Aloita uusi keskustelu

Paljonko taloyhtiönne lumityöt maksoi viimetalvena ?

Aloittaja: Osakas Heinäpäästä Tiede ja luonto 29.11.2010 20:15

Kyllä meidän yhtiömme lumitöidenosuus oli vallan hullulla mallilla viimetalven lumimäärästä johtuen. Järkevin olisi saada kiinteä hinnoittelu kiinteistönhoidolle läpivuoden.Seuraava kiinteistönhoito tarjoupyyntömme edellyttää että hinnoissa on sisällytetty myös lumenpoiskuljetus samoin hiekoitusmurskeen kulutus.On muuten mukava seurata kulkeeko uskonveljien kalusto lumenkaatopaikalla yhtä tiuhaa kun aikaisempina talvina jolloin on pikku nösökin ajettu kaatopaikalle samassa kuormassa pihaistutusten kanssa se on kallista puuhaa meille maksajille. 

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 19 / 19 viestiä

Talkoilla tehdään lumityöt, joten ei tule kuluja. Innokasta tuntuu porukka olevan. Saa melkein kilpailla että pääsee kolan varteen.:)  Samallahan saa raitista ilmaa, ilmaista hyötyliikuntaa ja vaikka perheen kanssa tehdessä mukavaa ajanvietettä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Varmaan maksoi maltaita,mutta asukkaat sen työn teki ilmatteeksi. Mitenkähän tuo ensi vuosi sitten menee. Jos vaikka virheistä jotain opittu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meidän talo yhtiössä on kiinteän hintainen, 27987 / alv 0 vuosi. Tulee heti kun soittaa jos on vähänkin lunta, palvelu pelaa kyllä ja ollaan tyytyväisiä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paljonko olette valmiit maksamaan niinä lähes lumettomina talvina ja tietysti myös kesistä kiinteällä kuukausihinnalla, ettei sitä lumenajoa erikseen laskuteta? Ei taida tonni riittää jokaiselle kuukaudelle, kahdella jo vähän ajaa lumiakin talven aikana. Juu, ei tule onnistumaan kun kukaan ei ole valmis maksamaan siitä, että ehkä tarvii ajaa sitä lunta 500 kuormaa kun 50:llä voi selvitä. Sepeliä menee just sen verran kun haluatte, otatte kokonaan vastuun liukkaudesta ja unohdatte koko sepelin levittämisen niin ei tarvi edes harjata keväällä, säästöä sekin. Jos joku liukastuu pihalla niin taloyhtiö maksaa vikisemättä itse kulut. 

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Siinä on taas halpa tullut kalliiksi, kun otettu pelkkä perusmaksu. Tottakai erillinen lumentontiltavienti maksaa ja on tehtävä silloin, kun on tarvis. Ihme valitusta taas: puhdasta olla pitää mutta ei saa maksaa. Olispa meilläkin yhtiö, joka veisi ajallaan eikä ruinaisi osakkaiden työpaikkojen vehkeitä. Vie ite sillä vuokraperäkärryllä 50 keikkaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Talkoilla teemme, vaikka vanhahkojakin asukkeja on. Siinäpä se vanhuuden kunnon salaisuus , lumityöt ja raitista ilmaa, miksi maksaa jollekkin uskonlahkofirmalle kalliisti. Kiva aamunavaus-lumityöt poruralla pihalla.Suosittelen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siellä aikatauluton huutelee. Meidän pitää käydä töissä, viedä lapsia tarhaan ja hoitaa kaupat sen työpäivän jälkeen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tarkkaa numeroa en muista, mutta luku vaihteli siinä alemman ja ylemmän keskihintaluokan molemmilla puolilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meidän yhtiössä maksoi viimevuoden lumi-,hiekotus-,lumenajotyöt yhteensä 1380 €, mikä on mielestäni aivan kohtuullinen summa näin 12 asunnon rivitaloyhtiössä. Sama yrittäjä jatkaa tänäkin talvena. Hänellä taitaa olla useampi taloyhtiö täällä Kuivasjärvellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Makelle, meillä samankokoisessa rivitaloyhtiössä ei maksanut senttiäkään, tehtiin itse.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikista halvin on jos on mahdollista tehdä taloyhtiössä lumityöt ja nurmikonleikkaus porukalla, jos vaan ei ole homma liian työläs.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

vai johtuisikohan lumihinnoittelu siitä, että olette ahneuksissanne valinneet halvimman kiinteistöhuoltotarjouksen, ja nyt maksatte siitä kalleimman mukaan, jostain se raha on saatava, jos ei sopimushinnassa, niin sitten lisähommista esim. lumenajo, sekä hiekoitustavara.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinpä joillakin perushintaan kuuluu mittarien luku ja natsojen keruu porraspäästä aamuisin,muut tuntityönä silloin ei huoltomies ole kiini kokopäivää yhdessä talossa niistä 50 kiinteistöstä jotka kuuluu sen alle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Säästäkää ensivuonna ja viekää vaikka henkilöauton peräkärryllä lumet pois.  Mitä olen nähnyt taloyhtiöiden tilinpäätöksiä, niin lumityöt ovat pieni kustannus suhteessa kaikkiin kuluihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi iltapäivällä Pohjois-Karjalan ja Kainuun maakunnissa, seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Ranua ja Posio lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

PEKKA HAAVISTO

389 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Kyseenalainen onnellisuustutkimus

Kyllä tutkimus perustuu mitattavissa oleviin, ja myös vertailukelpoisiin tietoihin eikä mielipiteisiin. Tämä oli jo sei... Lue lisää...
Heippa vaan rehellis...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.3.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi