Aloita uusi keskustelu

Kärppien kannatushuudot

Aloittaja: Puupenkkiläinen Urheilu 4.1.2020 19:18

Jokohan olisi aika päivittää Kärppien kannatushuutoja 2000 luvulle, kun seura joutui jo palauttamaan keltaiset paidatkin että osuvat huutojen kanssa yhteen. Ärsyttävää on armeijan tyyppinen vuorohuutelu missä ykköshuutaja ei kertaakaan ole vielä kelpuuttanut ensimmäistä vastausta vaikka muut mölyäjät huutavat perssuoli pitkällä ja etelän vihahuuto joka on typerää ottaen huomioon että moni pelaajakin sieltä tulee myös Kärppiin. Loput uudet huudot ovatkin Oulun huutamista mollissa. Porukkaa näyttää fanikatsomossa olevan niin luultavasti pystyisitte parempaankin. Mieluummin kuulisi iloista ja positiivista ja tuoretta kannatusta kun hyvällä asialla ollaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 10 / 10 viestiä

Onpa lauantain 11.1.2020 Kalevassa kunnon "kannatushuuto" kärppäläisille. Ei ole painomustetta eikä paperia säästetty. Perjantai illan TPS otteluraportti Turusta mukaan lukien miltei neljä Kalevan sivua pelkkää Kärppä hehkutusta. Ja tuskin on edes maksettu mainos. Onkos nyt joku uusi "Areena projekti" Oulussa alkamassa, kun liigamenestystä ja Kärpät liigajoukkuetta ja taustaorganisaation saavutuksia ja tulevia "voittoja" näin yltä kyllin kehutaan? Mutta mikäpä kehuessa, onhan Kärpät Pohjois-Suomen ja olulaisten tunnetuin urheilu ikoni.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kärpät on Kalevalle väline ja markkinointituote. Se on nykykiekon tila, olla muovia ja läpeensä kaupallinen tuote.

Koitapa katsojana ottelussa vuorovaikuttaa jotenkin, kannustaa vai huudella kommenttia, niin se ei onnistu. Sen mahdollisuus tapetaan, mainoksilla tai muulla muka menevällä musiikilla täytetään jokaikine väli.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kärpät on Kalevalle vain väline ja markkinointituote. Se on nyky kiekon tila, olla muovia ja läpeensä kaupallinen tuote.

Koitapa katsojana ottelussa vuorovaikuttaa jotenkin, kannustaa vai huudella kommenttia, niin se ei onnistu. Sen mahdollisuus tapetaan, mainoksilla tai muulla musiikilla täytetään jokainen väli.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muinoin minäki pääsiin Hesaan jääkiekon Mm kisoihin. Olivat vanhassa jäähallissa. Oltiin Suomi-CCCP ottelussa ja huuvimma tahdikkaasti "Hakkaa päälle Hakkaa päälle Iske hakkaa. Meidän takana istu ns. Pukumiehiä. He närkästyivät ja kohta tuliva järkkärit jotka sano huuto loppuu tai meijä poistetaan

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

ei tiedä ettei "Ole" kuulu jääkieekkoon ja on oikeasti pirun noloa. Samoin se monotoninen mollissa hoilaaminen kuten sanoit. Kyllähän "MInä, Me, Jokerit" on suorastaan runoutta noiden Kärppä-uunojen "kannustus"huutojen rinnalla....

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihan ok juttu, mutta millaisia nämä 2000-luvun kannatushuudot olisi, siis esimerkit varmaan auttaisi selventämään pointtiasi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten olisi "ÖÖÖÖÖööööööhhh" ja "ÄÄÄÄÄÄÄ...ÄÄÄÄÄÄ...ÄÄÄÄäääähh"?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

70-luvulla yritettiin ns. vokalisoida eli laulaa mm. Quantanameraa ilman konsonantteja. Silloin tulivat järkkärit ja veivät pois.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan keski- ja itäosassa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen ja Kainuun maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Kuusamon, Taivalkosken ja Pudasjärven kuntia sekä Enontekiön kunnassa jäätävän tihkusateen ja lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Keskusta korottamassa lapsilisiä!

220 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pulut kaupan edustalla

Näät heti siinä Lidlien pihalla. Heille se mättö käy, kun eivät ole parempaan tottuneet. Lue lisää...
ASIAKAS KUNNAN TASO

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

27.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille