Aloita uusi keskustelu

Poliisi ammattina

Aloittaja: Kasvipohjainen tuote Urheilu 17.2.2020 01:15

Onko poliisin ammatti kutsumusammatti? Maalarina olen ylpeä kätteni jälkeen jota aina yritän tehdä täydellistä. Onko vartija ylpeä jos pääsee poliisiksi? Ja mihin nämä vartijat jäävät, portsareiksi?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 29 viestiä

Kaikki ammatit ovat tarkoitettu palvelemaan yhteiskuntaa. Virat ja työpaikat omistaa työnantaja ja työntekijä antaa työpanoksena sovittua palkkaa vastaan. Eikö se näin mene?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En ymmärrä, miten joku voi tehdä poliisin työtä. Täytyy olla lujahermoisia tai jopa hermottomia kavereita. Jos minä iha ite joutuisin jatkuvasti tekemisiin raakojen rikosten tai ylinopeutta ajavien kanssa, menisi luottamus ihmisiin täysin, kyynistyisin ja lopulta menettäisin järkeni ja joutuisin elämään loppuelämäni Niuvanniemessä. Näin on närhen munat!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Poliisin ammatti ei ole enää kutsumusammatti kuin persuille.

Jos ei poliisiksi pääse, niin sitten vartijaksi ja jos ei pääse vartijaksikaan, niin sitten Odinin soturiksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Poliisin ammatti on todella kutsumus ammatti . Siihen tarvitaan todella hyvähermoinen, älykäs , neuvottelutaitoinen, empaattinen ihminen. Minusta siihen ei olisi. En voi sietää juoppoja, joten ensikohtaamisen aikana vetäisin jo turpiin jos alkaisi änkyröimään. Olisin entinen poliisi ja pian, samoin olisi portsari-ammatin kanssa. Se on hyvä kun sen tietää, niin ei tule ammatinvalinnassa erheitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Saattaisit olla hyväkin poliisi tai portsari, koska tiedosta oman olemuksesi heikkoudet mihin kaikki eivät kykene.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sanotaan että Poliiseja on liian vähän!Onko? Seurattiin puolison kanssa muutamia viikkoja sitten,kotimme lähellä risteys jossa on STOP mekki ja siihen tuli kaksi partiota seuraamaan pysähtyykö siinä autot.Muutaman tunnin ajan kesti operaatio mutta ei yhtään suoraan ajavaa löytynyt tällä kertaa.Jos poliiseja on oikesti liian vähän niin onko se priorosointi sitten tämmösta tullaan seuraamaan autoja pysähtyykö auto ja mikä tärkeitä onko tarpeeksi pitkään pysähdyksissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei siltä vaikuta. Käyvät vain nykyään syrjemmissä paikoissa lounastamassa tuntikausia. Kolmea poliisiautoa parkissa tunti kaupalla loukaspaikan pihassa. Ja välipalat haetaan kotoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Poliisina pärjää,kun muistaa,että Pamppua on pidettävä Vasemmassa kädessä,koska "Asiakas" on aina oikeassa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kyllä ole kadehtittava tuo poliisin ammatti monestakaan syystä, Yksi sellainen kummajainen on tuo, että poliisin pitää julkisesti esittää vain epäilijän osaa omissa uutisissaan. Poliisi itse suorittaa rikostutkinnan, ei kukaan muu ja silti hän ei saa kertoa totuudenmukaisesti suorittamaansa tehtävää, vaan heidän pitää kirjoittaa että poliisi epäilee ja tekijää epäillään, Olisi kuinka vahva näyttö tahansa, niin poliisin pitää muistaa epäillä. Tuo epäillään sana on kovassa käytössä asiassa kuin asiassa, vaikka paljon paremmin korvaavia sanoja olisi mitä käyttää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomessa ei kukaan ole syyllinen ennenkuin syyllisyys on oikeudessa todistettu.Siihen saakka vain epäillään syyllistyneen rikokseen,tai mikä sitten olisi parempi sana epäilylle.Olettaminenkin lienee liian vahva sana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä ole kadehdittava ammatti mutta yhteiskunnallisesti tärkeää että on poliiseja.Samoin on vartijoiden olemassaolo myös tärkeä ammatti.Ne ovat myös portsareina ja järjestyksen ylläpitäjinä erilaisissa tapahtumissa sekä valvomassa kioskeissa,marketeissa ja kaupoissa että "esiliinan"alle sujahda mitään ennen MAKSUN suoritusta kassaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Ville Tavion näkemykset

311 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Amerikkalainen miljardööri lahjoittajana

Olisiko parempi vaihtoehto ollut olla antamatta mitään ? Ihmeellistä miten parempiosaisia lyödään kuin vierasta sikaa,ko... Lue lisää...
Sanoppa ihan suomeks...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

6.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille