Aloita uusi keskustelu

loistavaa Kaisa Mäkäräinen!

Aloittaja: Eki Urheilu 16.12.2010 16:34

Eka kertaa yli kymmeneen vuoteen katsoin tänään loppuun asti ampumahiihtokilpailun. Kaisa Mäkäräinen sijoittui kakkoseksi, heti sutjakan norjattaren jälkeen. Kaisa kuitenkin johtaa naisten maailmancuppia. Kuka enää on kiinnostunut jostain kärpistä ja jääkiekosta kun uljas Kaisamme menestyy maailman kilpatantereilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 28 viestiä

Ikivanha aloitus.
Kaisan ura on loppuouolella, mutta Kärppien ei.
Hienoa että Kaisa näytti haukkujilleen.
Samoin on tehnyt Kärpät haukkujilleen moneen kertaan aloituksen päivämäärän jälkeen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

.. Mikä parasta, Kaisa Mäkäräinen on aloittajan kymmenen vuoden takaakin paras tänään. Onneksi tätä näytetään aina uudestaan. Onnittelut Kaisalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaikka Kaisalla meni mm-kisat vähän alakanttiin, niin mitali tuli. Maailmancupissa on toinen ja oliko takaa-ajosta ja yhteislähdöstä vielä tulossa kristallipallot.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Kulta Kaisa Pohjois-Karjalan oma nainen ! Otti hopeaa ja teki mitä oli voitavissa, mutta huolto tunaroi pahanpäiväisesti. Valmennuspuoli ilkesi ja oli otsaa ehdollistaa Kaisan epäonnistumisen omaksi syykseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

hyvä Kaisa teki sen otti kuningattaren roolin sinnikkyydellään. Iloinen ihanan nainen - niin suomalainen!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tosi hienoa. Olen jo vuosia miettinyt, että suomalaisten kannattaisi keskittyä enemmän tällaisiin fiksuihin lajeihin. Mutta missä ne miehet luuraa..?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On se tosi jännää tuo ampumahiihto ,panen peukot pystöön ja sanon osu ,kun Kaisa on ampumassa ja hyvin Kaisa on ammunutkin ja hiihtänyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko hän entinen Kaisa Varis??? Seuraan vaan alppihiihtoa...... Huh. huh mitä misuja Lindsay Vonn ja kumppanit verrattuna nämä räkänokat

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuka tämä Lindsay Vonni on?   Onko se niitä, jotka nousevat konevoimalla ylös ja painovoimalla alas?  No siinä ei hiki haittaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaisa Mäkäräinen on hyvä esimerkki tytöstä joka on aito, symppis nätti eli aivan ihana tyttö, piristyn kun kuuntelen hänen puhetta, se rauhoittaa, menestystäkin tullut mutta tällä Ristijärveläis lähtöisellä tytöllä se ei mene päähän.Hän on herttainen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

  Voiskohan jotenki vaihtaa notta antasin ton oman muijan ja saisin ton Mäkäräisen...maksaisin välejä palijo!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Valitettavasti hankaan ei ole pyhimys. Kaikki ei ole niin kaunista kuin pinnalta nayttaa. Olen kotoisin Kaisan kotikunnan naapurista. Luotettavilta tahoilta olen saanut kuulla etta kouluaikanaan Kaisa on ollut koulukiusaaja. Se vie pojoja Kaisalta hurjasti. Minua arsyttaa kaisasssa se etta kun han epaonnistuu kisassa, syy on aina muissa suksissa ym. Voiskohan se vika olla ehka korvien valisssa. Ei se ampuminenkaan aina niin mallikelpoista ole ollut. On naita kokemuksia hanesta mm. Sotsista ja nyt Kontiolahdelta. On totta etta onhan han tuonut iloa suomalaisiin urheilukatsomoihin,
Tahan asti olen ihaillut Kaisaa urheilijana mutta han ei osaa havita tai myøntaa etta etta hanessakin ehka oli jotain vikaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

harmittaa vaan kun turskanpurijat taas pääsi kömmyttään 1,8sekunnilla.miksi muuten mies ampuja hiihtäjillä valluu niin palio räkkää.pursunneeko ne tooppinkit suupielistä.Kaikesta huolimatta mäkäräinen on näpäkkä ampumahiihtäjä hienoa työtä kaisa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ole, tiedät kyllä. Tämä Varis langetti Kaisankin päälle epäilyksiä kansan parissa aivan turhaan. Kaisa Varis palasi doping-pannan jälkeen maastohiihtoon, mutta ei mainittavaa menestystä.

Kaisalla on sunnuntaina mahdollisuus kultaan, muistaakseni hän johtaa yhteislähtöcupia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivottavasti ei käy käry.... siihen malliin on kesän aikana vauhti ladulla kasvanut ja ampumataitokin löytynyt siinä sivussa....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ampumataito löytyi silmäleikkauksen myötä. Yritäpä itse tähtäillä tuiskussa ja pakkasessa piilareilla, hyvä kun hiihtobaanan edes näkee. Itseluottamus  on kasvanut henkisen valmentajan myötä, harjoittelemaankin pystyy jo omatoimisesti ja sieltä se hiihtokunto kumpuaa.

 

Olisit kuunnellut Kaisan haastattelua, niin ei tarvitsisi turista turhia!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan keski- ja itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen ja Kainuun maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Kuusamon, Taivalkosken ja Pudasjärven kuntia sekä Enontekiön kunnassa jäätävän tihkusateen ja lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Keskusta korottamassa lapsilisiä!

217 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pulut kaupan edustalla

Näät heti siinä Lidlien pihalla. Heille se mättö käy, kun eivät ole parempaan tottuneet. Lue lisää...
ASIAKAS KUNNAN TASO

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

27.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille