Aloita uusi keskustelu

Naisten rinnat

Aloittaja: LerssieinariIsopeenizzz Terveys ja hyvinvointi 22.7.2019 12:10

Oliko ennen muinoin naisilla järkiään pienemmät rinnat kuin nykyään? Oliskohan jotenkin ravinnon monipuolistuminen suurentanut rinnat, aloituksessani en tarkoita silikoni rintoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 86 viestiä

Muistan hyvin, kun ensimmäinen kumppanini riisui paidan. Oli huuli pyöreänä, kun ihailin niitä jättirintoja, vuosikymmenet sitten. Noh, myöhemmin nainen pudotti reippaasti painoaan ja taispa rinnatkin pienentyä.

Muistan myös hyvin erään toisen lumoavan naisen. Hän tykkäsi käyttää niukkoja rintsikoita ja pitää useampaa nappia paidasta auki ja avata näkymiä. Ai, että.

Mutta silti urheilullinen olemus ja sitkeä luonne on viime vuosina vetänyt enemmän puoleensa kuin rinnat... Eli on isoja ollut ennenkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lihavilla naisilla ja miehillä on omasta takaa rasvaa maitorauhasten ympärille, mutta suurin osa hoikkien maitorauhasten kasvamisen syynä on silikoni. Hyvin yleistä Suomessakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siliklooneja tekee ehkä enemmän mieli katsoa kuin koskea, jos kohta eivätkö ne näytäkin aikamoisilta tahdittomilta kumipallukoilta. Voiko niillä edes juottaa jälkeläsiään?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eivät haittaa imetystä. Nykyisin implantteja on jo kymmenillä miljoonilla naisilla ja suosio kasvaa tasaisesti, asiaan liittyvistä ongelmistakin huolimatta. Rintoja suurennetaan esteettisistä ja alempana ketjussa mainituista efektisyistä. Koolla on merkitystä, niin biologisesti kuin kulttuurisesti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Silikonirinnat on hieman sama asia kuin se, että jos Ladassa olisi ralliratti. Se nimittäin näyttää hyvältä mutta ei siinä kyllä kyyti paljon parane.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rinnoista tuli mieleen, että kyllä ne voivat olla kauniit. Olin Kreetalla lomalla ja sattui niin, että naapurihotellissa oli exhibionisti nainen. Kolmena aamuna laittoi pyykkeijä kuivumaan ilman rihman kiertämää. Ihailin noita luonnon luomia kauniita puskureita. Neljäntenä aamuna olin kamaren kanssa odottamassa, mutta turhaan, hänellä oli loma loppunut, ei näkynyt enää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vuosia sitten kiinnitin huomiota kyseiseen asiaan ja mietin mitä ihmettä noille teinitytöille syötetään kun niille kasvaa isot ja ryhdikkäät rinnat varsin varhain. Puuhastellessani makuuhuoneen puolella entisten teinityttöjen kanssa tajusin, että mikä se kupletin juoni on ja sehän on push up rintaliivit ja vielä jos on sopivati pyöreyttä muuallakin niin rinnat korostuvat entisestään. Nykyisin joissain rinaliiveissä on hieman toppauksiakin ja senkin vuoksi rinnat näyttävät suuremmilta kuin mitä ne ilman rintsikoita olisivat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Bures !
Annethaan naisten rinnat olla rauhassa.
Naisten rinnat kuulu lapsile ja navan alta alkaa miesten alue...Hei!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pilkatkaa vaan. Te ete voi ymmärtää isorintaisen ongelmia. Minäpäkerron: hartiat kipeät, ei voi uosta kun rinnat hölskyy, takit ottaa aina kiinni rinnoista jne, mutta kaikkein ikävintä on se, että kun tapaa vaikka kadulla jonkun niin jotku häpeillen ja useat röyhkeästi katsoo rintoja. Alan tästä lähtien tuijottamaan häpeilemättä miesten keskikohtaa alaspäin mittailevin katsein.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En pilkkaa, vaan tunnen myötätuntoa, kun itselläni on isot killukkeet alakerrassa. Samantapaisia ongelmia mullakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aattele positiivisesti, soit ilon katseen luojalle😊.
Hyvältä tuntuu naisen katse...vaikka sinne👍😘

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kerrostalo

Kyllä siinä tuntee ittesä ahdistuneeksi kun joutuu noissa lokeroissa asumaan mutta pakkohan se jossain on asua. Täytyy ... Lue lisää...
Metsä mökin Tonttu

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

13.12.

Fingerpori

13.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille