Aloita uusi keskustelu

Kuinka hallitus pelastaa ilmaston.

Aloittaja: Toivottomuuden tynnyri Tiede ja luonto 4.6.2019 07:59

Hallituksen aikeista on kerrottu paljon toisarvoista, mutta sitä kuinka hallitus aikoo pelastaa ilmaston ei olla kerrottu. Polttoainevero korotus ei pelasta ilmastoa ja talojen lämmityksestä lämmitysöljyllä luopuminen hamassa tulevaisuudessa on hidas keino. Kielletäänkö uusien Bensa ja Dieselautojen myynti, Lihavero, tuetaanko sähköautoja, mikä on autoveron kohtalo.
Muutenkin tuntuu että hallituksella on heppoiset eväät ja kansaa kurjistavien päätösten kertominen jätetään tuonnemmaksi, voidaan kertoa puolen vuoden tarkastelujakson jälkeen että nyt on pakko kääntää takkia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 86 viestiä

Kansanedustajat voivat lopettaa maatalouden omalta osalta.Monellakin ministerillä on suurnavettoja ja sikaloita.Pientilallisia pitäis kannustaa alalle.Pakettipeltoja on paljon Suomessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yksi mielenkiintoinen pointti on se että merien muoviroskasta 90% on peräisin 10 suuresta joesta, eikä ensimmäinenkään ole lähellä Suomea. Silti tuntuu että olemme merien suurimpia saastuttajia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Koko tämä ilmastohössötys perustuu siihen, että voidaan periä lisää veroja ja siinä maksajana on tavallinen palkansaaja.
Suomi voisi toteuttaa oman velvollisuutensa ilmaston pelastamisessa laittamalla kiinni muutaman laitoksen tässä maassa ja ne ovat Finnsementti, entinen Rautariuukki eli SSAB ja Nesteen öljynjalostamo. Työttömiä tulisi ehkä muutama kymmenentuhatta mutta voisimme edelleen ajella bensiini ja diesel autoilla ja jotka haluavat voisivat lentää lomalle kaukomaille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On käsittämätöntä miten paljon uhrataan aikaa ja resursseja asiaan, jolle pieni Suomi ei voi mitään. Meillä olisi paljon ongelmia, joihin kannattaisi käyttää nyt hukkaan meneviä henkisiä ja taloudellisia resursseja,

Ilmaston pelastamisessa meidän tekomme eivät vaikuta mitään. Suuret taloudet sen sijaan voivat. Se mitä Suomen pitäisi EU:n puheenjohtajana tehdä, olisi vaatia hiilitulleja EU:n alueelle tuoduille tuotteille, joiden valmistuksessa ei ole käytetty esimerkiksi päästökaupan piirissä olevaa energiaa. Lisäksi on vaadittava muiden maiden (myös EU:ssa) saavutettava Suomen taso. Esimerkiksi tärkeän hiilinielun osalta olisi vaadittava Ruotsin metsähakkuiden pudottamista alemmalle tasolle, johon Suomi vastaavasti voi omansa nostaa. Tämä olisi oikeudenmukaista politiikkaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaksoisraide Ouluun asti olisi puhdas tulevaisuusinvestointi ja ilmastoteko. Edellinen hallitus olisi sen ehkä toteuttanut. Nykyinen tyytyy vain puhumaan, yleensä vielä pehmeitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Hallituksen (kansanomainen nimitys), eli virallisemmin Valtioneuvoston sivuilta voi katsoa hankkeet ym.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

hallituksesta aiheuttaa ärtymystä . Kuka maksoi Rinteen pääsyn palleille? Nykytilanne on absurdi. Äänestäjien tahtoa kunnioittamatta Rinne kursi kokoon häviäjien pataljoonan.Eduskunnasta pudonneita nostetaan palkkalistoille ohi äänestäjien tahdon. Tämmönen sakki sitten sanelemassa ilmastoviisauksia muitten viisauksiensa lisäksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmetyttää, että Suomen, joka on maailma kärkimaita ilmastonsuojelussa, pitäisi tehdä enemmän, kuin velvollisuus on. Suomi ei resursseillaan pysty tekemään asian puolesta mitään ratkaisevaa, jotenka on ihmeellistä, että suomalaisten pitäisi tyhjentää lompakkonsa maailman pelastamiseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Et ole huomioinut mitä Raamatussa sanotaan, Paavi on sen tehnyt.
Lisääntykää ja täyttäkää maa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Metsän osalta mennyt puurot ja vellit sekasin varsinkin vihreillä, kun vastustavat metsän hoitoa. Suomen kaikista co2-päästöistä 47 % korvaa puun kasvu. Muualla Euroopassa vain n. 10 % .
Puu korvaa sellunkeitossakin uusien tehtaiden myötä paljon mm. muovituotteita ja keinokuituja tekstiiliteollisuudessa. Rakennuspuut korvaa sementtiä ja betonia, jotka aiheuttaa enemmän päästöjä.

Metsän kasvu on lisääntynyt vuosittain jo pitkään n. 1,3 milj. m³. Sitäkään ei oteta huomioon , kun kerrotaan kuinka hakkuita pitäisi heti vähentää ja alakaa risukoita kasvattaa, että harvennetut metsät kasvaa enemmän tukkipuuta, joka on pitkän ajan hiilivarasto.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä. Me ollaan jo hävitty pyristelyt ilmastonmuutosta vastaan joten ei kannata kiusata itseään vaan antaa tulevien sukupolvien hoitaa omat ongelmansa...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ilmastonmuutos , oikeudemukainen , tasaarvo ja tätä liturkiaa voi esittää vaikka miljoona kertaa saa aina myötäelämistä ja hyväksyntää. Pääsee esittään mielipiteitä joutumatta vastuuseen mistään. Yhtä halpa mainoslause sieltä ostetaa mistä halvimmalla saadaan. Seuraavissa eduskuntavaaleissa äänestäjän kannattaa harkita ketä äänestää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ensimmäiseksi pitäisi heti vaihtaa hallitus ja pitää erittäin kaukana hallituksesta vihervassarit. Nyt pitää tehdä jotain, ennenkuin tämä hurmos menee liian pitkälle, samaan verrattava kuin kommunismi, mutta siitä tulee pahempi ja kommunismi oli ja on paha. Monet kärsimykset voitaisiin vielä estää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tarkoitat kai hjallitusta? Hjalliksen Liike nyt takia fanittamasi Kokoomus ei päässyt muodostamaan hallitusta, vaan joudut hyökkäämään nykyistä hallitusta vastaan vielä neljä (4) vuotta Juttutuvassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on aluksi huono maan pohjoisosassa sekä Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli on huomenna huono maan itäosassa sekä Päijät-Hämeen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kerrostalo

En lähde kerrostaloon elävänä. On OKT Oulussa, Kempeleen rajan pinnassa, ja täällä Kuusamossa järven rannalla luonnon ke... Lue lisää...
TRJ

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

11.12.

Fingerpori

11.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/