Aloita uusi keskustelu

Laine vastaan Pulju

Aloittaja: Joohan oon Urheilu 30.10.2016 17:56

Mielestäni ihan turhaan luokitellaan Laine paremmaksi kuin Pulju. Laine on manselaisten vouhotusta. Mennään ajassa eteenpäin niin Laine on rivikiekkoilija jossain Roissa. Se että lyö kiekkoa niin aina niistä joku uppoaa tuurilla maaliin. Toisin on Pulju ja Aho. Näissä pojissa on tulevaisuus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 19 / 19 viestiä

Rauhoitutaampa poijjaat ympäri Suomea. Uskomaton ikäluokka tulossa Suomeen, tai on jo nyt olemassa. Laine, Rantanen, Aho, Pulju, Lehkonen, Kapanen jne. ympäri Suomea, ja vähän vanhempia, mutta silti nuoria, Ristolainen, Barkov, Granlund jne. Eiköhän meille lätkäfaneille näistä kavereista riitä tulevaisuudessa iloa tulevaisuudessa, olipa kotiseura mikä tahansa. Maajoukkueella loistava tulevaisuus, jos NHL sen suo.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En näe heissä mitään uskomatonta. Yksilölajeihin heistä ei ole ollut kenestäkään. Aina toisten siivellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Maajoukkueella loistava tilaisuus, jos NHL sen suo".
MM-kisatkin on jonkinlainen kevätturnaus kakkos- tai kolmosjoukkueilla.
Siinäpä se. Tuon NHL on kaiken yli käyvä jumala. Jäähalleja rakennetaan joka puolelle kun kaikki pikkujunnutkin haluavat päästä "änäriin".

Olisi sopinut noille NHL;n jumaloitsijoille kuunnella kerran radiosta entisen NHL-valmentajan Alpo Suhosen suorat sanat tuosta liigasta. Se on yli kaiken vain palkan maksussa. Muuten ei NHL ole juuri meikäläistä liigaa kummempi. Pohjois-Amerikkalaiset pelaajat ovat laiskoja harjoittelijoita, peruskunnoltaan huonokuntoisia ja eurooppalaiset pelaajat ovat pelastaneet NHL:n.
Näin sanoi Alpo Suhonen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Pulju on lähtöisin liian ienistä piireistä. Ei kärpist ole lähtenyt mitään muuta hyvää kuin Aho vuosiin, eikä lähde. Poikkeukselliset lahjakkuudet eivät kuole edes huonossa valmennuksessa. Pulju on hyvä esimerkki moisesta kädettömydestä. Kärpät muka joku kasvattaja, höpö höpö. Tamperekkin pyörii kehityksessä edellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kumpikaan näistä, kun pelaajan kokonaisuutta katsotaan Rantanen on ylivoimainen kaikkiin muihin Suomalaisiin verrattuna.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä esimerkki ja vertailu siitä että jopa jääkiekossakin tarvitaan edes hitusen verran älyä. Jos ei sitä kertakaikkiaan ole yhtään, niin ei pärjää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pulju kaipaa tekemiseen suoraviivaisuutta ja ilkeyttä.NHL:ssä ei
katsota hyvällä munat kainalossa hiihtelyä.Laineesta mallia taklauksiin,ne ovat tärkeä osa peliä.Laine on supertähti,Puljustakin voi sellainen tulla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomen kannalta sitä parempi mitä enemmän suomalaisia pelaajia pärjää huipputasolla. Eri pelaajat kehittyvät eri vauhdilla ja paljon riippuu siitä minkälaisessa ketjussa sattuu pelaamaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Mikko Salmi solvaa lestoja facebook-tilillään

Ihan oikein. Ovat kuin kasvain Suomessa. Lue lisää...
Patonki

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

25.5.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi