Aloita uusi keskustelu

Olenkohan hakenut kaikki minulle kuuluvat etuudet?

Aloittaja: Iloitakkin saa Terveys ja hyvinvointi 13.8.2019 17:12

Minä aidosti kiitän ja kumarran joka tuesta mitä etuuksia saan ja jopa nautin niistä tai niiden tuomasta mahdollisuuksista.Kiitos Kela.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 37 viestiä

miten sopimatonta, miten moraalitonta, tuon kaltainen aprikointi.
voi tätä aikamme tapain turmelusta.
kyllä kaksataa vuotta sitten oli kaikki paremmin silloin kaikki teki kovaa työtä silloin oltiin kurissa ja nuhteessa.
%-S

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Äsken panin vetämään "Monitoimiyrittäjänä".
Esim. Pellolta- ja Lounaaltapaluurahaa,sekä sitoutumispalkkiota,kun viitsin tulla joka lukemaan Kauppalehteä!!
Jos ei kiinnosta,niin saan vuoden palkan mukaani!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Me yrittäjät emme saa kkelalta muuta, kuin mitä nyt yksityishenkilönä.
Mutta tyytyväisinä kuittaamme wikipedian laskelmien mukaan liki 9 miljardia € erilaisia tukirahoja!
Voin todeta, että antelias on yhteiskunta meitä kohtaan, eikä ole aktivoinnitkaan päälle kaatumassa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kaikkia etuuksia voi tavallinen ihminen koskaan saada! Ne tulevat eteen vasta, kun ihminen on todella vakavasti sairastunut. JA JOUTUU! turvautumaan asiantuntijaan apuun, joka tuntee Kelan kaikki piilossa olevat kiemurat. Ja miten ne ovat kytköksissä kyseiseen sairauteen.

Joskus kuitenkin käy niin silloinkaan ei potilas saa riitävää tietoa tilansa vuoksi olemassa oleviin ns. etuisuuksiin. . . . Muuten miksihän tavallisen ihmisen saamia maksu helpotuksia KUTSUTAAN ETUISUUDEKSI?

Eihän kansaedustajien, ministerien saatika tasavallan presidentinkään kuittaamia etuisuuksia verorahoista maksettuna. KOSKAAN ETUISUUDEKSI nimitetä. Varman kutsuisivat niitä ITSESTÄÄN SELVYYDEKSI ! . . . jos ilkeäisivät.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Unohdit lapsilisät ja kaikki siihen liittyvät tuet, jotka tulevat kuin minulle illalliset, kun vaan on sopivissa porukoissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minäkin haen asumistukea ja toimeentulotukea. Asumistuki nousi, toimeentulotuki pieneni. Peittoa lisätään ja vähennetään. Pyysin kuitenkin tarkistamaan menikö ihan oikein laskelmat kun on joka kerta eri virkailija päätöksiä tekemässä. Osa varmaan aika ammattitaidottomia. Monesti olen oikaisuvaatimuksia joutunut tekemään ja joutuvat myöntämään että virhe tuli.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suomihan yksi etuuksien luvattu maa, vaikka monet heistä valittavatkin, kun ei etuuisuuksista huolimatta tulla toimeen. Missä on ihmisen oma vastuuu, koska meistä jokaisella on mahdollisuus opiskella ja valita mikä tahansa ammaatti ja tulla hyvin toimeen ja elää onnellista elämää. Meidän maassamme on liikaa näitä yhteiskunnan elättejä, jotka vain elävät yhteiskunnan varoilla. Miksi me työtätekivät hyväksymme tällaista toiminta? Yksi sukulaispoikani elää näillä etuuksilla, mutta yhtään päivää ei tehnyt töitä 30-vuotiakksi mennessä. Monia ammattikoulun opiskeluja on aloittanut, mutta niin vain on, että älli ei riitä suorittaa, kun kasvatus on ollut sitä, mitä on ollut, kun ei ole voinut uskoa itseensä. Kannustus lapsen itsvetunnon arvostus jal latistaminen eivät ole antaneet kehittyä normaaliksi ihmiseksi. Vanhempien kasvatus,josta ei ole antanut mitään mahdollisuutta ottaa omaa vastuutaan, vaan aliarvioineet lapsensa. Itse lapsi ei tule todellakaan onnistumassa vanhemmista johtuen elämässään. Jos Kelan tukien saaminen on autuaaksi tekemistä, niin ei todellakaan ola normaalin ihmisistä onnelliseksi tekevä asia, vaan ko. henkilö voi todella pahoin! Tätä nämä luuserit eivät todellakaan ymmärrä. kun eivät ole saaneet elää välittämisestä itsestään saati lähiomaisistaan, kun voisivat ottaa itseään niskasta kiinni ja myös nauttia elämästä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Työlliset ovat kuitenkin kaikissa tapauksessa suurempia tuki-imureita kuin työtön. Laskipa sen miten päin tahansa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä ihmeen tukia työssäolevat saavat? Itse en niitä ole koskaan saanut ja hyvä näin. Sano edes yksi tuki, mitä normaali työssäkäyvä saa enemmän kuin työn?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minähän en ole luuseri😂Vastuu kannettu👌
Aivan itse ammattini valinnut ja monipuolisen mukavata työtä saanut vuosikymmeniä tehdä.
Enkä voi pahoin, kuinkahan oma vointisi on kun noin paatoksellista on teksti.
Elämänhallintani aina ollut oikein positiivisesti ja hyvin asiat, kiitollinen olen.
Yhteiskunnan elättikään en ole, tuloni on toisaalta mutta aidosti kiitän mitä Kelalta saan.Se on paikka josta jossakin elämän vaiheessa etuuksia haetaan mutta joillekkin taitaa iskeä kateus. . .
Aurinko paistaa👍

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Etkös sinä joutunut sieltä levyseppä hitsaajan kurssilta pois puolenvuoden jälkeen aikuiskoulutus keskukselta? Kun asuntolanvalvoja yllätti sinut kaljottelemasta keskellä päivää ja kaappisi oli pullollan kaljapulloja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Muistuthan kotitalousvähennyksen? Mekin saamme vaimon kanssa täyden määrän joka vuosi käyttämistämme palveluista eli vajaa 5000 euroa vuodessa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin kaikkein kipeimmin tarvetta olisi pienenpieni eläkeläisille, mutta eivät saa kun ei ole edes veroja. Siinä rakkaat ihmiset on iso EPÄKOHTA. Pieneläkeläinen e i s a a kotitalousvähennyshyötyä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onneksi moni jättää anomatta; Lounaalta- ja Palloltapaluurahaa?
Sen sijaan maksetaa sitoutumisesta,jos ja kun,jokaa aamu saapuu lukemaan Kauppalehteä-,tai Maaseudun Tulevaisuutta Kunnatalolle tms. Aikuisten päivähoitopaikkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuinka joku voi hakea toisen etuuksia? Ei sinun etuuksia kukan muu voi saada. Ainoastaan Apteekista lääkkeesi voi joku muu valtuuksin hakea jos et itse siihen kykene!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aloittaja ilmeisesti luulee Kelan etujen kasaantuvan tuki tuen päälle. Niin ei ole. Tukea saa vain vähätuloinen tai kokonaan tuloton tarpeen mukaan. Ja jos johonkin välttämättömään tukea saa, ovat sen hankinnat jo aiheuttanut ylimääräisiä kustannuksia ja henkilö kärsinyt muuten. Mun puolesta aloittaja nauttikoon ihan vapaasti vanhenemisesta, vammautumisestaan, sairauksistaan, korkeasta vuokrasta ja työttömyydestään. Osaa varmasti kiittää ja arvostaa Kelaa ja sosiaaliturvaa sen jälkeen oikeasti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Luulosi ei ole tiedon väärti.
Se on jänskä kuinka monella menee puurot ja vellit sekaisin.
Mitä väärää minun kiitoksessa on?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kerroppa mitä tuo sana "väärtti" tarkoitta ja mistä se on peräisin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niinpä, joillakin on jopa kaupungilta vuokra asunto tukineen kun riitelee ukon kaa ja ukko asuu isoa taloa yksin. Omistavat yhdessä. Vuokralukaalia pidetään postiosoitteena frouvalla vaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Venäjän uhkaa ei ymmärretä!

248 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Siinä sen näkee ketä kiinnostaa oikesti köyhät

Suomessa ei ole köyhiä. Jos joku on vähävarainen, niin se on oma valinta. Lue lisää...
TRJ

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

7.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/