Aloita uusi keskustelu

Pullukoiden ja sairaaloisen lihaville omat kuntosalit. Missä Oulussa

Aloittaja: Saarukka Terveys ja hyvinvointi 23.1.2020 21:46

Minne voi mennä meikä?
Tavalliselle treenattujen ja matalankynnyksen saleille ei o puhettakaan. Kokemusta on. Ivaa, pilkkaa, negatiivisia mielipiteitä saanut kuulla ihan tarpeeksi monilla saleilla. Jopa ohjaavilta.
Meille pitäs olla ihan omat pullukkaine vetäjineen. Eikä sinne tulisi alle bmi 35 ihmisiä.
Moni pullukka ja lihava saisi näin liikkua.
Kuka tietää, että mistä löytyy?
Tai perustaisiko joku osaava.
Salit varmasti täyttyy.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 29 viestiä

Laiheliineille myös omat kuntosalit, ei kehtaa tällainen anorektikko mennä lihaksikkaiden adonisten tai pullukoiden sekaan, joutuu helposti erilaisuutensa takia naurunalaiseksi ja kiusatuksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämmöisen salin puuttuminenko estää liikkumisen? BMI ollessa tuo, kaikenlainen reipas liikunta vaikuttaa välittömästi edellyttäen että ruokavalio on kunnossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ajatuskin pullukoiden kuntosaleista on jotenkin etova.. Semmoiset laitokset olisi syytä sijoittaa vaikka maan alle, ettei kunnon tikissä olevien tarvitsisi tuntea myötähäpeää eikä pahoinvointiä tai silmäsärkyä näiden kehopositiivisten "treenausta" vahingossa nähdessään!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Säähän sopivat kengät ja ulkoilu asusteet ylle! Ja 20 km kävelylenkkejä vähintään neljä kertaa viikossa aivan omaan tahtiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yhdelläkään salilla ei ivailla eikä pilkata, se on sun korvien välissä. Ihmiset jotka oikeasti käy kuntosalilla tuskin välittävät minkänäköistä porukkaa siellä käy. Ohjaajat on siellä sinua varten ja estämässä sen ettet heti luovuta, mutta otat senkin pilkkaamisena, kun sanotaan että tee lisää vaan. Ei ole olemassa helppoa kuntoilua jossa vain istutaan ja joku kehuu ja kysyy otatko välipalaa kun kävelit siihen pukuhuoneesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Mukaan👍 jos et lähde se kaduttaa sinua. Jos lähdet niin kunto kasvaa ja hyvä mieli sitä mukaan.
Anna arvo itselle, vuoden päästä
Voit olla ihan eri tunnelmissa ( aiemmin jo )
Jos voi pyöräillä hommaa kotiin kuntopyörä, tulosta tulee kun ruoka hommat kunnossa.
Tsemppiä ja liikkuun vaan rohkeasti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En ole koskaan joutunut kokemaan, etä olisi pilkan tai ivan kohteena kuntosalilla vaikka olenkin ylipainoinen. En välitä siitä mitä muut mahdollisesti ajattelevat ja jos alkaisivat kommentoimaan olemustani niin antaisin takaisin koska onhan se aika lapsellista.
Itse olen käynyt Urheilutalon kuntosalilla taikka jollain muulla kaupungin ylläpitämällä salilla koska niissä käy tavallisia ihmisiä, eikä mitään pissiksiä ja hintatasokin on kohtuullinen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ymmärrän hyvin sinua. Tavallisten ihmisten saleja on oulussa, mutta ainahan sinne joukkoon mahtuu myös kuvailemiasi ilkeitä ihmisiä. Toivon, että rohkaistuisit kuntosalille. Ota vaikka pt avuksi muutamalle alkukerralle. Sillä pääsee jo hyvin alkuun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä se kysymäsi paikka valitettavasti sijaitsee heti siinä raksilan markettien pohjoispuolella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miksi pitäisi perustaa erikseen perustaa pullukoille ym. omat ku8tosalit. Näin ei todellakaan pidä tehdä. On tunnettu tosiasia, että liikalihavilla ja pullukoilla on heikko itsetunto ja -luottamus. Sen kohottamiseen näiden henkilöiden on vaan mentävä mukaan tavallisiin kuntosaleihin. Ne auttavat itsekutakin kuntoilussa ja tämän lisäksi kuntoilija saa itsevarmuuttaa omaan elämäänsä. Jos toisilta tulee ivaa, pilkkaa yms., se on heidän oma mokansa, koska täysjärkinen ihminen ei solvaa toista ihmistä ulkoisten ominaisuuksien mukaan. Ei kun kuntoilemaan kuntosalille!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onkohan vika korvien välissä? Itse en ole törmännyt mihinkään tuollaiseen saleilla, en ole itsekään mikään atleetti eivätkä treenivaatteeni ole viimeistä huutoa. Ainakaan sellaisilla, joihin ei tarvitse jäsenyyksillä sitoutua. Kyllä siellä kaikki keskittyvät treenaamaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ompa outo ehdotus! Sellainen sali olisi eriarvoistava ja leimaava, jota ei varmaankaan kukaan ylipainoinen halua. Ylipainon syyt eivät ole aina henkilössä itsessään, sillä tiedän esim. vuorotyön ja huonon unen vaikutukset nuortenkin painoon. Salille lähtenyt ylipainoinen yrittääkin selkeästi kohentaa tilannettaan, joten se ansaitsee kaikkien arvostuksen.
Mene rohkeasti vaan salille!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No onpa ongelma. Itse käyn ritaharjun easyfitissä. Vaikka pullukka olen , tai en pullukka mutta hienommin sanottuna ylipainoinen, en ole kokenut mitään negatiivista sen suhteen. Siellä kulkee jos minkin kokoista ja näköistä väkeä, on lyhyttä ja pitkää, on laihaa ja paksua, nuorta ja vanhaa . Jokainen kuntoilee tyylillään ja omissa oloissaan. En ole huomannut eikä kohdalleni sattunut mitään negatiivista käyttäytymistä tai ivaa. Ja siellä on sali jossa virtuaali-jumpat ja venytykset. Ja itse ajattelen näin , että jos joku tulee ja arvosteleen ulkonäköäsi, on vika hänessä itsessään sekä hänen yksinkertaisuudessaan , eihän toisen tyhmyydelle voi mitään. Samaa koskee ohjaajia, ovat silloin väärällä alalla tai liikaa katsoneet tv-ohjelmia valmentamisesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mikä siinä on, että aikuiset ihmiset ei ymmärrä sitä, että liika syöminen lihottaa.
Miksi pitää makeisia syödä ja sokeriset juomat juoda.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En koskaan ajattele, mitä muut ajattelee, menen omilla vahvuuksillani ja

kasvatan itseäni ja lihaksistoani,

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kokeilepa Raatin, Raksilan tai Jatulin kuntosaleja. Vuosien kokemuksen perusteella voin suositella niitä kaikille kuntoilun harrastajille, ikään, sukupuoleen, ulkonäköön, vartalon rakenteeseen, vammautuneisuuteen ym. ominaisuuteen nähden. Kukin toimii kykynsä mukaan, enkä ole koskaan havainnut mitään kielteistä suhtautumista. Päinvastoin kannustavaa ja toisetensa huomioonottavaa käyttämytymistä.
Ja noissa paikkoihin kuuluvissa uimahalleissa voi myös harrastaa monipuolista vesiliikuntaa ohjattujen vesijumppienkin muodossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on erittäin huono Etelä-Lapissa lumipyryn vuoksi.
Ajokeli on paikoin huono Päijät-Hämeen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi maan itäosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Keski-Lapissa ja Pohjois-Lapissa lumi- tai räntäsateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi Perussuomalaisia pelätään?

149 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

perussuomalaiset vastasivat ”hoitajakeskustelun komeimmasta voltista”

Marinin hallitus toimii aivan toisella tasolla verrattaessa sitä Sipilän oikeistohallituksen leikkauspolitiikkaan ja tod... Lue lisää...
persuilla huono muis...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

21.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille