Aloita uusi keskustelu

Alkoholianniskelu kiellettävä Raksilan jäähallin aulatiloissa!

Aloittaja: Nasalis Larvatus Urheilu 18.1.2011 15:01

On tullut viime aikoina käytyä katsomassa kaksikin Oulun Kärppien edustusjoukkueen kotiottelua Raksilan jäähallissa ja tuttuun tyyliinsä Kärpät on nekin kotiottelunsa hävinnyt.

Olen niin pahoittanut kuitenkin mieleni siitä, kun jäähallin aulatiloissa anniskellaan olutta. Monenlaista örveltäjää seisoskelee oluttuoppi käsissään jäähallin aulakäytävän kulmauksissa. Sellainen on täysin sopimatonta katseltavaa etenkin  alaikäisille Raksilan jäähallilla käyville otteluiden katsojille. Olutjuopottelu on nivelletty mielikuvallisesti ikäänkuin osaksi jääurheilua.

Oulun kaupungin liikuntalautakunnan pitäisikin mitä pikimmin kieltää alkoholin anniskelu Raksilan jäähallin aulatiloissa! Joten nyt ryhtiä siltä osin toimintaanne, arvoisa Oulun kaupungin liikuntalautakunta!

 

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 24 viestiä

Totta turiset, vaikka alkoholin juominen ei minua itseäni häiritse ollenkaan kärppäpelien aikana niin tottahan se on, että ei ihan pienten lasten pitäisi joutua katselemaan erätauoilla oluttuoppi kädessä örveltäviä ukkoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

tilaa paikalle alkoholitarkastaja, niin lähtee jäähallilta anniskeluoikeudet. Sen jälkeen ei ole haittaa kännikaloista peleissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuule Sinä Nasalis - olet kyllä todella ahdasmielinen.  Eiköhän kaikki ole tervetulleita Raksilaankin. Kaikki totaalinen kielto - asiassa kuin asiassa - johtaa lopulta asian väärinkäyttöön.  Sen on historian todennut monelta alueelta.   Perehdyppä niihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oikeessa oot. Se kalijan lipittely ei ole lasten katottavaa,  eikä ainakaan kasvata oikeeseen suuntaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Olen samaa mieltä. Vaikka Kärpät konttaavat sarjassa, pitäisi pystyä tämäkin kärsimysnäytelmä katsomaan selvinpäin. Muutekin koko uusi tapa, että urheilukilpailussa pitää ehdottomasti olla olutta tai muuta alkoholijuomaa tarjolla, on sairasta ja joutaa lopettaa. Jos firmojen väkeä ei muuten saada katsomoon, niin olkoot pois. Viihtyväisyys lisääntyy ja tunnelma lähestyy urheilutapahtumaa ja esikaupunkibaarin tunnelma jää vähemmälle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä siellä jäähallissa sitten tekee? Köyhät hoipertelee kännissä käytävillä ja silmäätekevät ravintolan puolella. Ne jotka istuvat paikallaan, kärsivät kuulovammoja mölyävistä mainoksista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen samaa mieltä. Nämä kaljaveikot (siskot) sitten päissään  örveltävät,  luulevat ilmeisesti olevansa vitsikkäitä tai ihastuttavia. Ikävä kuunnella niiden örinöitä ja huutoja. sen takia jätin  Raksilassa käynnit. Juoppoja näkyy täällä Kaukovainion  ostarinkin kulmilla tarpeeksi

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Turha toive ! Päinvastoin. Oluttehtaat on sponsoreina ja sponsorit- ja Hjallis Harkimo- määräävät , miten mennään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

oispa oulussaki hallin käytävät yhtä leveät ku esim.helsingissä.sopisi sielä kaljanki ottamaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ei kaljottelua tarvisi kieltää mutta jääkiekko pitäisi. sieltä kai ne lapset ja nuoret saavat huonompaa esimerkkiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pientähän tuo nyt on.  Ulkomailla pelattavissa peleissä ne juo sitä kaljaa ihan siellä katsomossakin. Vai ootko aloittaja sattunut tv:stä näkemään semmoista?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pakkoko sinne Raksilaan  on mennä jos kuuluu jeesuskerhoon. Olut kuuluu katsomoon ja jeesustelijat kotisohvalle

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No siitkin paikasta tulee sit äijille booring aivan sama ku martoilta kielettäs kahvinjuonti ja toisten piipoleitten haukkuminen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vieläkö saatas ne kärpätkin sinne kaljalle väliajalla.  Tuli peliin vapautunutta tunnelatausta, ja ehkä jopa kotiottelussa maali ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Älä herrajee pilaa meitiltä viimeistä mahollisuutta päästä kaljalle karkuun kotijoukkojen komentajalt. Lätkämatsi on siihen hyväksyttävä tekosyy, ko ei tartte ees takkipukua piilotella. Ja jos "ottelu venyy jatkoajalle" niin aina parein.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No näin on. Sitten vielä kun lopetetaan se typerä aikuisten välinen väkivalta siellä kaukalossa, niin vielä hienonpaa. Mutta ilmeisesti turha toivo.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jaa-a. Näkee, että tuskin olet hallin ovesta sisään kävellyt. Eihän siellä mitään örveltäjiä ole ja harvoin häiriöitä. Normaalia kaiken ikäistä ja sukupuolineutraalia porukkaa kiekko-matsissa. Ja oluen maistelu erätauolla on henkilökohtainen kysymys. Maistuu kelle maistuu. Minä olen, kuin taannoinen sinipunahallituksen pääministeri. Juon kahvia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Kommunismi on luonnollinen tapa toimia

247 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Taseet työttömänä

Maailmassa on ainoastaan kaksi täysin varmaa asiaa: aurinko nousee idästä ja tenava haukkuu hallitusta. Avaappas kerran... Lue lisää...
stranger

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

26.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi