Aloita uusi keskustelu

Tuirassa kunnon ruoka/kahvipaikka

Aloittaja: Vatsa kaipaa lämmintä ruokaa Terveys ja hyvinvointi 18.12.2017 18:34

Tuirantorin kupeeseen ilmestyi kovasti kaivattu ruoka ja kahvipaikka.Näin yksieläjänä varsi kin on kauppojen mlkroruuat ja baarien hampurilaiset jo liiankin tuttuja ja epäterveellisiäkin.Uudessa ruokapaikassa saa nauttia lämmintä kotiruokaa ja henkilökunnan itsensä tekemiä kakkuja ja leivoksia.Myös tuoreet sämpylät /leivät ja pullat löytyy samasta paikasta.Paikan siisteys ja ruuan maku täyden kympin arvoiset.Kiitos yrittäjälle että toit tällaiset palvelut meidän autottomienkin ulottuville.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 144 viestiä

Kyllä se näin on että kotiruoka /ns perinneruoka hakaa mennen tullen nämä muualt tulleiden sapuskat. Kokko Ahinen on ohjelmassaan painottanut suomalaista ruokaa tarjolle ja oikessa on, olisi kyllä hyvä kulemma saada ulkomailla suomalaista ruokaa !!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ite oon miettinyt entisten työkavereiden sairastumisia.Useampi vanha työkaverini on sairastunut aikuisiän diabetekseen.Liekköhän syy siinä kun reissuhommissa söimme yleensä näitä hampurilaisruokia rasvassa käristettyine ranskalaisineen.Kyllä ihmisen pitäs syödä kunnon lämminruoka kotiruoka vähintään kerran päivässä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tulipahan taas ajeltua tuolta Etelä-Suomessa Ouluun, matkalla pukkasi vähän hiukon.
Viitasaarella sitten pysähdyin johonkin ruokapaikkaa, tilasin hampurilaisen, juomalla ja ranskiksilla.
Ajatuksiini tuli nämä Amerikkalaiset ruokapaikat, joissa kaikki ainekset kuullotetaan, paistetaan ja viimeisen päälle laitetaan ennen tarjoamista.
Illuusio kärsi konkurssin jyrsiessäni kuivaa ja vähän sisältä jäistä hampurilaista alas kurkustatani.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tutuiksi tuli nämä kylmät hampparit.Keran Lahdessa kysyin kitska myyjältä että kuins kauan teillä säilytetään pihvejä ja makkaroita ?Myyjä vastas että niinkauan ku menee kaupaks,ne on tuossa kylmälaatikoissa eikä vanhene.Silloin piti siirtyä toisenlaisiin eväisiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tulipa syötyä pitkästä aikaa kunnon kotiruokaa.Nakkikastike,perunamuusi ja risotto, salatteineen ja tuoreine sämpylöineen vei kyllä nälän.Kiitokset yrittäjälle että toit kunnon ruokapalvelut lähellemme.Jatkakaa samaan malliin.Varmasti syömme jatkossakin teidän iloisessa seurassanne.Ps.mukaan ostamamme leivokset oli todella ihania.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Kylläpä on ollut maittavaa ruokaa aina kun käymmä.Välivainiolta taittuu matka pyörällä alle kymmenessä minuutissa.Pakkasten mentyä tuumma usseimminkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suurin odotuksin menin naapuriin perustettuun uuteen ruokapaikkaan ja oikein onnittelin yrittäjää. Ehkä tämä vaalean punainen paikka on enemmän naisille tarkoitettu koska ruuassa ei oikein ole makua. Palaan Swingin asiakkaaksi siellä ruuassa on makua. Ja A jätäppä nyt vastaamatta tähän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kummallista palvelua ainakin itse sain; ei oltu asiakkaasta kiinnostuneita vaan jotain muuta, tärkeämpää oli meneillään. Ruoka ok, mutta tavanomaista. Samaan rahaan saa monipuolisempaakin esimerkiksi Maikkulasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuo tavanomainen ruoka mistä mainitsitkin on juuri se miksi olemme valinneet Oulun Lilla Roosan parhaaksi ruokapaikaksemme.Tavallista kotiruokaa,sitä me olemme olleet vailla ja sitä meille nyt tarjotaan.Harva suomalainen on varmaan vailla mitään eksoottista ruokaa,simpukat,etanat jne.Ja mikä parasta ruuan päälle juuri uunista tulleet Viinerit ja tuoreet kaffet,ei mitään viikon vanhoja känttyjä ja pohjaan palanutta plöröä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihan tien vastapuolelta saa pussillisen ruokatarpeita tavallisen kotiruoan valmistukseen moneksi päiväksi samalla hinnalla, kun kävisi jossain kähmäisessä lähiökuppilassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mutta kun moni yksin asuva, esimerkiksi vanhempi henkilö, ei välttämättä aina jaksa vain itselleen valmistaa ruokaa. Silloin on mukava kun sen voi jostain hakea valmiina ja vieläpä lämpimänä. Enkä tiedä oletko paikassa käynyt kun sanot "kähmäinen lähiökuppila".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ainakin minun ja naapurin rouvan mieleen on ruuat aina olleet.Paikkakin on todella kiva ja kotoisan viihtyisä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kylläpäs oli ihania Runebergin torttuja,ei olleet kuivia.Ja kahvikaan ei ollut pohjaan palanutta vaan juuri keitettyä.Varmasti käymme työporukalla siellä jatkossakin.Taitaa olla ainuita paikkoja Oulussa jossa leivonnaiset tehdään paikanpäällä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meiltä ei saa mittää pullia,olemme vain tyytyväisiä asiakkaita,sun pittää varmaan tuota kysyä tuolta alan liikkeestä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuiran puistoon sopisi ravintola valkoisilla pöytäliina - ympäristö kunnossa, jos grynderit eivät pilaa puistoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eipä ollu kummoinen. Turhaa hehkutusta, kutka näitä kehuja tänne oikein kirjottaa? Siis ihan hyvä paikka muttei niin erinomainen kun AP sanoo.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Joutuvatko Suomi ja Ruotsi Nato-asiassa puun ja kuoren väliin?

Suomen paikka on NATO:ssa! Se on ainut turva. Ilman jäsenyyttä, jos Venäjän ja NATO:n välille tulisi selkkaus, Venäjä mi... Lue lisää...
Murmur

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

14.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi