Aloita uusi keskustelu

SEpe

Aloittaja: kaikille tiedoksi Terveys ja hyvinvointi 25.10.2011 21:07

SEpe siirtyy valtuon eli sairaanhoitopiirin hallintaan vuoden alusta, miksi telemarkkinointi yritys jatkaa yksityisten rahankeruuta? eikö se ole epäeettistä?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 26 viestiä

Näin siis vuonna 2011.
Nyt STM:n hallitusneuvos Ismo Tuominen esittää lääkintähelikopteritoiminnan siirtämistä valtionyhtiöön. STM:n virkamiehet neuvottelevat omasta asiastaan?

Harrastetoiminnasta alkanut toiminta on oman uran pönkittämiseen tähtäävää urasuunnitelmaa, business-idea. Lääkärihelikopteritoiminta ei alkuunkaan ollut päämäärä, vaan vakiinnuttaa helikopterit ambulanssitoimintaan. Taloudelliset laskelmat osoittivat, että lääkintähelikopteri ei yleensä ottaen ole kilpailukykyinen. Marginaalitapauksissa helikopteri voittaa ambulanssin. Kyse on siis aivan muusta kuin ihmisten pelastamisesta.

Asiaa on puitu vuosikymmen ja nyt aika tuntuu olevan sopiva ujuttaa harrastetoiminta valtion piikkiin. Demarihallitus katsotaan olevan helppo kohde, sillä Orpon (Silpilä) hallituksen aikaan ajatus oli mahdoton.

FinnHEMS saa varat toimintaan valtion budjetista (per.puttjetti) ja hallintoon kuuluu sairaanhoitopiirien johtoa. Nyt toiminta halutaan siirtää valtionyhtiöön. Ilmeisesti Sote-uudistus saattaisi romuttaa urahaaveet?

29 miljoonaa euroa vuodessa kattaa kustannukset. Tuskin Rinne haluaa suututtaa emotionaalisen ambulanssitukijakunnan, mutta tuskin Rinnekään haluaa siirtää valvonnan valtiolle, koska tiedossa olisi kustannusten tuplaantuminen poliitikkojen välistävetämisen vuoksi, ml. hallintoneuvosto. Sitten olisi Rinteen pakko leikata kustannuksia ja myydä FinnHEMS, valtionyhtiö.

Keskustelu on ollut reipasta niin, että vain kaksi juttua asiasta on jäljellä Juttutuvan arkistossa, vaikka keskusteluja on ollut kymmeniä. Keskustelu siis ei ole toivottua. Pukki kaalimaan vartijana?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Dunja66 on hämmästyttävän oikiassa. 29 miljoonaa jää velanoton puolelle, kun Sepe muuttuu valtionyhtiöksi. Sen jälkeen ei ole mitään pidikkeitä eikä kontrollia, kun poliitikot suoraan osallistuvat rahoitukseen. Nyt kunnat saavat valtionosuuksien kautta rahat helikopteritoimintaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Joo päntiönään soittelevat kun kerran erehdyin tukemaan. Ja jos et anna ropoa niin pikkupissis syyllistää välittömästi julmasti. On se prkl ettei omassa kotonaan saa olla kerjäläisiltä rauhasa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä firma on hakenut jatkuvasti uusia työntekijöitä. Muistelen väittäneensä, että keskipalkka n. 4000€ per myyjä. Hyvät on siivut kun vielä johtoportaallekkin virtaa makiaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Kyse on keskiarvosta eli mukana tj:n ja ylimmän johdon palkat. Rivimyyjä ei tienaa hevon peetä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näinhän se aina on ja tulee aina olemaan. "Viisain ja häikäilemättömin aines" kerää hyödyllisten idioottien keräämät rahat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ihmiset eivät tunnu ymmärtävän, että ottaessaan tämän pahvinpalan =kunniakirja seinälleen he samalla maksavat muhkeat siivut keräysfirmalle. Jos tukisivat suoraan SEPEN tilille niin välistävetäjille jäisi luu käteen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Varainhankitayritys on vuosia pyörittänyt epäeettistä toimintaa "työllistämällä" nuoria kaupungin parhaimmilaa bileillä yms. hutulla. Minkäänlaiset työehtosopimukset eivät ole voimassa  ja on helppo naruttaa oikeuksistaan ymmärtämättömiä nuoria jotka saadaan tekemään "likainen työ" = mahdollisimman paljon hilloa johdon taskuihin, ettei vaan tartte tyytyä pieneen bemariin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen kuullut, että Sepen varainkeruu on helppoa kuin heinänteko. On ikitukijat, joille johtajan mielikki-telemarkkinoijat soittelee ja tienaa tunnissa toistakymppiä. Ne duunari-telemarkkinoijat tienaa niukin naukin viisi euroa tunnille ja ovat samalla uusasiakashankkijoita.

Menipähän Sepen varainkeruun työntekijät samalle viivalle muiden työnorjien kanssa. 

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ni vuodn alusta ei nyt voihan ne viel kerätä paalua eihän sinne oo mikään pakko ees antaa fyrkkaa en mäkään anna kaikille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tietääkseni vuoden alkuun on yli 2 kk. Millä ajattelit muuten esim. polttoaineen ostettavan kopteriin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meinaatko että siellä eletään kädestä suuhun, kyllä on pudjetit ja rahoitukset vuosiksi eteenpäin. Nyt kerätyt rahat on monen vuoden päähän, elikkä kerääjien taskuun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Katsokaapa huviksenne paljonko keräysyrityksen tj on nauttinut "ansaitsemaansa" palkkaa Sepen siivellä!!! Törkiää hommaa. Älkää ottako niitä tuotteita vaan tukekaa suoraan tilille. Näin välistävetäjät jäävät nuolemaan näppejään!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

N. 11 tonnia kuukaudessa. Ei hullummin alaisten suorittamasta ja pikkupomojen valvomasta "eettisestä" keräystoiminnasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eli kaveri istuu koneen ääressä ja tsekkailee päivittäin rikastumistaan. Hyvä duuni, miksen itse ole keksinyt!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Maataloustuet.

Tuommoinen räkyttäminen on pelkkää kateutta. Maanviljelijät tekevät todella oikeaa ja raskasta työtä mutta eihän sitä tu... Lue lisää...
ihanko ite näit?

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

19.10.

Fingerpori

19.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/