Aloita uusi keskustelu

Maastohiihto kiellettävä

Aloittaja: häpeä Urheilu 14.11.2011 17:09

Koska Suomalaiset hiihtäjät asettavat kansakuntamme jatkuvasti häpeään, tulisi maastohiihdon kilpailut kieltää määräajaksi ja lakkauttaa hiihtomaajoukkueen toiminta välittömästi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 57 viestiä

Kaikki urheilu pitäisi kieltää lailla koska me suomalaiset emme pärjää siinä ja sen epäreilua meitä kohtaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei näytä Lallukkaakaan harmittavan se, että tuli sekoiltua vaan se, että jäi kiinni. Toivottavasti sponsorit nyt vetää tukensa pois maastohiihdolta vaikka viideksi vuodeksi. Jostakin syystä maastohiihtoon on pesiytynyt ahneuden piru eikä se taida lähteä ennenkuin lyödään tosiasiat pöytään ja rahantulo loppuu. Ei minkään pörssiyhtiön tai vastaavan kannata sotkeutua tuohon tympeään suohon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei lähimainkaan. Jokainen dopingista kärähtänyt pitää asettaa julkiseen häpeähäkkiin kauppatorille. Viimeksi kärähtänyt vapauttaa kauimmin häpeähäkissä olleen douppaajan. Mikäli uusia tapauksia ei enää tule, häpeähäkistä vapaudutaan kahden vuoden häpeämisen jälkeen.

Mikäli douppaaja halua jatkaa uraansa tämän jälkeen, hänen hiihtoasunsa takamukseen on kiinnitettävä ketun häntä. Selkäpuolella on oltava musta teksti keltaisella pohjalla "douppaaja".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei nyt jaella mitään elinkautisia dopingista. Kärsii rangaistuksen ja voi sitten tulla takaisin. Suomessa on menty ihan kohtuuttomuuksiin näissä ajojahdeissa. 

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Kuka on puolustellut dopingia, en minä ainakaan. Kyselen vain, että luuleeko joku, että Suomi on dopingin ydinmaa. Luuletko, että norjalaiset on niin ylivetainen maa hiihdossa, että voittavat puhtaina sata-nolla ja ihan hengästymättä kaikki muut dopingin avulla urheilevat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lumiukkoja ei tosiaan meillä Lapissa ole päästy vielä tekemään, mutta yhdymme ilomielin lääketieteen asiantuntijoiden ihmetykseen: mitä hyötyä viidenkympin hiihtäjälle olisi kasvuhormonista?

Kun sitä puolustat, puolustat Todellista Tyhmyyttä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Veerpalu oli uransa loppumetreillä. Meidän on vaikea tietää, onko hän - kaiken voittanut - käyttänyt ikänsä vaiko jatkanut aineilla uraansa.

 

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tiedän. Onhan se yksi lääkärikin melkoinen menijä - nimi vaan on päässyt unohtumaan. Kotimaista kärkitasoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No kokemustahan näistä tampioista hiihtäjistä on tosiaan saatu. Maailmalla asiantuntijat, ml. Timo Seppälä, ihmettelevät, mitä ihmettä viidenkympin hiihtäjä hyötyy kasvuhormonista?

Tyhmä, tyhmempi, suomalainen hiihtäjä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

nykyisillä testausmenetelmillä voitas huiputkin paljastaa jos olisi halua. Mutta se olisi huippu-urheilun loppu! Kyrö yritti sohasta muurahaispesää, mutta ilman 'vasikoita' epäonnistui.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tietämättömyyttä tai ei, mutta käveleekö maratoonarit sitten alamäet? Vai viedäänkö heidät paareilla?

Sinun heikkoutesi on logiikka: "Kun jossain 3 000 kilometrin päässä kesälajissa - jota Suomessa harrastaa ehkö 3 ihmistä tosissaan - joku douppaa, niin tottahan pohjoisessa talvilajissa doping pitää vain hyväksyä."

Ei pahaa tekoa voi hyvittää toisella pahalla teolla, hölömöt!

Juuri tuon mädän asenteen takia näitä hiihtodopingkäryjä tulee jatkossakin. Ei tämä viimeinen ollut.

Noin yleisellä tasolla: miksi muka on niin vaikeaa noudattaa sääntöjä ja lakeja? Minulle se ei koskaan ole ollut vaikeaa saati ylivoimaista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jahas, kalikka näemmä sattui ja koira älähti.

Ei, en hiihdä. Seuraan näiden ihailemiesi hiihtoniilojen säälittäviä ja läpityhymiä selityksiä.

Tiedätkö muuten muita hiihtäjiä kuin Marjo M-K:n, joka olisi päässyt korkeakouluun tai jos on päässyt, saanut loppututkinnon aikaan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No nyt vasta alankin hiihtämään. Saahan sitä kirjoitella mutta ei se hiihtäminen tällä pasltalla ruikuttamalla lopu, heh.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ku kilpailemaa.  Tosin minun ja sinun kannatuksella ei ole siinä suurtakaan merkitystä. Myös moni ulkomaalainen huipputason urheilija  on kärähtänyt ja tullee kärähtämään ajan myötä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikki urheilu tulee kieltää! Se ei aiheuta mitään muuta kuin kipua, särkyä ja kateutta! Kerran olen liikkunut ja sen jälkeen olin viikon kipeänä! VIIKON!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Kommunismi on luonnollinen tapa toimia

247 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Taseet työttömänä

Maailmassa on ainoastaan kaksi täysin varmaa asiaa: aurinko nousee idästä ja tenava haukkuu hallitusta. Avaappas kerran... Lue lisää...
stranger

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

26.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi