Aloita uusi keskustelu

Ilmastonmuutos on maailmansotaan verrattava uhka

Aloittaja: Päästökauppias Tiede ja luonto 13.6.2019 08:01

Tietokirjailija Risto Isomäki vertaa uhkaa taitavasti maailman suurimpiin ihmisten aiheuttamiin katastrofeihin ja pienen Suomen vaikutusta ratkaisevasti maailmansodan kehittämiseen.
Suomi paljasti Neuvostoliitolle Neuvostoliiton heikkoudet. Ilman Suomea vastaan käytyä sotaa ja virheistään oppimista Neuvostoliitto olisi hävinnyt sodan myös Hitleriä vastaa.
Maailma olisi hyvin toisenlainen, jos Hitleriä ei olisi kokenut tappioita itärintamalla.
Mutta mikä on Suomen mahdollisuudet ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi, jos et tiedä, niin tutustu ja lue Isomäen kirjoja ja kirjoitelmia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 30 viestiä

Todellakin. Tehtaat käy entistä kuumempana ja optiopossut senkun turpoaa kun ihmisille kaupataan "maailman pelastavaa" roinaa silmät ja korvat ja suu täyteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

tietoa vaikkapa Al Goren rikastumisesta ilmastovouhotuksella. Al Gore ei ole ainoa ja maailma on täynnä ihmisä, jotka tienaavat puhumalla ilmastonmuutoksesta, vaikka ainoa ponnin heidän toiminnalleen on vain rikastua. Ilmasto on asia, jolla heille ei ole mitään merkitystä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eikä ole. Tässä(kin) on vain taas kyse suomalaisen median harjoittamasta kansan hysterisoinnista. Kun lukijoita ei muuten saada niin kaikesta mitättömästäkin tehdään maailmansotia ja kammoittavia uhkakuvia. Potaskaa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Myös Viher-Jugend ja ilmastomarttyyrityttö sekä masinoidut lasten ja nuorten mielenosoitukset sopinevat noihin vertausviitekehyksiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ilmastotyöhön pelottelemalla. TV:ssä on tullut vastaan lapsia, jotka vaahtoavat asiaa, joka on syötetty heidän päihinsä.

Kyllä minä muistan, kun ollessani noin kuusivuotias ja kuuntelin kirkossa pappia, joka puhui synnintekkijän mustasta sydämestä. Minä pelkäsin tuon jälkeen aina jos tuli tehty pikkuisen pahaa, että minunkin sydämeni muuttuisi ihan mustaksi.

Ilmastonmuutoksesta paasaajia voi verrata tuohon pappiin ja voin helposti kuvitella, että kuinka ahdistuneiksi nuo ihmiset tekevät lapset.

Kertokaa nyt ihmeessä lapsille, että suomi on ilmastoasioissa mallimaa, josta muut maat voivat ottaa mallia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitenpä pysäytät hiilidioksidin määrän kasvun, kun 30 vuoden kuuttua meitä on vajaat 3 miljardia enemmän, siis ihmisiä. Pitäisi alkaa rajoittamaan lisääntymistä, varsinkin kehitysmaissa, useissa kehittyneissä maissa kuolleisuus on suurempaa kuin syntyvyys. Lannoitteet, ruoka, liikenne jne. lähes kaikki tehdään hiilivedyillä ja ihmisten määrän kasvu voi aiheuttaa tämän ekosysteemin romahtamisen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei päästöjä saada kuriin ennenkuin ökyrikkaat ja lisää mammonaa halajavat teollisuuspamput saadaan rauhoitettua rahanhimostaan esim lyhtypylväisiin ripustamalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On kyllä vihapuhetta yhtä ihmisryhmää kohtaan . Tehtaat maksaa palkan tylntekijöille jos et ymmärrä että ihmisten täytyy tehdä työtä .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ilmastonmuutoksien lopullinen pysäyttäminen on helppoa kuin heinänteko.

1. Pönkätään Maan pyörimisakselin kallistuma pysyvästi nykyiseen 23.5 asteeseen.

2. Poistetaan pyörimisakselin prekessio

3. Vakioidaan Maan etäisyys Auringosta pysyvästi nykyisen kiertoradan mukaiseksi.

4. Vakioidaan Auringon aktiivisuus nykyiselleen.

5. Kompensoidaan Maan magneettikentän heikkeneminen.

6. Estetään tulivuorenpurkaukset.

7. Väistellään kaikki avaruudesta tipahtelevat isommat kokkareet.

Nämä kaikki voidaan kuitenkin korvata lisäämällä pelkästään pienessä Suomessa polttoaineiden verotusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmiskunta vapauttaa ilmakehään maahan miljoonien ja miljoonien vuosien aikana sitoutunutta hiilidioksidia yli 4 000 000 kiloa jokaista ihmistä kohti joka vuosi. Vuoden 1980 jälkeen yhteensä yli 200 miljardia tonnia eli 200 000 000 000 000 kiloa. Maapallon kehitys vuosimiljardien aikana on eri asia kuin ihmisen aiheuttama muutos. On suurta tyhmyyttä kiistää ihmisen vaikutus ja ilmastonmuutos. Järkyttävää välinpitämättömyyttä ja suoranaista ympäristöterroria on olla tekemättä asialle mitään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sun pitää lisätä luetteloon maapallon ilmakehän koostumuksen vakioiminen, muuten ei ilmastonmuutos pysähdy. Voi olla, että jotain muutakin pitää lisätä.

Eli olemme siis takaisin lähtöruudussa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Savupiippu ja paineen tasausta kuten kaasupurkaukset ,mehän asutaan tulen päällä. Tulimassa on hyvä hallitusti ehkä voi polttaa siellä jätteitä mistä ei tule myrkkykaasua.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomihan ei itsessään voi tehdä yhtään mitään. Ainut on yrittää viedä tegnologiaa saastuttaviin maihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Päästökauppa ei ole ratkaisu ilmastonmuutokseen sopeutumisessa vaan päästöjen vähentäminen. Päästökaupasta saadut rahat tuskin menevät siihen mihin ne ovat tarkoitettu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.


Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

SAIRAIDEN PILKKAAMINEN.

Vai puolustat erilaisia ihmisiä etkä ole niitä tuijottanut?? Ainakin Lesta-Sipilä ei ole kuulunut tähän joukkoon. Olipa ... Lue lisää...
jerme

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

15.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi