Aloita uusi keskustelu

Ampumahiihdon blondiselostaja

Aloittaja: vaavi Urheilu 3.12.2017 16:44

Eilen kattelin naisten ampumahiihtikisoja, lähettäjänä ylen tv 2. Selostajana, asiantuntijana on kai entinen blondihiihtäjä.

Välillä tuntui, että onko ehkä väärä kanava eli joku vauva -sivuston chatti. Nainen "selosteli" pitkät jorinat kunkin osallistujan makuuhunetouhuista joiden tulokset tämä asiantuntija hyvin tuntui tietävän.

Olisiko naisen kuiteski parempi keskittyä itse kisaan ja jättää nämä vauva -uutiset johonki muuhun foorumiin.

Pääselostaja eli uusi Oikarinen on tosi hyvä ja paikkaa tätä Ohtosta enemmän kuin hyvin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 38 viestiä

Ole selostaja joka selostaa naisten jääkiekkoaki. Eli se iso korvainen kaveri. Tuntuu kuin siellä kentällä ei ole muita kuin se Karvinen pelaamassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä uusi miesselostaja on ihan toivoton tapaus. Selostaa kuin olisi juuri lentoon lähdössä. On ihan villissään, kun on saanut uuden pestin.
Mutta, Perunka on todella hyvä ja asiantunteva selostaja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sanna-Leena Perunka on tosi sopiva ja osaava kommentaattori ampumahiihto lähetyksiin, mutta ei hän tietenkään kilpailijan ohilaukauksille sieltä selostuskopista mitään voi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo, on se Sanna hyvä, se tietää Kämäräisen ajatuksetkin jo etukäteen, ja ossaa niitä kommentoida. Kumpi niistä on se oikia selostaja, se mieskö, vai tämä ajatusten lukija?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Sama minulla taannoin, mutta kun ymmärsin, niin sehän johtui hänen reippaudestaan, joka minun laiskaa mieltäni kaihersi, josta opin ymmärtämään, että vikahan..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun kirjoittelet palautetta, voisit aina miettiä miten itse selviytyisit kyseisestä tehtävästä. Toisilla on tyyli aina arvostella jotain. Varmaan kaikki selostajat olet jo haukkunut jossain palstalla. Kommentaattorit ovat yleensä entisiä kilpailijoita. Siten he tietävät lajista enemmän. Entinen mm-mitalisti hänkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onko nuo niitä luistelijoita? Kova menijä oli se Kaija, en nyt muista sukunimeä, Mustonen taisi muuten olla. Ronssia sai, kun pääsi jäällä lujasti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Perunka on asiantuntija todella. Eilen hän kertoi eräästä naishiihtäjästä, että hän on saanut välillä vauvan ja palannut kilpaladuille. Tätäkö tarkoitat makuuhuonetouhuilla??? Perunka on ammattilainen ja osaa asiantuntijana vastata kysymyksiin, mihin miesselostaja ei pysty. Lisäksi hän osaa kehua muitakin kuin suomalaisia ja iloita heidän kehittymisestään ja menestymisestään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä Ylen ampumahiihdon asiantuntija oli itse ampumahiihtäjänä samantasoinen kuin Suomen nykyiset naisampumahiihtäjät poislukien Mäkäräisen ja Laukkasen eli menestystä tuli vain kotimaan kisoissa ja sielläkin pienimmissä sellaisissa. Todellisia asiantuntijoita, kuten hiihdon puolella Virpi Sarasvuo ja Sami Jauhojärvi ampumahiihtoon on näköjään vaikeaa saada.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No, Virpi kyllä, mutta 'mustista' tiedä; enemmän onnenkantamoinen, mutta voihan ihminen tietää kuinka pitää tehdä ilman, että osallistuu itse toimintaan. Valmentajat eivät usein ole itse harrastaneet lajeja muutoin kuin juuri opastamalla toisia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hän kilpaili maailmancup-tasolla vuosina 1995–2005.[2]

Ampumahiihtoharrastuksen vuonna 1988 aloittanut Perunka osallistui yhdeksän kertaa MM-kilpailuihin ja kerran olympialaisiin. Hochfilzenin MM-kisoissa 1998 hän saavutti pronssia joukkuekilpailussa yhdessä Mari Lampisen, Tiina Mikkolan ja Katja Holannin kanssa. Ensimmäisissä MM-kisoissaan Ruhpoldingissa 1996 Perunka oli Suomen viestijoukkueen mukana kahdeksas ja Oslossa 2000 seitsemäs. Salt Lake Cityn olympialaisissa 2002 hänen paras sijoituksensa oli takaa-ajokilpailun (7,5 + 10 km) 20. tila.

Hanti-Mansijskin MM-kisoissa 2003 Perunka oli sprintissä (7,5 km) kahdeksas, yhteislähtökilpailussa (12,5 km) kymmenes, normaalimatkalla (15 km) kahdestoista ja takaa-ajossa kahdeskymmenes; lisäksi hän kuului kuudenneksi sijoittuneeseen Suomen viestijoukkueeseen. Seuraavana talvena hän sijoittui 19:nneksi Oberhofin MM-kisojen sprinttikilpailussa.

Kaudella 2002–2003 Perunka sijoittui kolmanneksi maailmancupin takaa-ajokilpailussa Östersundissa. Samalla kaudella hän oli cupin loppupisteissä viidestoista. Uransa aikana hän sijoittui maailmancupin osakilpailuissa kuudesti kymmenen parhaan joukkoon.

Kyllä Sanna-Leena on ollut parhaimpien joukossa aikakautenaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on paikoin huono Satakunnan ja Pirkanmaan maakunnissa sohjoisten teiden vuoksi. Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä ja aamulla Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakunnissa tienpintojen jäätymisen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Millä keinoin Ay-liikkeen valtaa saadaan rajattua?

Ay-liike pelkää kuollakseen neljää asiaa: Ensimmäinen on työehtosopimusten yleissitovuuden poistaminen. Toinen on se, et... Lue lisää...
Stella Polaris

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.10.

Fingerpori

23.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi