Aloita uusi keskustelu

Hiihtosormikkaat

Aloittaja: P.H Urheilu 30.11.2017 12:14

Nyt täytyy kehittää lämmittävät hiihtosormikkaat Kaisa Mäkäräiselle. Tekniikan ihme lapset töihin.Lämmitys vastukset sormikkaisiin rysty puolelle niin ei haittaa ammuntaa ja sopivan pienikoiset virtalähteet. Sormien jäätyminen on yleinen ongelma ampumahiihdossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 7 / 7 viestiä

Näin innokkaana talvisen latvalinnun metsästäjänä annan hyvän neuvon Kaisalle: Laita kintaat käsiisi, niin ei näppejä palele. Tiedän näin tälläistä ampumista harrastavana, että sormesi, jos ovat vähäänkään kylmät, niin et pysty ampumaan kunnolla. Sormien pitää olla kesälämpimät luotiaseella ammuttaessa. Sopii kokeilla molempia vaihtoehtoja, vaikka ampumaradalla.
Samoin käy, jos joutuu kylmässä makaamaan vähänkin aikaa, niin horkka alkaa ampujaa puistelemaan ja et pysty kylmettyneenä tekemään niitä täyden kympin laukauksia. Tällä viittaan sotiemme aikaisiin tarkka-ampujiin ja en kaikkea allekirjoita mitä heidän tekemistään uroteoista on kirjoitettu. Sormesi ja kehosi, jos ovat kylmät, niin ampumien ei onnistu luotiaseella. Kaisan tapauksessa ovat sormet se "akilleen kantapää!"

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä lämmittelin riijuu aikana talvipakkasilla tanssipaikkan lippujonossa käsiäni tyttöystävän rintsikoissa. Sinne työnnin käteni kohta verikierti kohisten . . . siellä ja tiällä! Jos kova pakkanen niin HOUSUIHIN . . Siitä se vasta kovaksi herkeisi . . . NYT EI PUHUTA enää pakkasesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä niitä löytyy hiihtosormikkaita jopa tavallisille taatelintallaajille kuten minulle, hyvin on tarennu niillä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaisalle pitäisi teettää erikoissauvat joissa on kädensijan kohdalla pattereilla toimiva vibraattori. Pysyisi kädet lämpiminä koko matkan ajan kun vaan muistaa patterit vaihtaa tarvittaessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Sinulla näyttää olevan joku pakkomielle noista vibraatoreista. Koita rauhoittua. Ei ne ole mitään aivan yliluonnollisia välineitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

KUINKA ALAS HALLITUS VOIKAAN MENNÄ

223 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

KUINKA ALAS HALLITUS VOIKAAN MENNÄ

"Kun itse kysyy ja itse vastaa.Saa mieleisiään vastauksia". Niinpä. Näin toimii Sipilän enemmistöhallitus ensi keskiviik... Lue lisää...
HESEKIEL

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

15.10.

Fingerpori

15.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi