiekkokaukalo, mutta minne oululaisen perinnelajin harrastajat jääpallistit häädetään kiekkoprojektin ajaksi evakkoon?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Luitko edes sitä uutista? Siinähän nimenonaan sanottiin, ettei Raatin kenttää voi jäädyttää luonnonnurmen takia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikki kentät jossa on talviluistelua jäädytetään vaikka alla on ollut iät-ajat nurmikenttä joka on luonnon-nurmea. Niin oli aikoinaan raattikin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joka kevät korjataan nurmikko kaikikilta alueilta joilla jäätikkö on. Raatti olikin erikoisen paha.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Virkkunen tuumi, että Raatti on poissuljettu nurmen takia. Ei kannata ollenkaan tehdä. Mitä hyötyä on peliä katsoa kiikareilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten paksu jää suojaa nurmikenttää?
Paksu jää aiheuttaa ainoastaan jääpoltteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos vaikka vuoden päästä tehtäisiin se kenttä Raattiin joulukuussa, niin se sulaisi vasta toukokuulla?. Eli olisi puoli vuotta nurmen päällä. Vai pitäisikö se sulattaa ja miten. Vastaappa sovinisti meille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Mikko Salmi solvaa lestoja facebook-tilillään

Ihan oikein. Ovat kuin kasvain Suomessa. Lue lisää...
Patonki

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi