Aloita uusi keskustelu

Ouluhallin laajennus

Aloittaja: Liikuntapaikat jees Urheilu 1.6.2019 09:27

Ouluhallin laajennus on erittäin merkittävä kulttuuri- ja urheiluteko Oulun alueella. Paikalliset urheiluseurat saavat paljon kaivatut ja nykyaikaiset puitteet harjoitella ja järjestää kilpailutapahtumia. Myös peruskansalaisen kannalta hanke on merkittävä ja kohottaa huomattavasti nykyisen maamerkkinä olevan Ouluhallin arvostusta. Toivottavasti kaupungin omat erimielisyydet eivät rasita tätäkin hanketta kuten kauppahallissa on käynyt!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 6 / 6 viestiä

Saapas nähdä alkaako rakentaminen kesäkuussa... nykyään rakentamisen aikataulut vedetään mahdollisimman tiukoiksi ja ei anneta riittävästi aikaa kuivumiselle. Myöskään vuodenaikaa ei oteta huomioon vaan aletaan rakentamaan syksyä ja talvea kohti. Ennen perinteisesti aloitettiin keväällä aikaisin ja rakennukset saatiin säältä suojaan ennen syyssateita ja lunta. Innolla odotan ja seuraan kuinka käy tässä projektissa. Missä pallopelit pelataan jos uudessa hallissa tulee kosteusongelmia ja urheilutalo on purettu?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kauppahallissa on vain kaksi lautakunnan jäsentä ollut jarruttamassa ja niskuroimassa, muutenhan asiat on mennyt normaalisti eteenpäin 5 miljoonaa euron tulonsiirto 11-12 pienyrittäjälle kaupungilta.
Oulusta on puuttunut kunnolliset kilpaurheilun sisäliikuntatilat, jotka kaikissa suuremmissa kaupungeissa aikoja sitten on rakennettu, suunnitelma on mahtava, siihen tulee paljon erilaisia toimintoja, ihme ettei valittajat ole vielä pilanneet tätäkin hanketta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuskin sinne peruskansalainen pääsee edelleenkään ennen klo 20 ja senkin jälkeen saa edelleen kuunnella äksyjen seuraurheilijoiden valitusta siitä, miten hitaammat ja heikommat ovat tiellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllähän ne isommat tilat on tarkoitettu kilpailutoimintaa ja junnutoimintaa varten eli urheiluseuroille. Tavalliset aikuiset kuntourheilijat nyt vaan jätetään aina jonon hännille kun liikuntapaikkoja jaetaan :(

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Turhaa valitusta, eipä ole liikunnallisessa Oulussa mitään valittamista, taidettaan olla koko Suomen ykkönen..
Urheilutalo on tullut käyttöikänsä päähän, sen jokainen näkee, remontti olisi mahdottoman kallis, tilat eivät ole sopivat kilpaurheilun käyttöön, poikkeusluvalla mennään vuosi kerrallaan, käytännössä korjaamaton paikka.
Seniorikansalaisena annan suuret Kiitokset Oulun kaupungille erittäin hyvin toimivista liikunta mahdollisuuksista, lähikunnissa niitä ei ole, eikä Suomessa, mutta meillä Oulussa, Kiitos.
Täällä pystyy harrastamaan monipuolisesti kaikkea liikuntaa, joka antaa terveyttä ja hyvää mieltä, suosittelen valittajille.
Ps. Raksilan urheilukeskukseen on lisäksi erittäin helppo tulla joka puolelta, kaikki löytyy samalta alueelta, mikä on sitä ainutlaatuista Oululaista osaamista, jonka edeltävät sukupolvet on meille viisauksissaan mahdollistaneet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: 
Maan pohjois- ja länsiosassa etelätuuli on voimakasta aamulla ja aamupäivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hoitajien palkkoja pitää leikata

Tuollaisia juttuja tulee, kun tietyt ihmisrymät ei käytä kondomia Lue lisää...
Skeptikko

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi