Aloita uusi keskustelu

Säästeliäästi taktikoiden

Aloittaja: Säästeliäästi taktikoiden Urheilu 1.1.2019 13:49

Milloinhan YLE:n kommentaattorit ymmärtävät, että lähdöstä loppuun asti viimeisenä hiihtäminen ei ole taktiikkaa eikä maitohappojen välttelyä, vaan väsymystä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 5 / 5 viestiä

Pärmäkoski teki virheen kun lähti keskenkuntoisena riuhtomaan tähän typerään rääkkiin - varmisti kyllä sen että Juhaug vie kaikki mitalit talven arvokisoissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomalaiset hiihtäjät säästelevät liikaa joka paikassa. Kannattaa lisätä vauhtia, niin ainakin muut urheilijat tekevät, he eivät säästele yhtään. Siinäköhän onkin syy huonoon menestykseen? Jospa valmentajatkin huomaisivat tämän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minua on myös tympinyt urheilutoimittajien toiminta ja kaiken maailman asiantuntijat urheilussa. Yleensä vanhoja urheilijoita. Tätä on tapahtunut jo pitkän aikaa. Mäkihyppy on ollut katastrofi jo 10v. Sekä miesten, että naisten hiihtolajit. Yhdistetty laskenut, kuin lehmän häntä pissauksen jälkeen. Mannisen ja kumppanien jälkeen ei uutta. Laskettelussa ei niin mitään Palanderin ja Poutiaisen jälkeen. Karmeaa seurata nytkin toimittajien ja median toimintaa. Eikö niillä ole mitään realismia toiminnassa. Jos jossain yksittäisessä kilvassa joku joskus pääsee 10-15 joukkoon, sitä ylistetään, kuin uskovat jumalaa. Suomesta on urheilussa tullut jahkaajien ja spekuloinnin suur kuluttaja. 4 peliä olen nyt nuoria seurannut ja toimittajat on joukkuetta kehunut/funtsinut/spekuloinut ja minusta peli kaikkineen on ollut onnetonta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No jos taktiikkana on viimeiseksi jääminen niin tuolla tavallahan se on varmasti taattu tulos.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan länsiosassa jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi