Aloita uusi keskustelu

Kansallispuisto Ouluun

Aloittaja: Luonto Arvo Tiede ja luonto 29.11.2019 17:14

Nyt kun ollaan olevinamme kulttuurikaupunki niin kyllä yksi kansallispuistokin tulisi petustaa kaupunkiin. Valitettavasti Sanginjoelle sitä ei saatu, mutta entäpä pohjoinen alue? Se voisi ulottua Arkalasta Tannilaan akselille. Siellä vielä oleva asutus näivettynee itsestään parissa vuosikymmenessä, ja asiaahan voi aina jouduttaa poliittisin päätöksin ja verotuksellisestikin. Ajatelkaa mitä mahdollisuuksia luonnon ja matkailun sekä virkistyskäytön kannalta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 10 / 10 viestiä

Sehän on jo Oulussa! Eli kansallispuisto jonka nimi on Rajakylä! Kukaan (viisas)ei halua sinne pysyvästi asumaan mutta käydä siellä voi jos on aikaa muilta asioilta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ehdotan Hietasaaren risukoitten valtaamia ranta-alueita. Kuulemma kaikkien oululaisten yhteinen olohuone ja tärkeä henkireikä, vaikka suurin osa ei ole koskaan siellä käynytkään. Ne on tärkeitä myös Oulun rakennusvalvonnan virkamiehille. Siellä voivat käydä tarkistamassa aina korkeimman mahdollisen harjakorkeuden jokaiseen rakennuslupaan, joka tehdään korkeimman pajuvitsan perusteella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Miksi nimität lehtimetsiä risukoiksi?! Itse olen vähentänyt Hietasaaressa käymistä, koska metsissä ramppaa nykyisin niin tuhottomasti oululaisia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo, tuossa olis hyvä paikka, Ahtisaaren aukio, ois nätin matkan päässä ja turistit löytäs sen helposti

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Avohakkuut vie eläimiltä ruuan pesät suojat juomavedet ihmisiltä puolukat mustikat. Kyllä vanhaa puustoa pitää suojella nopeasti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oikeesti kuitenkin ei ole tainnut paljon marjastusta harrastaa. Itse aikanaan poimin syksyisin myyntiin ja ehdottomasti parhaat marja-apajat löytyi avohakkuulta. Muutama vuosi hakkuun jälkeen aukot olivat myös hirvien ruoka-aitta. Ei pitäisi uskoa luontojärjestöjen ideologiaan perustuvaa huuhaata.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on aluksi huono maan pohjoisosassa sekä Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli on huomenna huono maan itäosassa sekä Päijät-Hämeen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kerrostalo

Matti ja Teppo laulaa - se on mahtavaa- jne Ok-talo ,167 neliötä yksin. Oikein naurattaa ko ajattelee pikkukopperoasukke... Lue lisää...
on missä mällätä

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

11.12.

Fingerpori

11.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/