Aloita uusi keskustelu

Hyvä Oulu, kortongit jakoon

Aloittaja: Deodor Tuuppaaja Urheilu 19.3.2019 20:11

Muualla maassa kun ollaan huolissaan alhaisesta syntyvyydestä, niin oulussa aletaan vapusta alkaen nuorille 16-20 v jakamaan kortongit ilmaiseksi.Jotenkin tuntuu että mitä tahansa oulussa tehdään, niin sitä ei olla loppuun asti ajateltu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 179 viestiä

Niin kyllähän nuoret tytötkin hankkivat jo pillerit hyvissä ajoin. Sen todistaa mm. ne niin sanotut ulkomaalaisten hyväksikäyttö tapaukset. Vai tyttöjen kotiinkos asti ne "vävy" kokelaat ovat oikein tulleet?

Ei varmasti näin, tyttöset ovat vain päässeet sen hyvän makuun ja isojen elkeisiin ja aina menneet HELLITTÄVIKSI! On tiedotettu tapahtumat ovat kestäneet useita kuukausia!!

Miten tämä on mahdollista muuten kuin kummankin osapuolen SUOSTUMUKSELLA! En puolla mitenkään maahanmuuttajia tässä asiassa . . . enkä paljon muussakaan!

Vaan kyllä nyky tytöt osaa temput TOSI HYVIN! Kouluterveyden huoltajat ohjaavat tyttöset pillereiden hankinta asioissa auliisti reseptin kirjoitavan lääkärin pakeille! Näin ollen suomen tyttäret kyllä JO VITSAN NUORENA VÄÄNTÄVÄT! Osaavat sitten vanhempana . . . VAIKKA SUN MITÄ!! . . Sunfa raaaa! Sunfa Raaa! . . . Sunfa rallallaaaaa . . huraa! huraa! . . . HURAAA!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sehän se tuntuukin oudolta että 14-16 vuotiaat tytöt on olleet toistuvasti tekemisissä raiskaajien kanssa.Eiköhän he omasta tahdostaan ole menneet tyrkylle.Kyllähän tuon ikäisen täyspäisen pitäisi jo kerrasta oppia.Täysin käsittämätön juttu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Se on ainakin täysin varma asia, että yksikään kouluterveydenhoitaja ei lähetä esim. 10-13-vuotiasta koulutyttöä lääkärin vastaanotolle hakemaan ehkäisypillerireseptiä.
Ainoat syylliset ovat ne aikuiset miehet jotka jahtaavat ja houkuttelevat näitä nuoria tyttöjä matkaansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä ne on ihan hyvälaatuisia kun oli viimeksi viiko sitten tilaisuus kokeilla niitä. Tyttö vetaisi siinä esileikin tiimellyksessä paketillisen ehkäisyvälineitä laukustaan ja sanoi, että käytetäänpäs kaupungin väkiluvun säätelijää ja minulle se tietysti näin keski-ikäisenä sopi mainiosti kun en enää isäksi halua. Useampi kappale niitä illan ja yön aikan menikin ja kestäviä olivat eli ei kannata olla laadusta huolissaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Ajattelin vähän vaihtelua paneksintaan ja Ainolan puistossa vetäsin yhden kortongin päähänkin,ennen toimiin alkamista, kun niitä on nyt runsaamman puoleisesti,ilmaisia kun ovat.Kumppani kiljaisi ja pinkaisi karkuun.Mutta kylläpä se Seppo siitä vielä rauhoittuu kun seuraavan kerran tapaamme ja selitän sen olleen pelkkää esileikkiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ok, en ole huolissaan. Joskus on känyt niin että ovan poksahtanet ja on tullut raskaksi. Että hyvä vaan jos on oikeen laatutuotetta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Busines oulu on hankkinut , halavalla ulukomailta , puolasta vissiin, polkupyöräostosten yhteydessä vähä käytettyjä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos Hirmuhanna pääsee Brysseliin, niin se toimittaa Euroopasta halapoja kortonkeja sieltäkäsin oululaisten lapsille kaupungin laskuun. Viimeisen tiedon mukaan Hanna hoitaa parittelupartneringin ujoimille lapsille, sekin Laajalan kassasta. Velekaa vasta toista miljardia, ei siinä lasten orgasmit paljon tunnu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

erittäväin vaativa suoritus. Moni nuori isä haluaa tyttärelleen esiliinan, ja se on haulikon kanssa kulkeva viikatemies, joka antaa jatkoaikaa jos esim, omenapuita lähellä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaupungin olisi hyvä järjestää myös tilat joissa näistä ilmaisista antimista voisi nautiskella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meidän porttikongissa hässiminenkin saatas loppumaan jos ois tosiaan viralliset panokopit.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.11.

Fingerpori

18.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/