Aloita uusi keskustelu

Pesäpallo "kuolee"

Aloittaja: Urheilu 10.10.2019 15:19

Jaa se on Muhoksellakin menny siihen pisteeseen että harkitaan Mupsin lakkauttamista, ainakin Tervareitin mukaan. Ei oo tunkua johtotehtäviin saatikka talkoohommiin. Sääli, onhan Mups ollut kohtalaisen menestyvä pesisseura. Muistoihin pakkaa 1990 luvun menestys jolloin pelaajina Pohjolan veljekset, Hannuniemet, Seppä, Tihinen ja ketä niitä oli. Superpesiksessäkin pelasivat ja junioritoiminta oli laajaa. Miten se on päässyt noin rapistumaan, onko yhteisöllisyys Muhoksella kuollu?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 23 viestiä

Niin kaikki vähitellen katoaa! Muhoksella oli vuosikymmeniä siten Muhoksen poikakoti. Sinne vietiin lapsia jokapuolelta suomea käytöshäiriöisiä jne . . Olot ja kuri olivat kuulema siellä pitkälti vankiloiden oloisia kurinpito toimia myöten:

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sehän on koko pelin LUONNE! Siinnä paletaan ja kuollaan Tahko Pihkala loi tämän kapitalistisen pelin. Se kuva sodankäyntiä palloheittoineen. Pallo kuvaa käsikranattia.

Todellisuudessa taistelutilanteessa noin ei käsikranaatia heitetä. Vaan tavallaan kammetaa heittäen käsi suorana vartalo hieman sivukyyryssä näin heito saadaan tarkennettua.

Eikä koko vartaloa ojenneta alttiiksi tulitukselle. Ja juoksemiset pesältä toiselle minkä pääsee! Kuvaa etenemistä taistelurintamalla näi se menee sotainen peli!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Parempaa peliä kuin pesis ei keksittykää. Älypeli. Siellä lyödään ja heitetään palloa. Ei potkita toista nilkkaan tai ruhjota kaukalon reunaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja juodaan limukkaa, yks lyö ja loput juo:) Hieno laji joka vienyt monta ihan oikeaa urheilijaa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Nostakaa kunnan veroprosenttia ja maksakaa osallistujille kunnon korvaus. Alkaa porukkaa olla tyrkyllä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä Tahkopihkalan keksimä ja ideoima sodankäyntiä kuvaava pallopeli joutaa lopettaa! Siinnähän aivan selvästi mm. mallataan kranaatin heittoa viskaamalla palloa. Pelissä paletaan ja kuollan sanontojen sitä vahvistaessa. Peli olisi ollut mielestäni lopetettava jo ennen näitä aikoja, mutta parempi myöhään, kuin ei milloinkaan.

Nuoret miehet ja naiset voivat hioa sotataitojaan maanpuolustukseen tähtäävässä koulussa jota kutsutaan "SUOMEN RASKKAAKSI" eli armeijassa. Tosin se on kuin loma-aika verrattuna itäisen naapurin vastaavaan 3 vuotta 6 kk. Jonka kävin mielelläni nuoruusvuosinani setäni alaisuudessa. Hän oli arvoisa ja arvostettu KGB upseeri! Suomeen tultuani kävin myös suomen armeijan se oli kuin "lekottelua" aikaa ja ruoka oli hyvää ja maukasta. Tahkopihkala muuten oli ainakin yhdessä asiassa aikaansa edellä. Nimittäin hän ei suvainnut naisten urheilua stadioneilla. Hänen mielestään se oli siveetöntä. Ja olivat kuin seksi aktin jälkeen pitkällään ja pyllistellen urheilu stadioneilla. Ja niinhän asia todella ON!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kapitalistien lapsilla on muitakin sotan liittyvää harrastetta! Kuten partiotoiminta siellä opetetetaan kädestä pitäen taitoja joita nyky lapsi ei tarvitse lainkaan. Puukkoakin opetetaan käyttämään ja kirvestä. Eihän niitä saa edes julkisella paikalla pitääkkään saatikka käyttää. Todellisuudessa julkisia paikkoja ovat KAIKKI! ne minne kuka tahansa pääsee. Siis luonto jne . . . .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ökyalueilla niitä ja tätä toimintaa kyllä ON! Pääasiassa manttaalimaiden omistajien jälkeläisillä. No jotka aikoinaan ahneesti kyynöspää tekniikalla maita itsellen paaluttivat. Ajaen pienempi lukuisat pakosalle ja vielä pahempaakin! Tällaisia alueita suomessa ovat Pohjois-pohjanmaa sekä Etelä-pohjanmaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan nuita muitakin, talvilajeista mäkihyppy on jo käytännössä kuollut laji

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paini säilyy, koska se on oikeasti vanha laji.
Painia on harrastettu jo muinaisessa Kreikassakin.
Pesäpallo on Suomessa keksitty laji, jolla ei ole maailman markkinoilla tekoa.
Kuka sellaista lajia haluaa harrastaa.
Jääkiekko ja koripallo tekee miljonäärejä, ne on paljonkin parempia lajeja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nykyisin muotia olla homo ja ne tykkää olla tietääkseni toverillisia, siinä ei pisteitä heru.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sanotahan näin! se on paljon varmempaa tietoa. Pesäpallo tuskin säilyy sillä ns. "pesät" vähenee eikä kunnon mies ja nainen suhde tulevaisuudessa kukoista saati "stondaa" Painista on samaa sanottavaa tosin miehet könyvät kuten naisetkin samaa sukupuolta olevien selässä. Mutta PIERU nuo suolistoperäiset paukahdukset! Ne ei häviä, kuin vasta sen viimmeisen ihmiskunnan edustajan siirryttyä autuaimmille piereskely maille tai niityille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ihme, että kuolee, kun on ollut saattohoidossa jo pitkään

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä peli, kunhan ei aleta rosvoomaan. Nämä tahot mitkä kuvittelee tekevänsä tiliä a`la jääkiekko, joutavat menemään oikeisiin, ruumiillisiin töihin josta hankkia "voita leivän päälle".

Se siitä. Liikuntamuotona aivan mahtava laji, joka pitäisi ottaa koulujen pakollisiin liikuntamuotoihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Koululiikuntalajina pesäpallo on vitsi. Yksi heiluu mailan kanssa, yksi heittää palloa ylöspäin. Noin 20 muuta katsoo kun tämä yksi lyö kolmesti huti, jonka jälkeen pallo heitetään ykköspesälle ja takaisin pari kertaa, jotta sama voi alkaa alusta.

Välillä sitten tämä yksi osuu palloon ja pääsee juoksemaan. Noin 19 muuta henkilöä katsoo, mihin pallo meni. Yksi juoksee sitä kiinni. Muutama pallonheitto ja sama alkaa taas alusta.

Ei pesäpalloa voi liikunnaksi edes kutsua koulussa. On eri asia sitten, kun taktiikat ja muut on kunnossa, eli on muutama vuosi harjoiteltu.

Mikä tahansa muu laji on pesäpalloa parempi kouluun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin kauan kuin jossakin urheilumuodossa käytetään rauhan ja ystävyyden vastaisia, etten sanoisi irvokkaita termejä haavoittua tai kuolla/palaa (pesäpallo), emme suosittele kenellekään niin pöyristyttävän militaristisen lajin harrastamista. Kukapa haluaisi pesäpallokentällä haavoittua tai kuolla. Pieni lapsikin saa tämmöisten järkyttävien pelien seuraamisesta traumoja aivan varmasti.

Kyllä tietokonepelien pelaaminen on sentään turvallista ja kehittävää tämän rinnalla. Ihmisten seulaksi ampuminen, bunkkerin räjäyttäminen, laivan upottaminen tms. ovat lapsen kasvua kaikin puolin edesauttavia ajanvietteen muotoja etenkin, kun niitä näkee kymmeniä tuhansia kertoja ennen viidentoista vuoden ikää. Sitäpaitsi peliteollisuus on Suomen viennille tooooosi, tooosi tärkeä, sillä ilman sitä joku voisi mennä urheilukentälle vetelehtimään jonkin hikisen pallopelin parissa.

Noita kuolemia yms. arvostetaan täällä paljon sikäli, kun semmoista tapahtuu tosielämässä hyvin kaukana täältä esim. Guatemalan, Argentiinan tai Venezuelan viidakossa. Kun siellä haavoittuu, kuolee tai palaa, on voitto imperialistisesta USA:sta saanut uuden marttyyrin, jota alinomaa kunnioitamme pukemalla päähän sopivan baretin ja vetämällä yllemme asianmukaisen t-paidan. Paraskaan rosvo ei täkäläiseen kitukasvuiseen kuusikkoon menehtyessään tule saamaan muistokseen yhtään elokuvaa, kirjaa, näytelmää, pamflettia, barettia tai t-paitaa toisin kuin eteläisen Amerikan mantereen kollegansa. Ja sehän on hyvä…

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ennen Muhoksen superiin nousua kävin katsomassa Mups - Sojy pelin.Muistaakseni siinä ratkesi Sotkamon nousu.Väkeä oli paljon ja tunnelmaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi aamusta alkaen Etelä-Lapissa lumipyryn vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöstä alkaen Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Etelä-Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamusta alkaen maan itäosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Keski-Lapissa ja Pohjois-Lapissa lumi- tai räntäsateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi Perussuomalaisia pelätään?

171 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

perussuomalaiset vastasivat ”hoitajakeskustelun komeimmasta voltista”

Marinin hallitus toimii aivan toisella tasolla verrattaessa sitä Sipilän oikeistohallituksen leikkauspolitiikkaan ja tod... Lue lisää...
persuilla huono muis...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille