Aloita uusi keskustelu

5G uhkaa terveyttä?

Aloittaja: Ei savua ilman tulta Tiede ja luonto 19.11.2019 13:01

Miten 5G voidaan ottaa käyttöön, vaikka ei ole tutkimuksia, jotka osoittaisivat sen vaarattomaksi ihmiselle? Sen sijaan on tutkimuksia koe-eläimillä, joille aiheutui syöpää 5G säteilystä. Täytyy kai Oulussakin panna foliohattu tosiaan päähän ja taskut vuorata foliolla, jos pitää siellä kännykkää. Vai estääkö sekään säteilyä? Tämä 5G on ilmeisesti yksi Illuminatin juoni suomalaisia vastaan. Suomi ja oululaiset menee tässä kärkijunassa koekaniineina. Illuminatin 300 kerhoonhan kuuluu paljastuksen mukaan esim. EKP:n nykyinen ja entinen pääjohtaja, Juncker, Rotschildit ja Rockefellerit tietysti, Bill Gates, Ahtisaari ja Jorma Ollila...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 24 viestiä

Minkälainen vuoraus tarvitaan luotettavan verkkoyhteyden luomiseksi?

Itse olen puhunut 1970-luvulla kotonani lankapuhelimessa samanaikaisesti kahden henkilön kanssa. Kaikilla kolmella oli vain yksi lankapuhelinliittymä kotonaan. Muutos tuli kun me kaikki kolme otimme yhteyttä Oulun Puhelimen puhelinasentajiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Radioaallot ja televisio aikoinaan olivat paholaisen keksintöjä jotka aallottivat meidät kaikki. Ja sitten vielä tuli mikroaaltouuni... Ei ole ihme että meillä on jotain koronaa jne...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen illuminaatin jäsen samoin kuin vapaamuurariliiton jäsen!

Vapaamatkustaja!

Olen 42 vuotias ja asunut jo 8 vuotta ulkomailla seitsemässä eri valtiossa.
Haluan tätä vapautta, se on parasta elämässä!
Lentokoneruoka on parasta kun sekoitat siihen hieman alkoholia ja unilääkettä, mutta vain itsellesi!

Oulu-Helsinkin-Shanghai menee kuin siivillä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ole vielä tutkittu säteilyturvakeskuksen mukaan. Katsokaa permanto.fi - sivustolta telkkarissakin ollut ohjelma 5G-verkon terveysvaikutuksista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Itse olisin huolissani, mikäli asuisin rakennuksen ylimmässä kerroksessa ympärivuotisesti ja 3-4 metrin päässä yläpuolellani olisi voimakasta korkeataajuista säteilyä lähettävä antenniverkosto joka on päällä 24/7.

Juttutuvassa tuntuu olevan näden asioiden vähättelijöitä runsaasti. Liekkö tarkkaa tietämystä asioista saatu "varmoista lähteistä", vai paistaako tyhmyys läpi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aikanaan ihmiset pelkäsivät juniakin. Suuri pelko oli, että ihmisen keho ei kestäisi höyryjunan hurjaa nopeutta. Oulun keskustassa onjo 5G verkko halusit tai et.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uusi teknologia tarjoaa mahdollisuuksia mutta siihen liittyy myös epävarmuutta. Kannattaa rajoittaa mobiililaitteiden ja verkkoyhteyksiin liittyvien laitteiden käyttöä. Kaikilla täytyy olla muutakin ajanvietettä kuin internet. Liikuntaa !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pikku pörriäiset vähenee sitä mukaan kun G.t kasvaa.Kumpaa tarvitsemme elääksemme ,nopeita yhteyksiä vaiko nopeita pölyttäjiä ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikenmoisille älylaitteille 5G on hyödyllinen asia, minkä takia sitä juurikin tutkitaan ja valmistellaan käyttöön. Omasta mielestä yhteyksien suurempi nopeus hyödyttää ihmisiäkin mukavasti. Ainakin itse koen hyödylliseksi suuremmat nopeudet isojen tiedostojen latauksessa tai korkealaatuisten videoiden katselussa.

5G itsessään ei pitäisi olla haitallista, sillä se on ionisoimatonta säteilyä ja ei aiheuta haitallisia vaikutuksia ihmisille tai eläimille. Sinällään minua mietityttää ihmisten ennakkoluulot ja salaliittoteoriat 5G:stä, sillä se ei ole kovinkaan erilainen jo olemassa olevasta 4G:stä. Ilmahan on jo täynnä muistakin 5G tapaisista säteilyistä, joten minua mietityttää, miksi juuri 5G on vaarallinen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmisethän ei 5G:tä tarvitse. Koneet kyllä, jos halutaan että ne ajattelevat ja toimivat meitä nopeammin. 5G:llä pohjustetaan Keinoälyn ohjaamaa maailmaa, jossa ihminen jää sivurooliin, jos siihenkään.

Se yksi heitä hallitsee, se yksi heidät yöhön syöksee ja pimeyteen kahlitsee...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

lääkäri ihmetteli, kun jo nuorilla on sydämen rytmihäiriöitä.
Siis kyse ei ole yksistään syöpää aiheuttavasta säteilystä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

10 päivää ilman tietokonetta ja puhelinta mieleni puhdistautui ja sain unen lahjat takaisin.Koko tietojärjestelmä on myrkkyä ihmisille ja heidän aivotoiminnalle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aikoinaan äänennopeudella lentämistä pidettiin ihmiselle kuolettavan vaarallisena. Nykyään käytännössä kaikki sotilaskoneet lentävät ääntä nopeammin. Myös matkustajakoneita on kokeiltu ainakin Venäjällä ja Ranskassa, mutta niistä on luovuttu kannattavuussyistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Venäläinen RT America -kanava esittää rajuja väitteitä 5g-tekniikan haitoista – mutta vain länsimaissa.

Venäjän propaganda on ottanut uudeksi kohteekseen 5g-verkkotekniikan – ja nimenomaan länsimaissa käytettynä, kertoo The New York Times -sanomalehti. Lehti kertoo Yhdysvalloissa toimivan RT America -tv-kanavan – entisen Russia Todayn – julkaisseen tämän vuoden puolella useita juttuja 5g-tekniikan vaarallisuudesta.

RT:n jutuissa 5g-verkkojen käyttämät korkeat taajuudet on liitetty muun muassa syöpään, nenäverenvuotoihin, oppimisvaikeuksiin, hedelmättömyyteen, autismiin, sydänkasvaimiin ja Alzheimerin tautiin. Tieteelliset tutkimukset eivät kuitenkaan tue väitteitä, ja RT:n käyttämät lähteet ovat yleensä melko epämääräisiä ja sisältävät yleensä viittauksia toisiinsa.

The New York Times arvioikin, että kyseessä on Venäjän uusi propagandakampanja, jonka tarkoituksena on kylvää länsimaihin epäluuloa valtiojohtoon ja tieteeseen sekä aiheuttaa sisäisiä ristiriitoja. RT:n aiheita onkin käytetty länsimaissa sadoilla samoja tavoitteita ajavilla verkkosivustoilla mainitsematta alkuperäistä lähdettä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näinhän se on. Ja aloittajan kaltaiset mielipiteiden muokkaukselle alttiit ihmiset uskovat ja levittävät väärää tietoa. Ja saavat vielä äänestääkin...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tulin kotiin viikon reissulta sellaiselta alueelta, jolla on käytössä 5G-verkko. Kotona nenästäni alkoi vuotaa verta. Minua kummastutti, kun itselläni ei KosKaAn tule verta nenästä ja nyt sitten yhtäkkiä "ilman syytä". Jos tämä nyt oli sitä säteilylle altistumista (ei välttämättä, mutta mahdollista ehkä?), niin olen ehdottomasti sitä mieltä, että eiköhän me sillä 4G-verkollakin pärjättäisi. Ihminen vaan on niin ahne ja itsekäs eläin, että koituu vielä omaksi kohtalokseen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Radiotaajuuksien säteily on ionisoimatonta säteilyä, joka ei nykyisten tutkimusten mukaan aiheuta orgaanisissa molekyyleissä muutoksia. Ionisoiva säteily voi kyllä tätä tehdä ja altistaa mm. syövälle. Radiotaajuuksien säteilyä ei ole luokiteltu syöpää aiheuttavaksi, mutta edelleen asiaa tutkitaan ja pidetään avoinna vaihtoehto, että ionisoimaton säteily voi aiheuttaa muutoksia orgaanisessa materiaalissa. Kuitenkaan yhtäkään tutkimusta ei ole, joka olisi osoittanut, että olisi selkeä syy-seuraus suhde radiosäteilyn ja syövän välillä. Edelleen, jatkuvaa seurantaa ylläpidetään ja jatkuvat uudet tutkimukset yrittävät löytää yhteyksiä terveysvaarojen ja 5G-säteilyn välille, vielä siinä onnistumatta. Kuitenkin säteilymäärä ei varsinaisesti muutu 5G:n myötä ja kuluttajan altistuminen säteilylle on edelleen hyvin pientä.
Väitteeseesi 5G:n aiheuttamasta syövästä toivoisin lähdettä tälle. NTP:n tutkimus toteutettiin rotilla, on kritisoitu mm. siitä, että rotat altistettiin lähes 10 tuntia päivässä RF-säteilylle (kyseessä ei ollut 5g-säteily) ja ne oli lukittu hyvin pieneen tilaan. Tämä ei oikein vastaa ihmisten elinoloja, puhumattakaan biologisista eroista rottien ja ihmisten välillä. Koska tutkimuksessa ei edes käytetty 5G-säteilyä, vaan yleisesti tutkittiin matkapuhelinten tuottaman säteilyn vaikutusta rottiin, kyseessä oli ennen kaikkea 2G ja 3G testaukset. Oletko siis huolissasi myös näiden tuottamasta säteilystä? Lisäksi lintututkimus, jonka mukaan 5G aiheutti lintujen massakuoleman, todistettiin virheelliseksi olettamukseksi.

Väittämäsi siitä, ettei 5G:n vaaroja tutkittaisi, on ennen kaikkea virheellinen. Vaaroja tutkitaan useissa eri puolueettomissa laitoksissa, että myös laitevalmistajien osalta. Se, ettei merkittävää vaaraa ole vielä löytynyt, ei suinkaan kerro siitä, ettei asiaa tutkittaisi. Toki olen myös kriittinen sen suhteen, että 5G olisi täysin turvallinen, mutta niin kauan, kuin tieteellistä näyttöä sen vaikutuksesta ihmisten terveyteen ei löydetä, en myöskään tee hätiköityjä johtopäätöksiä ilman taustatyötä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Lukijakuvat

Katsotuin tänään

Antti Kiuru

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hurmos loppumassa - paluu Sipilän linjoille?

221 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pääomavero 43% pian

Ei sijoittaminen ole mitään veronkiertoa. Sijoityamisella osallistutaan yrityksen rahoittamiseen (esim. kun Musti&Mi... Lue lisää...
Yksityissijoittaja

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

8.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille