Aloita uusi keskustelu

IPCC:n raportti

Aloittaja: typistäjä Tiede ja luonto 8.8.2019 11:11

IPCC:n uusin raportti lyhennettynä : ihmisten määrä maapallolla on saatava vähenemään, ottakaa mallia Suomesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 71 viestiä

Kiinan ja Venäjän tiede ennustaa seuraavaksi pientä jääkautta. Ilmankos ei ilmastohuuhaa heihin tehoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tottahan se on, että ihmisiä on liikaa ja syntyys on suurinta sielllä, missä leipää on vähän tarjolla.
Ilmastonmuutoksesta luin mielenkiintoisen lausunnon. Ympäristövaliokunnan puheenjohtaja totesi: "Tämä ilmastovouhotus on karmeinta poplismia, mitä olen urani aikana nähnyt ja kuullut." Hallitusriveissäkin näyttää tuuli käyvän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kettutyttö 12.8.2019,12:36. Voi ku tekis mieli sukua. Mutta taistolainen ->vihree ei poliittista uskontoaan petä, vaan haukkuu takinkääntäjiä. Sitten se alakaa syyttää kapitalisteja ja heijän lahajuksiaa tieteelle. Ei ne uskonut Aleksanteri Solzenitsyn paljastuksia, vaan väitti kapitalistin maksaneneen hänelle. Kun Sholovetskin keskitysleiriltäpääsi yksi vanki karkaamaan länteen ja julkaisi totuuden tapporyöleristä, niin Maxsim Korki lähetettiin leiriin ottamaan selevää oloista, niin eiköhän pikkupoika kertonut kokouksessa tottuuven Maxsimille. Poika tietysti tapettiin heti. Maxsmi tietysti julkaisi tappotyöleirin oloista ylistävän lausunnon ja lännen petetty yliopistoväkeä säilytti onton uskonsa ja paheksui kapitalistien valheita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Koita nyt hyvä mies nähdä ympärilläsi muitakin kuin vihervassareita, kulttuurimarxisteja(?), sosialisteja ja putinin trolleja. Se ettei ole persu ei tarkoita että on joku noista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olet erehtynyt keskusteluketjusta. Kaljottelusta ja veden juonnista keskustellaan ihan toisessa ketjussa. Sen vielä ymmärtäisi, että näkee viikonlopun törpöttelyn jälkeen kaiken kahtena, mutta että kirjoittaa kaiken kolmena ja vielä keskellä maanantaipäivää...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Maaseutumedia on esittänyt jyrkän tuomion ilmastohuuhaalle. Katsokaa hyvät ihimiset! Siellä taso on korkeampi, ku eräitten pikkutyttöjen mielipiteet.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tarkoittaako aloittaja, että Välimereltä ei kannata kumivenelasteja enää pelastaa, ainakaan Eurooppaan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos maailmansotia, ruttoa, tsunameja ja muita ympäristökatasrofeja oli menneisyydessä kansaa karsinut, niin pallo olisi jo tuhoutunut väen paljoudesta. Ei ihminen kaikella kuvitellulla älyllä kykene planeettaansa hallitsemaan, vaan kaikki korjaus tapahtuu katastrofien kautta jatkossakin, joten turha on moisilla ajatuksilla mieltään järkyttää, kunhan elää vaan ja antaa älykkäämmän, eli luonnon hoitaa telluksen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Noinhan se on. Nyt vain pitää löytää jämeriä päättäjiä, jotka ottavat tuon liikakansoitusongelman ratkaistavakseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi aamuyöstä alkaen seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio ja Tervola lumipyryn vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa, Keski-Lapissa, Pohjois-Lapissa ja Lapin itäosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Ranua, Pello ja Rovaniemi lumi- tai räntäsateen ja kuuraisten teiden vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

10.12.

Fingerpori

10.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/