Aloita uusi keskustelu

Hävittäjä jahtasi UFO:a

Aloittaja: Taivaan koneet ja vaunut Tiede ja luonto 7.3.2018 23:46

Vuonna 2004 laivaston lentäjä (U.S.) jahtasi n. 30 feet eli n. 12 m. kokoista lentävää lautasta. Vasta viime vuonna tuli julkisuuteen asian kanssa. Yli äänen lensi tämä jenkkipilotti ja tuo lautanen teki kiemuraa ja mutkaa eikä saavuttanut sitä. Sanoi omalla nimellään ja kasvoillaan; ei ollut tuo lentolaite tästä maailmasta. Voitte katsoa haastattelun ja videon tuosta kohteesta YOUTUBESTA jos kiinnostaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 43 viestiä

Se on niin G - voimat sekä paineistettu happi ne tekevät ihmisen fysiologiaan halunisaatioita. Minä jos kuka tiedän hävittäjä sekä rynnäkkö lentäjänä mistä kirjoitan tai puhun!!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tässäkin uskon miehen sanaan ja hänen kokemuksensa rinta ääneen. Otsikkoa myöten perusteluni nuo ns. "rajakokemuksetkin" stimuloituvat aivojen hapensaanti ongelmiin. Tässä lentäjän kokemuksissa kyse on paineen äkillisistä vaikutuksista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Da, da, tottamaar ja minäkin voin pojanpoikieni diaknoosit vahvistaa, koska koin samat lentäessä ulrakevyelläni, jolloin näin ympärillä kurkiparven siipiä läiskyttelevän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulussakin oli takavuosina lentävälautanen ja sieltä tuli myös ulos vihreitä miehiä. Onneksi se lähti matkoihin ja ufot löysivat jonkun muun luolan, jossa örveltää. Däniken oli huru-ukko. paiholassa kirjoitti kirjojaan pekka siitosen hengessä

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

jokanen kunnon populisti ussoo julukisuuesa UFO :ihin. kansa kyllä tietää.
>%DDD

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näissä ufojutuissa kannattaa aina pitää mielessä yksi pikku ongelma. Maapallon ikä on melko monta miljardia vuotta ja ihminen on tajunnut jotakin mistään muutaman tuhat vuotta. Viimeiset sata vuotta on ollut joku taju tekniikasta ja lennetty alailmakehässä siitäkin suurin osa ajasta. Matkat planeetalta toiseen vie aikaa ja sittenkin kehityksen olisi pitänyt olla silloin miljoona vuotta sitten sopivasti jotta kun jne. Lähiplaneetoilta ei ole tullut tänne ketään kylään ja muut ovat niin kaukana että aikamoinen ajoitussattuma tarvitaan että miljoonien vuosien aikaerot kehityksissä osuisi kohdalleen. Taas joku sanoo että von Däniken kyllä tietää ... Varmaan joo.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siis mitä ..? Lukenut Dänikenin , joo mutta mitä pitäisi olla nähnyt sitten? Monen näköistä ilmahärveliä ja vekotinta kyllä nähnyt ja lentänyt mutta mitä muuta olisi pitänyt nähdä. Minähän vaan esitin että kannattaa ajatella ensin vaikka tuota ajoitusongelmaa ... Pikku-ukkoja voit katsella ihan itse.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitää nähdä, ei lukea muiden valmiiksi pureskeltuja kirjoja. Jos et itse ole nähnyt, se ei tarkoita että muutkaan ei olisi nähnyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Usa:ssa on kaikki mahdollista.
Isojalka ja se havainnointi taitaa olla jo bisnestä.
Sääpallon, " foliopallon", putoaminen Nevadan autiomaahan nostaa vieläkin tunteita ja tarinoita on jo monessa polvessa.
Miten meidän lumimiehelle kävi ?
Yksi mustavalkoinen elokuva " Lumimiehen jäljillä " ja heti usko loppui asiaan ? Eikö Maurikaan Karesuannosta ole lumimiestä nähnyt ?
Nykytekniikalla kaikenlainen " UFOJEN " lentäminen onnistuu, bitteinä !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos olet edes yhden kerran nähnyt oikeasti tunnistamattoman lentävän kohteen, et lässyttäisi apulantaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nythän ulkoavaruuden alusta pääsisi tutkimaan Antarktiksella. Googlen satelliittikuvasta löytyi yllättäen 100 m pitkä avaruusalus, jonka laskeutumisjälki oli kilometrin mittainen,
Jos hallitus ei olisi uponneena sotesuohon, lähettäisi pikaisesti tutkimusryhmän. Kohta meillä olisi ylivoimaista tekniikkaa, jota ei maapallolla muilta löytyisi ja Suomi palastuisi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vaikka olisi vain kiinalaisten avaruusasema, saisi sieltä kehittynyttä tekniikkaa ilman suuria tutkimuskuluja. Ja julkisuus maksaisi kulut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ja tähänkin piti sitten sotkea hallitus ja sote. Niin ja tuo 100 metrinen juttu oli kyllä puppua ...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmiskunta on erään tutkimuksen mukaan ufojen istuttama. Ufot toivat tälle planeetalle 2 ihmistä, Aatamin ja Eevan. Nyt ufot kurvailevat täällä katsomassa miten menee.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Miksi aina puhutaan köyhyydestä.

Hallitusvalittelijat ovat tyytymättömiä omaan elämäänsä samoin kuin ay-valittelijat, jotka avaavat joka päivä ainakin yh... Lue lisää...
miksi aina haukutaan...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla. 24.6. - 26.9.

Naapurit

24.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi