Aloita uusi keskustelu

Pidätkö yhteyttä ufoihin?

Aloittaja: Plutossa hookoota haukannut Tiede ja luonto 3.2.2018 20:12

Olipa taas kiva reissu tähtien väliseen avaruuteen. Ystäväni Helo ja Olo tulivat kylään ja veivät matkalle. Käytiin esim. Plutossa saunomassa. Veikkaan että olen ensimmäinen kiuasmakkaraa syönyt sillä planeetalla. Olisiko halukkaita perustamaan Ouluun Ufo seura. Voisin esitellä vieraan planeetan asukkeja joilla on maan mittakaavassa on ikää yli 10 000 vuotta. On sellainen elämän kokemus että. Tiedän että monet pitävät asiaa ihan höpö juttuna mutta annas olla. Leuka loksahtaa auki ja kuulee sanat - en olis uskonut -. Tämä aamuna käytiin kahvilla huoltsikalla ja jo oli naurussa pitelemistä. Ainut joka näki kaverit olin minä ja kyllä porukat katteli kummissaan kun luulivat että juttelen itsekseen. Naurettin kaikki mahat kippurassa. Ympärillämme oli niin totisia kasvoja kuin olla voi. Tyypit pälyili kuin kummajaista ja sekös meitä huvitti. No nyt vieraat lähti ja tulevat kuukauden päästä avaruus aikaa. On aika rientää taas maanantaina töihin vastaanotolle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 34 viestiä

uhuvoilla pääseööpi varmaanni aika vauhti kyytiä etteenpäin päihittääpi ehkä jopa vanahan amistojotan. saisikopa tuota ite tuunattua uhuvojen kanssa samalle tasolle halavalla, tietääpikö kukkaan
=]

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuten anoppi sanoi niin mieheni koko suku on kotoisin Jupiterista ja sen takia kaikki laiskoja ja omituisia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

En haluaisi pitää heihin yhteyttä. Aina kun näen sinipuna-vilkkuvat valot niin tulee huono olo ja alkaa tehdä pahaa ja suusta tulee avaruuslimaa. Sitten vievät minut kirkkaisiin valoihin ja jotkut oliot vaihtaa minuun jotain osia tai elimiä.
Minulle on myös kerrottu paljon salaisia asioita.
Koitan olla hiljaa ja piilossa mutta aina ne minut löytää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meni vuosia ennekuin tajusin miten heihin saa yhteyden; kannattaa aloittaa miedoilla, viinit, oluet, siirtyminen jäykkiin tulee kyllä itsestään. Tällaista kun on jatkunut päivittäin kuukausi pari, tulee vierailulle ne kuuluisat pikku-ukot, jotkut juttelevat tai huutelevatkin mutta ovat kuuntelumiehiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nuorena niitä aina lenteli salamoiden kanssa.
Nyt ne on niin kalliita ettei kärsi eikä jaksa eikä ole varaa niitä lähetellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo kyllähän tuo vähän masentaa, yllätin Darth Vaderin makkarista eukon vierestä. Sivalsin kalun irti valomoralla ja ohjelmoin eunukkivaderin aluksen törmäämään kuolemantähteen, itse en viitsinyt enää lähteä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitäisin yhteyttä jos olisin joskus niitä tavannut. Ainahan kavereihin pitää yhteyttä pitää. Mutta ne kuvat Marssista eivät oikein mua hoikutelleet. Vai missä ne asuvat, nämä tulevat kaverit?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olin sisareni kanssa Sodankylässä hillareissulla. Olimme kymmenkunta kilsaa asutuksesta metsäautotiellä tulossa hillasta ennen puolta yötä. Maasturiamme seurasi sikarinmuotoinen lentäväinen, jossa oli pyöreitä ikkunoita. Aluksesta ei kuulunut mitään ääntä. Sammutimme ajovalot ja pysähdyimme, esine pysyi myös yhdessä kohdassa. Vapisutti ja tuntui epätodellinen olo. Kun käynnistettiin auto ja jatkettiin matkaa, alusta ei näkynyt enää missään. Sen jälkeen ei tehnyt enää mieli hillasoille. Jotenkin jäi alitajuntaan karmivana asiana.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

6 vuotta sitten pres ehokas Paavo L mainosti videossa
'Pööö , ei ole mitään pelättävää'

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siellä ole silloin vielä aika valoisaa
Läpi yön?
Ymmärrän kyllä että pelottava kohtaaminen ja varmaan harvinainen elämässä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En pidä yhteyttä. En ole koskaan nähnytkään ufoa.
Odottelen ihan rauhassa, päiväjärjestyksiäni tai tapojani muuttelematta, että ottavat jotenkin yhteyttä. En pälyile taivaalle yleensä muuta kuin sään tarkkailemiseksi, enkä aio muuttaa käytäntöjä. Saavat ottaa yhteyttä koska vain, mieluimmin päiväsaikaan, niin saa yöllä nukkua.
Kerropa tuo heille, kun seuraavan kerran olet tekemisissä heidän kanssaan. He tietävät kyllä kenestä on kysymys, kun olen ymmärtänyt, että yleinen käsitys on, että ovat kovasti yliälykkäitä, vai mitä mieltä itse olet? Mistä tulikin mieleen, että voisikko kysästä niiltä, mitä ne täällä tekee ja mitä ne täältä hakee muuta kuin saunakavereita Plutoon. Vaikuttavat eksyneiltä turisteilta, ei ihan 10000 vuotta kokeneilta. Jos tarkoittivat sen oman planeetan vuosina, ja jos vaikka vuosi siellä onkin vain pari päivää. Onko heillä jokin erinomainen suunnitelma, kuten joissakin amerikkalaisissa dokumenteissa joskus asiasta änkätään? Mikähän se on, onko ne sattuneet mainitsemaan?
Sinulla on ollut suuri tilaisuus tutkia suuria syvällisiä kosmologisia arvoituksia, näistä olisin kiinnostunut:
Tykkäsikö ne siitä HK:n saunamakkarasta? Käyttikö ne sinappia? Oliko teillä kaljaa mukana? Jos oli, ja ne sitä joi, mitä ne kaljasta tykkäsi? Siellä huoltoasemalla, söittekö pullaa? Mitähän pullaa ne söi? Käyttikö ne kermaa ja sokeria kahvissa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aina välillä ollaan yhteyksissä tähtiystävien kanssa. Ystävällismieliset plejadilaiset välillä vierailevat luonani ja heidän kanssaan kommunikoin maailman menosta. Maassa on myös reptiliaaneja, jotka yrittävät parhaansa mukaan vaikuttaa maan asukkaiden elämään negatiivisesti, mutta galaktinen liitto seuraa heidänkin toimiaan, etteivät mene liian pitkälle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Mikä nautinto olla tekemättä palkkatyötä, toverit

Et sitten edes lukenut aloitusta tai et järkytykseltäsi ymmärtänyt sitä. Lainaus: "...pitää osata olla menemättä lankaan... Lue lisää...
Sifferi

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

18.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi