Aloita uusi keskustelu

Maa on todellisuudessa liikkumaton tasopinta

Aloittaja: Copernicus Tiede ja luonto 12.6.2019 18:43

Maa ei ole itsestään "avaruudessa" pyörivä pallo. Ei ole oikein sanoa, että maa on litteä pannukakku. Vaan, maanpinta missä elämme on todellisuudessa liikkumaton tasopinta ja maanpiirin yli kaareutuu läpi pääsemätön taivaanvahvuus, ja maanpiirillä on perustukset ja rajat. Maan alla on vettä ja suuri syvyys, tasanko maanpiiri on perustettu vetten päälle. Ja taivaanvahvuuden yllä on vettä ja tämän veden yläpuolella on Jumalan valtakunta. Elämme suljetussa ympäristössä josta ei voi päästä pois, ei ole mitään muuta paikkaa "planeettaa" minne mennä. Emme voi jättää maanpiiriä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 30 viestiä

pani kyllä paremmaksi tämä uudestisyntynyt , itseoppinut planeetta filosofi. Jösses sentään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Taas on tämä pyörä keksitty uudestaan. Jotakin uutta muunnelmaa mukana. Tämä kai pitää käsitellä Juttutuvassa pari kertaa vuodessa vähintään.
Olisi varmaan ihan uutta, jos joku tekisikin aloituksen, että Maa on pallon muotoinen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten "pallon" toisella puolella ollaan oikein päin ja yleensä elämä on mahdollista,siis alapuolella ? Eipä tuota opettajakaan osannut selittää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Jo on kumma opettaja joka ei tuota tiedä. Etkö ole kuullut painovoimasta? Hyppää ilmaan ja mieti mitä tapahtui, jäitkö roikkumaan vai vetikö maa puoleensa?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Liikkumaton tasopinta ilman minkäänlaisia maanjäristyksiä jotka aiheuttaa mannerlaattojen liikehtiminen. Milloinkahan ensimmäinen mannerlaatta tipahtaa lätynlaidalta...... mutta mihin ?? Jumalanvaltakunta on jokapaikassa eikä sitä voi sekoittaa mihinkään tyhmiin ihmisten kotkotuksiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos maa olisi pyörivä pallo, niin sitten uudessa-seelannissa ihmiset, eläimet rakennukset seisoisivat ja lentokoneet lentäisivät, ja autot ajelisivat ylösalaisin, vesisateen sataessa maahan ylöspäin taivaan ollessa matalammalla kuin maa. Kun taas sillä välin linjalla päiväntasaaja ympäri ”Maapallon” kohteet seisoisivat ja vesisade sataisi maahan vaakatasossa. Jos ns. ”Painovoima” pitäisi kohteet kiinni maassa, ne siitä huolimatta olisivat ylösalaisin ja muissa mahdottomissa kulmissa. ”Maapallolla” jonka alapuolella ihmisillä on jalat pään yläpuolella, missä sade, lumi ja rakeet tippuvat ylöspäin, missä puut ja kasvit kasvavat ylösalaisin ja taivas on matalammalla kuin maa, muinaisajan ihmekin babylonian riippuvat puutarhat hupenevat olemattomiin verrattuna peltoihin, meriin, kaupunkeihin ja vuoriin, joiden nykypäivän pakana filosofit ja ”tieteentekijät” uskovat roikkuvan ”Maapallon” alapuolella ylösalaisin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Soitappa Alaskaan ja kysy, paljonko kello on. Siitä saa vihjeitä, onko tämä Tellus pallo vai lätty.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aina kun menee länteen tulee lopulta aina länteen tai päinvastoin . Jos kulkee pohjoiseen ja taas pohjoiseen pääsee etelään mistä pääsee taas pohjoiseen . Jeesukseen uskovat menee taivaaseen muut gehennaan . Et niinku ylös tai alas . Alhaalla tuli ylhäällä happea.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siitä sitten Egyptiin, Romaniaan, Liettuaan, Helsinkiin ja Rovaniemelle.
Eteläisessä Egyptissä, kuten kaikki varmaan myöntävät, juhannuksena aurinko paistaa suoraan ylhäältä. Romaniasta, Liettuasta, Hesasta ja Roista löytynee nyt edes yksi flättäri joka jaksaa pistää vaateriin 2-5 metrisen tolpan? Ja mitata varjon pituuden?
Eikö? Miksei? Nynnyjä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi aurinko paistaa suoraan ylhäältä? Siksi, koska aurinko kiertää ympyrämäistä kiertorataansa tasanko maan yläpuolella, aurinko on paikallinen valonlähde. Asia on hyvin yksinkertainen, kun aurinko on kiertänyt tänne pohjolan alueelle ja täällä on päivä, niin silloin esim. australiassa maanpiirin toisella laidalla on yö. Ei auringon valo silloin yllä australiaan asti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aurinko valaisee päivää täällä toisella puolella on yö. Tai aina se nousee idästä miten se on mahdollista ettei ikinä nouse etelästä .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä Suomessa ole koskaan paistanut suoraan ylhäältä, eikä tule koskaan kravun kääntöpiirin pohjoispuolella paistamaan.
Mutta miksette mittaa varjoja? Vielä on viikko aikaa järjestää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus annetaan tänään klo 12 Varsinais-Suomen ja Pohjois-Karjalan maakuntiin sekä Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia. Metsäpalovaroitus on edelleen voimassa Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan ja Etelä-Savon maakunnissa.


Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

SAIRAIDEN PILKKAAMINEN.

Allekirjoitan tuon hyvän kotikasvatuksen sairauksien pilkkaamisesta,kait siihen syyllistyvät vain PERSUT. Lue lisää...
kimmo45

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

15.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi