Aloita uusi keskustelu

Viedään Muovia ?

Aloittaja: Muoviton Tiede ja luonto 13.6.2019 09:00

Lukiin jostain että suomestakin valuu ulkomaille muovijätettä,siis suomi on pienimaa kukasillä tekee Bisnestä ja kenen luvalla,onko sillä toiminnalla hallituksen siunaus ja suomen laki puolelaan,ja jos on niin ei mejän pienten ihmisten kannate vaivata päätämme ko asialla,mutta jos sitä oikeasti laittomasti valuu niin pidetään silmät auki,meillä on polttolaitoksia joihin menevän jäteen me maksamme ja lajittelemme liekkö sovittu että sitä ulkomaille vietäis,siis me maksetaan jätehuollosta ja joku sillä rahalla vie sen ulkomaille ja otaa siitä hinnan,ei olis todellista,nyt joku journalisti tutkimaan,meitä sitten syylistetään muovin laivaamisesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 1 / 1 viestiä

Tuosta muovin valumisesta en tiedä mitään. Eihän muovi valu kuin sulana ollessaan ja silloin sitä on tosi hankala valuttaa maasta toiseen. Nuovijötettä taas viedään ihan luvallisesti esim. Ruotsiin jossa sille on paremmat jatkokäsittelypaikat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Tuulivaroitus maa-alueille: Pohjois-Pohjanmaan ja Lapin maakunnissa etelätuuli on voimakasta päivällä, tuulen nopeus puuskissa 15 m/s.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

No, sossuja äänestäneet, miltä nyt tuntuu

Hävytöntä. Puoluetukeen, joka pitäisi kokonaan poistaa ehdotetaan SDP:n toimesta korotusta 20%. Erilaisia avustajia pa... Lue lisää...
seppä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

17.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi