Aloita uusi keskustelu

Jalkapalloa

Aloittaja: Pallo on pyöreä Urheilu 20.11.2019 11:11

Jalkapallon EM-kisat pelataan ensi kesänä ja Suomi on mukana. Lohkoarvonta tapahtuu tämän kuun lopussa. Suomen pelipaikat ovat joko Pietari ja Kööpenhamina tai Rooma ja Baku. Tämä on jo päätetty ilman arvontaa. Miltä kuullostaisi lohko Italia, Ranska, Portugali ja Suomi. Vaihtoehto Belgia, Venäjä, Tanska ja Suomi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 12 / 12 viestiä

Pöllöt otti kottia ja juhli jo. Kesällä sitä on turha juhliakaan kun kisaturistit palaa kotiin siipi maassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos Suomi saa Pietarin, niin jälkimmäinen on varma. Jos Suomi saa Rooman, Italia on varma, mutta muu riippuu arvonnasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kisojen avajaiset ja avausottelu, siinä Italia-Suomi. Aijai mitä herkkua, tuo näkyy suorana noin puolelle miljardille katsojalle ympäri maailmaa ja joka mantereelle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jälkimmäinen vaihtoehto olisi OK. Belgia on ollut aivan hurjassa vedossa karsinnoissa. Voittanut kaikki ottelut ja viimeksi voitti Venäjän vieraissa 4-1.
Tulisi todellinen taso punnittua . Muistettakoon, että Suomi on ollut tosi v-mäinen vastustaja Belgialle. Olin Helsingin stadionilla kun huuhkaja (siis lintu) keskeytti ottelun. Se oli onnen lintu, sillä sen jälkeen Suomi teki 2 maalia ja voitti 2-0.
Vieraissakin tuli tasapeli 0-0.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Suomen potkupallo maajoukkue on taidoiltaan ja yhteispeliltään valovuosien päässä Euroopan jalkapallo maajoukkueista. Kreikka peli näytti taas tason, suomalaiset pujottelukeppeinä, Kreikka täysin hallitsi. Nyt tv:ssä hirveä vouhotus menossa, juhlitaan jotakin kuvitteellista, mitään ei ole voitettu. Kun muutkin maat ovat kehittyneet niin Suomi on saman verran jäljessä kuin ennenkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Salomooni". Kotiottelu Kreikkaa vastaan meni päinvastoin. Ja silloin oli panosta pelissä. Nyt pelailtiin kokeilujoukkueella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomessa on nyt loskaa ja räntää. Potkupallo ei ollenkaan hetkauta. Lähtivät varmaan töölön voiton jälkeen juhlimaan ja nyt tuli häviö. Olisi pitänyt voittaa, jotta olisi tullut helpompi lohko.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Satakunnan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöstä alkaen Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

7.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/