Aloita uusi keskustelu

Naurettavat paperipinot; eduskunta.

Aloittaja: esimerkkinä huono Terveys ja hyvinvointi 11.2.2019 18:08

Perustuslakivaliokunta hukkuu paperipinoihin, joita tuskin luetaan. Kertokaapa miksi vielä dikiaikana kannetaan näitä älyttömiä paperipinoja kansanedustajien eteen. Onko tämä sotenäytelmän loppu?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 27 viestiä

paperi pinot pöydällä iso porukka höpisee puuta heinää,eikä saada mitään päätöksiä aikaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siinäpä se nähtiin että eivät olleet lukeneet papereitaan läpi kun piti vetää takaisin uudelleenvalmisteluun.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Halpaa rekvisiittaa, jolla asioiden hoito saadaan vaikuttamaan työläältä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Samaan asiaan kiinnitin huomiota. Tuota kasaa ei lue kukaan. Tuskin jaksavat edes kantaa sitä. Paperiton palvelu, monessa firmassa vaan ei tässä tapauksessa. Vai oliko se rekvisiittaa kansalle lavastettua sitä. Paljonko maksamme verorahoista noista kokouksista joissa tapahtuu hyvin vähän. Samoin taksi ynnä lentomatkoista. Onhan etätyöskentely keksitty miksi sitä ei käytetä tässä asiassa. Olisi tehokkaampaa työskentelyä kun turha jaarittelu jäisi pois.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ne paperipinot ovat maksu sitoumuksia veron maksajille jotka eivät ole ehtineet siirtää vero-paratiiseihin rahojaan elikkä resurssejaan .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Paperia on helpompi kierrättää kuin läppäreiden muistipiirejä.
Todella hieno ekoteko edustajilta!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei ne meidän edustajat osaa digisovituksia käyttää. Avustajat tekee hommat ja hakee tarpeelliset paperit, joita varmaan monikaan ei edes vilkaise. Mututiedoilla mennään, mitä joku on joskus asiasta lukenut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Minä ihmettelen mistä niitä uusia mutkia tulee perustuslakivaliokuntaan kun viimeksi tekivät työn niin kaikki selvitettiin. Kuka on taas päässyt väliin ja keksinyt pykäliä että varmasti ei aika riittäisi ennen vaaleja äänestämiseen.
Kaikki piti olla jo selvää niin taas on alettu alusta.
Jäljet kyllä johtavat sylttytehtaaseen, viattomia kieroja naamoja, tekopyhiä hymyjä jne. Arvatkaapa millä puolueella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sama huomio, olen yrittänyt tarkentaa nähdäkseni onko niihin kirjoitettu mitään. Kovin tyhjiltä ne näyttää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mielenkiintoinen kuva. Toki vaikkapa Veitsiluotolaisille kuva on positiivinen, kun heidän tekemäänsä kopiopaperia kulutetaan paketti toisensa perään.
Mutta, kun ja jos meidän valitsemat luottamushenkilöt edustuksellisessa demokratiassa eivät kykyne(-nisi) asioita tyydyttävästi hoitamaan, niin ketkä siihen sitten pystyisivät?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Katsoin aamu-uutiset olipa todella isot paperipinot pöydällä Sote kokoustajilla
miten siellä pystyy keskustelemaan asioista jos eivät edes toisiaan näe paperipinojen takaa Annikka Lapintiestäkin vähän hiuksia näkyi ja miten paperipinosta voi hakea tarvittavaa tietoa sitä tarvittaessa ei varmaan löydy
Paperipinot pois ja kaikki asia tiedot läppäreille sieltä ne löytyy helposti ja nopeasti eikä tule sutta ja sekundaa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kansanedustajilla, kuin eduskunnan henkilöstöllä, on valtion hankkimat läppärit ja kotitietoneet, jotka taas hankitaan uudet keväällä uudelle eduskunnalle. Kannattaisi tosiaan hyödyntää. Mutta pelätäänkö tietovuotoja??

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Niin, mitähän ne "tietovuodot" voisi olla; vuosia jauhettu samoja tarinoita suuntaan jos toiseen ja yksityiset hoivapalvelut on jo arkipäivää, joten mihin sitä sotea muuhun enää tarvitaan. Ainoastaan syytämään rahaa monikansallisille pörssiyhtiöille, jonka timintaa Sipiläkin suomi, mutta silti on tyyräämässä hyvää julkista hoitoa pörssin syövereihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näyttäisi, että alimpana on siisteissä pinoissa käyttämättömiä paperipinkkoja pariinkymmeneen senttiin asti ja loput hieman siirreltyjä. Muistuttaa niin kovin tämän p-korean johtajien perässä kulkevien touhuja, jossa he pistävät paperilehtiöön ylös kaikki kimien viisaat ajatukset. Kerran näytettiin räntäsateesta, eikä se tuntunut haittaavan kirjaamista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä ne paperipinot ovat niin surkuhupaisaa katsottavaa, että itku tulee. Kertoo täysin mitä siellä tehdään, puhutaan ja touhutaan. Kukaan ei kuuntele ketään , kukaan ei lue mitään, pelkkää suun soittoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eduskunnan paperipinot eivät naurata mutta nämä kansakunnan 200 älypäätä kyllä naurattavat kovasti! Näitä tyhjäpäitä kiinnostaa vain oma hyvinvointi ja valituksituleminen seuraavissa eduskuntavaaleissa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos ei saada päätöksiä aikaan, jos ne käy 3-4 A4:sta päivässä läpi. jokaisella näytti olevan ainakin 2000 kpl niitä nokan edessä, jos vertaa vaikka Päätalon opuksiin. Lasketaanpa ihan mielenkiinnon vuoksi. 2000 : 4 = 500 päivää, eli kaksi vuotta 8 tunnin työpäivää, 1 kk= 21 työpäivää. Tauot ja lyhyt työviikko+lomat ja täysistunnot miinustettuna, niin voi laskea, että 3 vuotta menee. Voi heittää näin lonkalta, että turhia papereita on niissä pinoissa vähintään 90 prosenttia(=10%Stubbia).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paperiviisaat johtaa Suomea ja jälki on sen näköistä Suomen hyvin voinnin rakentaneet vanhukset makaa märissään ja nälissään hoitolaitoksissa ja tänne tuodut elintaso pakolaiset nauttii täyshoidosta monine palveluineen joka kuuluisi myös näille Suomen vanhuksille

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on aluksi paikoin huono Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson ja Etelä-Karjalan maakunnissa tienpintojen jäätymisen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöllä Kainuun maakunnassa sekä Pudasjärven, Taivalkoskosken ja Kuusamon kunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

takuueläke

Takuueläke on heille joita ei työnteko ole huvittanut.Vapaa matkustajia kyllä riittää. Lue lisää...
Löpö

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

15.10.

Fingerpori

15.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/