Aloita uusi keskustelu

Putinin suosio laskee..

Aloittaja: Menen Venäjälle lomalle kun päämies vaihtuu Ulkomaat 15.7.2019 22:18

..Venäjällä. Joko on Putinin aika astua sivuun päättäjän ja valtion varojen jakamisesta(itselleen)?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 60 viestiä

Putin on vahva kansan suojelija ulkomaiden myyräntyötä vastaan. Kansa muistaa miten Saksa lähetti juutalaisälykköjen uskonnonkaltaisen sosialismin, joka sotki ja hämmensi Venäjän sekaisin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Venäjä tarvitsi tsaarin aikaan itsevaltiaan, kommunismiin kun siirtyivät, tuli Stalinin itsevaltius, sitten politpyroon itsevaltius ja nyt on ollut Putinin itsevaltius Jeltsinin jälkeen. Se valtio haluaa aina itsevaltiasta johtajaa, ovat imeneet sen äidinmaidossa. Ilman raippaa se kansa ei selviä. Ovatko lie masokistisiä mieleltään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ÄITI VENÄJÄ

Aikansa kutakin. Ihmiset vaihtuu mutta Venäjä pysyy. Suomalainen ulko- ja turvallisuuspolitiikka ei yhtä miestä kaipaa, ei ulkomailla, eikä kotimaassa, siksi olemmekin valinneet puolueettomuuden, se joustaa tilanteessa kuin tilanteessa ja ramatiikka ei häiritse meitä. Kiitos Venäjä jo vuodesta 1948 alkaen ja valtiosopimus jatkuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Venäjä tarvitsee vahvan johtajan, joka estää separatismin eikä mielistele eläkeläisiä-

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Venäjä on vapaampi kansainvälisiin uutisiin. Suomessa jätetään kertomatta mm Ruotsin aseelliset taistelut mamujengien kesken. Palvelu on inosmi, joka tarjoaa käännökset ulkomaan lehdistä. Harva toimittaja Suomessa edes tietää avoimesta palvelusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Venäjä on varautunut vallankumoukselliseen toimintaan ulkomailta johdettuna. Putinin turvakaartiin kuuluu 400.000 miestä ja duuma säätänyt voimankäyttöön oikeuttavat lait.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaikka putinin kuinka piiloutuisi kaartinsa suojaan niin demokratia lopulta voittaa venäjälläkin - se tahto tulee sisältä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Venäjällä oli vasta Putinin vastainen mielenosoitus, jossa väkeä koko maasta. Kaikkiaan 250000 ihmistä! On se monta. Itse asiassa noin yksi 650 ihmisestä. Missä ne kaikki muut, 649 ihmistä 650:stä olivat, kun 250000 oli osoittamassa mieltä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ne alkaa olla epätoivoisia siellä jo. Kun kukaan ei käy eikä välitä. Vaikka jos Venäjä tiedostustoimintaa uskoo, kaikki ulkomaalaiset ovat joko vihollisia ja hyväuskoisia hölmöjä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä näyttäisi olevan ihan tekemällä tehty keskustelu ja ei todellakaan ihan suomalaisin voimin.. ajattelin omasta puolestani vaieta tämän kuoliaaksi.
Tehtäköön naapurissa omat päätöksensä.!! Demokratiaa toivottaisiin kehiin sielläkin!
Pakkovalta ei palvele ketään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Valitettavasti tällaisia aiheita luodaan Juttutupaan jatkuvalla syötöllä. Putin sitä tai Putin tätä. Ja taas tsuhnat tarttuvat syöttiin ja kommenttien lomassa päästään levittämään trollien disinformaatiota. Ja jos aihe hautautuu, käy joku kuuliainen nostamassa vuodenkin vanhan aiheen. Ketä ja mitä tällainen palvelee?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä se suosio kääntyy taas nousuun, kun Putin käskee joukkojensa hyökätä johonkin naapurimaahan ja liittää sieltä jonkun alueen Suureen Mahtavaan Venäjään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan keski- ja itäosassa lukuunottamatta Pohjois-Karjalan maakuntaa, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen ja Kainuun maakunnissa, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Kuusamon, Taivalkosken ja Pudasjärven kuntia sekä Enontekiön kunnassa jäätävän tihkusateen ja lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Keskusta korottamassa lapsilisiä!

201 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Hinnoittelevatko selluköpit itsensä työttömäksi?

Oulu oyn aikaan sinne pääsivät kaikki kun tehtaalle ei kukaan halunnut. Oli valtion laitos. Sitten se laitettiin kuntoon... Lue lisää...
Miksi et aikanaan me...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

27.1.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille