Aloita uusi keskustelu

Magic Monday ja muut ravit

Aloittaja: Urheilu 29.10.2018 17:08

Kaleva julkaisee säännöllisesti ravien tuloksia painetussa lehdessä. Myös Antti Pylkkänen
parin muun asiantuntijan ohella antavat vihjeitä ja uutisia raveista. Näin tärkeä sinänsä
tarpeettomaksi käyvän hevosen elo jatkuu . Mitä mieltä raveista ollaan?!

p.s. vihjeeksi tänään ; 4- vuotias ruuna voittaa T 65 lähdön 2 Forssassa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 19 / 19 viestiä

Viimeistä Magic Mondayta viedään tälle vuodelle ja missäpä muualla kuin Oulussa ja toinen paikkakunta tänään Tampere. Todella hieno formaatti,joka laajenee myös lauantaiksi lähitulevaisuudessa.
Magic livessä laitan Mauri Jaaran voittavan ennemmän lähtöjä kuin Ari Moilanen. Kerroin ei päätä huimaa ,mutta panoksen suuruudella saa haluamansa voiton..

Pelionnea!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Viime maanantain ideahevonen Jontikka on pelattu suosikiksi Magic Monday ensimmäisessä kohteessa Seinäjoella. Hyvin se saakin juosta,jos voittaa Mika Forssin ajokin Kikan Velperi. Hipatsu pystyy paljoon ja voi yllättää.

Jokimaalla päätöskohteessa nähdään kaksintaistelu Ice Winen ja Golden Elevenin välillä.

Seinäjoen lähdössä 6 Pascha Tillyn kerroin jää voittajassa varmaan pelattavaksi, kun voittaja-peliin on lisätty yhteensä 10000€ bonusrahaa...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tänään taas varmahko kaksari tarjolla Kaustisen ensimmäisessä Magic Monday lähdössä. Koveri ja Menoks. Menoks osaa laukkailla joten toisena parina pelaan Koverin kanssa myös Jontikkaa. Panostus siten, että Koveri/Menoks paria pelataan niin paljon,että sen tullessa jää hiukan voitolle ja toivotaan enemmän Koveri/ Jontikka kaksaria jolla tätä kirjoitettaessa saisi rahat takaisin kymmenen kertaisena,

Esimerkki tämän hetkisillä kertoimilla:

Koveri/Menoks 1,96x60€=117,60€

Koveri/Jontikka 10.17x40€=406,80€

Rahat otetaan vielä takaisin ,jos ei noista kumpikaan osu Right Brolinen voitolla seuraavassa lähdössä. Jos nämä menee pieleen ,niin voidaan puhua Black Mondaysta !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aaprahami on kaksarissa, jos jompi kumpi kärkihevosista pettää. Jontikka on ollut alavireinen Hannu Hietasenkin mukaan ja toivoisi siksi nyt tarkkaa juoksua. 7. Radalta sitä ei vaan ainakaan kärkipäässä liene odotettavissa, koska parempia avaajia on sisäpuolella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

ei perkules...Kyllä me nyt luotetaan Koveri/Menoks parriin ilman varmistuksia.

Pelionnea!!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiitos MP. en päässyt loistamaan vaikka alunperin psyykkasin lähdön ihan oikein...ainakin matemaattisesti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jontikka sai sitten kuitenkin sen hyvän reissun, minkä hevonen tarvitsikin, eikä tarvinnut esim kierrellä ulkoratoja kirivaiheessa. Sitten vielä toisen pelihevosen haparoinnit päälle, niin pääsi kuittaamaan kakkosrahat. Tällaista se ravipelaaminen aina meikäläisellä on, ja yksi syy miksi on tullut harrastuksesta nykyisin niin paljon satunnaisempaa. Vaikka miten perehtyy lähtöjen taustoihin, valmentajien kommentteihin ym, niin tyhjää vetää aina. Parempi jatkaa matalaa profiilia edelleen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Juu..näinhän se raveissa yleensä menee kuten kerroit. Hyvin usein lähdöt menee kuten ensin ajattelee,mutta sitten sitä vaan pelaa lopulta vaikka jopa omia ajatuksiaan vastaan. Kivaa tämä silti on.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

jos ei mitään ihmeitä satu, niin tänään Oulun viidennessä ja Magic Mondayn kolmannessa kohteessa Willy Winston voittaa ja Ambrogio on toinen. Samat kuskit eli Jaara ja Raitala ottelevat tiukummin voitosta myös Magic Mondayn ensimmäisessä kohteessa ja Oulun neljännessä lähdössä . Kaksarit näissä aika liki. Kolmas selvähkö kaksari saadaan Oulun kuudennessa lähdössä,jossa taas Raitala ajaa ennalta parasta hevosta eli Cool On Photosia.Toiseksi on eniten tyrkyllä Keep Calm Tuomas Pakkasen ohjastamana. Suosittelen pelaamaan näitä kaikkia kolmea kaksaria.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pelasin tänään ensimmäistä kertaa raveja ja laitoin kaikki säästöni Forssan T-65 toisen lähdön nelivuotiaille ruunille, mutta väärin meni ja nyt olen rahaton. Mitenkähän nyt ostan sydänlääkkeeni? No, olenhan minä jo sen verran iäkäs, että kait se oli määrätty, että aikani on viimein tullut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

olipa mahtava esitys Cooganilta.. Eskilstunasta piti hakea tämä voitto,mutta ravipelaaja nykyään ei seiso enää Äimäraution aidan takana kädet taskuissa lämpiminä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ravit on hyvä juttu. Nuoruuden harrastus, jota edelleen tulee seurattua.

Annoit laajan tipsin. Ainakin 4 vaihtoehtoa voittajaksi :)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

niin ,muttei raveista kyseessä ollen mikään varmaa...

Voimamies toinen

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ehkä jatkossa . Onnea voittajlle! Teivainen....vaikea veikata!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Kommunismi on luonnollinen tapa toimia

247 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Taseet työttömänä

Maailmassa on ainoastaan kaksi täysin varmaa asiaa: aurinko nousee idästä ja tenava haukkuu hallitusta. Avaappas kerran... Lue lisää...
stranger

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

26.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi