Aloita uusi keskustelu

Kiitos Telia

Aloittaja: kärpät pelaa. Urheilu 11.12.2018 15:46

Kiitokset Telialle ilmaisista 7 - 8 .11 pelatuista liigamatseista. Kiitos siksi ettei tarvitse tilata ko. ylihintaista huonotasoista lätkälähetystä. Ohjaustyö oli ala-arvoista , kuva muuttui rakeiseksi ja epäselväksi määrävälein sekä ns.hidastukset näytettiin nopeutettuna kuvina joista ei ehtinyt saada kunnolla selvää. Eikä pelin selostajaakaan voi kehua. Viime vuonna DNA:n vastaavat lähetykset olivat paljon parempia joten onpa Telialla paljon parannettavaa .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 4 / 4 viestiä

Mitä höpötät, meillä ainakin on loistava kuva kärppä otteluissa. meille tulee kaapelin kautta. Kiitos Telia. Ennen oli paljon huonompi kuva.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä TJJJ . Kaikilla ei ole kaapeliliittymään mahdollisuutta ja Telia lupaa että myöskin mokkulan kautta tulevat lähetykset ovat laadukkaita. Minulla mokkulan kautta tulleet lähetykset toimivat hyvin DNA:n kautta viimevuoden peleissä mutta eivät enään Telian lähettäminä. Eikä kaapelin kauttakaan varmasti poistu tuo huono ohjaustyö eikä hidastuskuvien puuttuminen ? Vai mitenkä asia on ???

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olet oikeassa, Telian Kärppien peleihin kahden vuoden sopimuksen tehneenä, taso dna on verrattuna huonompi.
Helsingissä näytetään paljon enemmän väliaika ohjelmat paikan päällä.
Hidastusten suurimmaksi osaksi puuttuminen suurin ongelma, ilmeisesti kamerat puuttuu ja taso mm. Oulussa huono. Selostaja pitää olla täysin Kärppä vastainen koko ajan, joten suosittelen menemään halliin katsomaan jos olet Kärppä fani, ei jaksa kuunnella.
Radio lähetys on lähes minuutin etuajassa, eli Telian lähetys on myöhässä, en jaksa kiroilematta kuunnella Tv lähetystä ja radio on päällä vaikka edellä tilanteista.
Dna väliajalla haastatteli aina paikallisia, nyt vaan HIFK pelissä samalla tavalla Helsingin HIFK asioita ym.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siis, kahden vuoden soppari ?
Telian kanssa on ollut todella työläs toimia, kaksinkertaiset laskutukset ja hyvitystä ei ole saanut lupauksista huolimatta.

Dna:n aikana oli todellakin helpompaa, kortti vain telkkariin ja se oli siinä.
Monen vuoden liikapelejä seuranneena omalta soffalta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia jalkakäytävät ovat erittäin liukkaita, koska niillä olevan jään päällä on vettä.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Suomalaiset SS-sotilaat

242 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Vaalit kuin karnevaalit – jakojuhlat ennen paastoa

Suomi pystyy turvaamaan hyvinvointivaltion, ja hyvät julkiset palvelut kaikille kansalaisille mutta ei tietenkään presii... Lue lisää...
Tenu Tane

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi