Aloita uusi keskustelu

Sairaana töissä

Aloittaja: Rivien välistä Terveys ja hyvinvointi 14.8.2019 12:54

Kuinkahan sairas pitää ihmisen olla, ennenkuin pääsee sairaseläkkeelle? Pitääkö työmaalla olla melkein pää kainalossa, että hyväksytään se ettei ole työkuntoinen. Nykyään, kun eläkkeelle pääsyä on hankaloitettu, niin todella heikkokuntoisia väkisin töissä pidetään. Ei voi kuin ihmetellä, kun samaan aikaan ei työttömät pääse töihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 7 / 7 viestiä

Ei nykyään sairaseläkkeelle pääse. Helpommin kyllä päässyt viime vuosina, koska Sipilän Juha halusi hoitaa niilläkin työttömyyttä, jotta tilastot näyttää hänen edukseen hyvältä. Paljon myönnetty määräaikaista työkyvyttömyyseläkettä ja sairaspäivärahaa! Kun työntekijä alkaa sairastella, työnantaja irtisanoo jossakin vaiheessa. Sitten ollaan työvoimatoimiston asiakkaana ja haetaan työkyvyttömyyseläkettä/ muuta eläkettä sitä ikinä saamatta. Tai kyllä sen sitten saa kun vanhusikä koittaa. Saa sitten takuueläkkeen. Mutta niin se on, että alle 50 vuotiaat pitäisi kuntouttaa matalalla kynnyksellä ammattiin jota pystyy harjoittamaan. Myöskin työnvieroksujat. Toisaalta onko niitä töitä mihin sitten kuntoutetaan/ uudelleen koulutetaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei töissä tarvitse sairaana olla.
Arvostakaa itseänne.
Täytyy osata puolensa pitää.
Minä en vaan ymmärrä miksi todella heikkokuntoiset raahautuu töihin.Lääkäriin mars.
Kuinkahan monella lopulta ratkaisee raha tuon töissä raihnaisena kulkemisen?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä minä, kuten moni muukin menee flunssaisena sinnen työmaalle pärskimään.
Muutenhan se pomo luulee, että olen jäämyt pinnaamaan!
Ja tästä on se mukavuus, että monet muutkin sen flunsssan saa, niin ei ole sittten vain minun huono terveys kaikkien puheenaiheena!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ymmärrän aloituksen niin, että työtön haluaa päästä töihin, jotta pääsee hakemaan työttömyyseläkkeelle. Ymmärsinkö oikein?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

No et ehkä oikein ymmärtänyt asiaa, mutta ei se mitään. Me juttislaiset olemme niin tottuneet siihen, että et aina oikein ymmärrä näitä juttuja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi aamuyöstä alkaen seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio ja Tervola lumipyryn vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa, Keski-Lapissa, Pohjois-Lapissa ja Lapin itäosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Ranua, Pello ja Rovaniemi lumi- tai räntäsateen ja kuuraisten teiden vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

10.12.

Fingerpori

10.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/