Aloita uusi keskustelu

Kempeleen Kiri

Aloittaja: Jokuvaantäältä Urheilu 20.7.2018 22:52

Nousun toteutuessa KeKi:stä on tulossa Oulun alueen herra ja hidalgo ensimmäistä kertaa maamme pesishistoriassa. Maltillisesta taloudenpidostaan tunnettu ja yli 100 vuotta vanhat perinteet omaava seura tuskin kuitenkaan lähtee soitellen sotaan. Ensimmäisenä lienee tarkoitus vakiinnuttaa paikka Superpesiksessä ja pikku hiljaa kasvattaa toimintaa kohti mitallisijoja. Minkä KeKi valitsee kotikentäkseen? Mielenkiintoinen kysymys. Laguuni on luonnollisesti se perinteinen KeKin kotikenttä, mutta Raksilassakin on premium-luokan stadion tyhjillään? Hyödyntääkö KeKi tätä vai lähteekö kehittämään omaa kenttäänsä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 12 / 12 viestiä

Onnittelut kiriläisille miesten joukkueen superpesispaikan säilyttämisestä. Kalakukko kaupungin joukkue kaatui ns näytöstyyliin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onnittelut kiriläisille miesten noususta superpesikseen. Jotain on tehty urheiluseurassa oikein, kun sekä naiset, että miehet pelaavat ensi kaudellapääsarjatasolla.
Ja satavuotiaan seuran nuoriso-/junnutoiminta on aina ollut vilkasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Seuraavaksi sitten vastassa Siilinjärven Pesis. Siilinjärvi johtaa sarjaa kahden pisteen erolla, mutta on pelannut yhden ottelun enemmän. Neljä peliä jäljellä, joten nousu on siis täysin omissa käsissä GO KEKI!!! Humppa raikaamaan!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Mahdollinen Kirin miesten sarjanousu takaisin superpesikseen ensi kaudeksi on täysin joukkueen omissa käsissä, eikä se ratkea "juttutuvassa".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tänään Kempele saavutti pisteellä suoran nousijan paikkaa ottamalla kolmen pisteen voiton. Siilinjärvi puolestaan menetti yhden pisteen. Kempele on nyt viiden pisteen päässä Siilinjärvestä, mutta on pelannut kaksi ottelua vähemmän. Lisäksi joukkueilla on vielä keskenäinen ottelu pelaamatta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pesäpalloilu kieriskelee kuolintuskissaan eikä lajiin riitä sponsorirahaa, koska pesäpalloilun kautta ei sponsori saa näkyvyyttä.
Vain muutama pelaaja koko Suomessa saa toimentulon pesäpalloilusta eikä talkoilla pelaaminen kiinnosta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ennenkin olen sanonut, arkipelit kotona ja vkl raksilassa. toki, jos joskus pääsee huipulle, siis mitalipeleihin, ne pelit menee automaattisesti raksilaan. tiedänkö minä oikein. oulussa on taatusti keki:ä kannattavia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä kommenttini koskee myös Kempeleen Kiriä, vaikkakin syytön se on Lipon ja pesäpalloliiton suhmurointiin, jonka vaikutukset näkyvät nyt ykköspesiksen kärkkikamppailussa ja myöskin Superpesiksessä heikkolaatuisina otteluina. Harmittaa kovasti, jos Siilinjärven nousu tyssää Kekin vahvistumiseen. Varmasti Superin toimistolla tiedetään että pieleen meni ja raskaasti, kun Lipolle myönnettiin lisenssi. Syksyllä olisi pitänyt pystyä jättämään Lippo sarjan ulkopuolelle ja mahdollisesti ottaa Kempeleen Kiri sen paikalle tai mennä yhdellä joukkueella vähemmän. Uskon, että tästä sähläyksestä seuraa kuitenkin hyvää kun virheistä opitaan. Oulun seudun pesikseen tulee myös mielenkiintoa kun terveellä pohjalla oleva Keki saanee keskitason porukan ensi kaudeksi Superiin. Ehkäpä Ouluunkin leivotaan suomarista porukka ykköseen, jolloin nuorten kehitysmahikset alueella säilyvät. Onneksi Lipon juniorit toimivat irrallaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Kun sanotaan ettei palkka riitä elämiseen

83 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kun sanotaan ettei palkka riitä elämiseen

Niin mikä on nyt sitä? Tämä nykyinen yltäkylläisyyskö? Ihmiset elävät pidempään ja rutiköyhien osuus on maailmassa pien... Lue lisää...
Taloudesta

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

14.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi