Aloita uusi keskustelu

Pesäpallo "kuolee"

Aloittaja: Urheilu 10.10.2019 15:19

Jaa se on Muhoksellakin menny siihen pisteeseen että harkitaan Mupsin lakkauttamista, ainakin Tervareitin mukaan. Ei oo tunkua johtotehtäviin saatikka talkoohommiin. Sääli, onhan Mups ollut kohtalaisen menestyvä pesisseura. Muistoihin pakkaa 1990 luvun menestys jolloin pelaajina Pohjolan veljekset, Hannuniemet, Seppä, Tihinen ja ketä niitä oli. Superpesiksessäkin pelasivat ja junioritoiminta oli laajaa. Miten se on päässyt noin rapistumaan, onko yhteisöllisyys Muhoksella kuollu?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 19 / 19 viestiä

Parempaa peliä kuin pesis ei keksittykää. Älypeli. Siellä lyödään ja heitetään palloa. Ei potkita toista nilkkaan tai ruhjota kaukalon reunaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nostakaa kunnan veroprosenttia ja maksakaa osallistujille kunnon korvaus. Alkaa porukkaa olla tyrkyllä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä Tahkopihkalan keksimä ja ideoima sodankäyntiä kuvaava pallopeli joutaa lopettaa! Siinnähän aivan selvästi mm. mallataan kranaatin heittoa viskaamalla palloa. Pelissä paletaan ja kuollan sanontojen sitä vahvistaessa. Peli olisi ollut mielestäni lopetettava jo ennen näitä aikoja, mutta parempi myöhään, kuin ei milloinkaan.

Nuoret miehet ja naiset voivat hioa sotataitojaan maanpuolustukseen tähtäävässä koulussa jota kutsutaan "SUOMEN RASKKAAKSI" eli armeijassa. Tosin se on kuin loma-aika verrattuna itäisen naapurin vastaavaan 3 vuotta 6 kk. Jonka kävin mielelläni nuoruusvuosinani setäni alaisuudessa. Hän oli arvoisa ja arvostettu KGB upseeri! Suomeen tultuani kävin myös suomen armeijan se oli kuin "lekottelua" aikaa ja ruoka oli hyvää ja maukasta. Tahkopihkala muuten oli ainakin yhdessä asiassa aikaansa edellä. Nimittäin hän ei suvainnut naisten urheilua stadioneilla. Hänen mielestään se oli siveetöntä. Ja olivat kuin seksi aktin jälkeen pitkällään ja pyllistellen urheilu stadioneilla. Ja niinhän asia todella ON!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kapitalistien lapsilla on muitakin sotan liittyvää harrastetta! Kuten partiotoiminta siellä opetetetaan kädestä pitäen taitoja joita nyky lapsi ei tarvitse lainkaan. Puukkoakin opetetaan käyttämään ja kirvestä. Eihän niitä saa edes julkisella paikalla pitääkkään saatikka käyttää. Todellisuudessa julkisia paikkoja ovat KAIKKI! ne minne kuka tahansa pääsee. Siis luonto jne . . . .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ökyalueilla niitä ja tätä toimintaa kyllä ON! Pääasiassa manttaalimaiden omistajien jälkeläisillä. No jotka aikoinaan ahneesti kyynöspää tekniikalla maita itsellen paaluttivat. Ajaen pienempi lukuisat pakosalle ja vielä pahempaakin! Tällaisia alueita suomessa ovat Pohjois-pohjanmaa sekä Etelä-pohjanmaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Onhan nuita muitakin, talvilajeista mäkihyppy on jo käytännössä kuollut laji

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paini säilyy, koska se on oikeasti vanha laji.
Painia on harrastettu jo muinaisessa Kreikassakin.
Pesäpallo on Suomessa keksitty laji, jolla ei ole maailman markkinoilla tekoa.
Kuka sellaista lajia haluaa harrastaa.
Jääkiekko ja koripallo tekee miljonäärejä, ne on paljonkin parempia lajeja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nykyisin muotia olla homo ja ne tykkää olla tietääkseni toverillisia, siinä ei pisteitä heru.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sanotahan näin! se on paljon varmempaa tietoa. Pesäpallo tuskin säilyy sillä ns. "pesät" vähenee eikä kunnon mies ja nainen suhde tulevaisuudessa kukoista saati "stondaa" Painista on samaa sanottavaa tosin miehet könyvät kuten naisetkin samaa sukupuolta olevien selässä. Mutta PIERU nuo suolistoperäiset paukahdukset! Ne ei häviä, kuin vasta sen viimmeisen ihmiskunnan edustajan siirryttyä autuaimmille piereskely maille tai niityille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ihme, että kuolee, kun on ollut saattohoidossa jo pitkään

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä peli, kunhan ei aleta rosvoomaan. Nämä tahot mitkä kuvittelee tekevänsä tiliä a`la jääkiekko, joutavat menemään oikeisiin, ruumiillisiin töihin josta hankkia "voita leivän päälle".

Se siitä. Liikuntamuotona aivan mahtava laji, joka pitäisi ottaa koulujen pakollisiin liikuntamuotoihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Koululiikuntalajina pesäpallo on vitsi. Yksi heiluu mailan kanssa, yksi heittää palloa ylöspäin. Noin 20 muuta katsoo kun tämä yksi lyö kolmesti huti, jonka jälkeen pallo heitetään ykköspesälle ja takaisin pari kertaa, jotta sama voi alkaa alusta.

Välillä sitten tämä yksi osuu palloon ja pääsee juoksemaan. Noin 19 muuta henkilöä katsoo, mihin pallo meni. Yksi juoksee sitä kiinni. Muutama pallonheitto ja sama alkaa taas alusta.

Ei pesäpalloa voi liikunnaksi edes kutsua koulussa. On eri asia sitten, kun taktiikat ja muut on kunnossa, eli on muutama vuosi harjoiteltu.

Mikä tahansa muu laji on pesäpalloa parempi kouluun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin kauan kuin jossakin urheilumuodossa käytetään rauhan ja ystävyyden vastaisia, etten sanoisi irvokkaita termejä haavoittua tai kuolla/palaa (pesäpallo), emme suosittele kenellekään niin pöyristyttävän militaristisen lajin harrastamista. Kukapa haluaisi pesäpallokentällä haavoittua tai kuolla. Pieni lapsikin saa tämmöisten järkyttävien pelien seuraamisesta traumoja aivan varmasti.

Kyllä tietokonepelien pelaaminen on sentään turvallista ja kehittävää tämän rinnalla. Ihmisten seulaksi ampuminen, bunkkerin räjäyttäminen, laivan upottaminen tms. ovat lapsen kasvua kaikin puolin edesauttavia ajanvietteen muotoja etenkin, kun niitä näkee kymmeniä tuhansia kertoja ennen viidentoista vuoden ikää. Sitäpaitsi peliteollisuus on Suomen viennille tooooosi, tooosi tärkeä, sillä ilman sitä joku voisi mennä urheilukentälle vetelehtimään jonkin hikisen pallopelin parissa.

Noita kuolemia yms. arvostetaan täällä paljon sikäli, kun semmoista tapahtuu tosielämässä hyvin kaukana täältä esim. Guatemalan, Argentiinan tai Venezuelan viidakossa. Kun siellä haavoittuu, kuolee tai palaa, on voitto imperialistisesta USA:sta saanut uuden marttyyrin, jota alinomaa kunnioitamme pukemalla päähän sopivan baretin ja vetämällä yllemme asianmukaisen t-paidan. Paraskaan rosvo ei täkäläiseen kitukasvuiseen kuusikkoon menehtyessään tule saamaan muistokseen yhtään elokuvaa, kirjaa, näytelmää, pamflettia, barettia tai t-paitaa toisin kuin eteläisen Amerikan mantereen kollegansa. Ja sehän on hyvä…

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ennen Muhoksen superiin nousua kävin katsomassa Mups - Sojy pelin.Muistaakseni siinä ratkesi Sotkamon nousu.Väkeä oli paljon ja tunnelmaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ihme, että pesäpallolla menee nykyään heikosti kun ei ole kansainvälistä kosketusta.
Jenkkiläinen baseball on niin lähellä pesäpalloa, että parasta on siirtyä siihen. Saataisiin maaotteluja ja ne on pallopelien suola ja sokeri.
Ei muuta kuin harjoittelemaan syöttöä ja lyöntiä kentältä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyse on kyllä kahdesta hyvin erilaisesta lajista. Pesäpallossa sentään vaaditaan jonkinlaista urheilullisuutta pelaajilta. Baseballin pelaajat muistuttavat enemmän tavallisia kansalaisia kaljamahoineen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pelaajat vanhenee, ja nykynuorisoa ei paljon kiinnosta. Sama kaava kuin hirvenmetsästyksessäkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi yön aikana Kainuun maakunnassa ja Koillismaalla sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Posio, Kemijärvi, Salla, Pelkosenniemi ja Savukoski lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kenelle ilmainen ruokakassi kuuluu ?

Ilmainen ruoka kuuluu jokaiselle joka kehtaa sellaisen käydä noutamassa. Se on kuitenkin selvää säästöä vaikka rahaa ruo... Lue lisää...
Dick Nordic

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

15.10.

Fingerpori

15.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/