Aloita uusi keskustelu

Miksi turvaväliä ei pidetä

Aloittaja: Cor on A Terveys ja hyvinvointi 22.3.2020 20:29

Miksi ihmiset eivät kunnioita 1,5 m turvaetäisyyttä? Esim kaupan kassalla tullaan selkään kiinni.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 38 viestiä

Hollihaka on skeittaajia ja skuuttajia täynnä koko ajan. Siellä sitä harrastetaan isolla porukalla vailla huolen häivää. Koulussakaan kun ei ilmeisesti tarvitse käydä. Missä vanhemmat?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

MIKSI NUORISOPORUKOITA KULKEE PITKIN OULUA?? Missä kotikasvatus, kuri. Miksi eivät kunnioita vanhempiaan?? NYT on tosi kyseessä voit olla tartuttaja ilman oireita. Mitä noille joukoille voi tehdä? Kohta ollaan kaikki ulkonaliikkumiskiellossa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Entäpä jos kulkevat samoja polkuja vanhempiensa kanssa.Näin he kunnioittavat vanhempiensa esimerkkiä.Jos lusikalla annetaan ei voi kapustalla ammentaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eilen sanottiin televisiossa, että kaupoissa osataan pitää turvavälit kassoilla ja minä uskon enemmän siihen mitä televisiossa ja uutisissa kerrotaan. Jos joku tulee liian lähelle niin tönäisen kauemmaksi samalla sanoen "turvaväli".

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Tätä kun kirjoitan on juuri eduskunnan kyselytunti menossa.Ministerit istuu siellä kuin sillit tynnyrissä.Eikö siellä tajuta korona viruksen vaarallisuutta ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meitä pyydetään pitämään tarpeeksi pitkä Turvaväli.
Miksi se on niin vaikeeta?
Aikoinaan vanhemmat/isovanhemmat joutuivat jättämään kotinsa!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Samaan aikaan ulkomailta tuodaan lentokoneella porukkaa jotka kenenkään estelemättä matkustaa julkisillä kulkuneuvoilla läpi Suomen. Samat ihmiset Koronan tänne myös toi.
Hallitu toitottaa vain metrin turvavälistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Samaa mietin mennessäni eräänä aamuna apteekkiin. Oven avauduttua pari ensimmäistä pääsi hyvin sisälle, mutta minunkin eteeni ryntäsi pari vanhempaa miestä, suorastaan ahtautuivat melkein yhtäaikaa ovesta sisään. Itse jäin odottelemaan että kiireisimmät pääsevät ensin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Samaa olen minäkin havainnut. Kassajonot ovat myös ongelma. Ei olisi liikaa jos liimaisivat lattiaan punaiset leveät teipit joissa lukee "Odota tässä". Jos sekään ei auta, niin kassojen luona pitäisi välillä olla joku työntekijä joka huomauttaa ja opastaa tässä asiassa.
Tai sitten nauhalta voi tulla aika ajoin kuulutus turvavälistä kassoilla.
Tätä kuulutusta turvavälistä kassoilla suosittelen jokaiseen muuhunkin ostospaikkaan.
Terveisin
Vanhempi nainen

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Siksi, että ei alistuta toisten käskyihin ja määräyksiin.
Minä tiedän parhaiten miten minun pitää olla ja elää kysymättä sitä keltään toiselta, tällainen ajatus pitää nyt vain unohtaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onneksi ministerimme osasivat eilisessä tiedotustilaisuudessa pitää turvavälit toisiinsa ????????

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ministeriemme pitäisi näyttää esimerkkiä muille kansalaisille.Mutta katin kontit.Istuttiin tartunta etäisyydellä toisistaan.Toivottavasti kellään ei ollut Koronaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei sitä voi parhaalla tahdollakaan ymmärtää, miksi sitä turvaväliä ei voi pitää kaupan jonossa eikä liikenteessä. Minä itse kyllä pidän ja ei tuota ollenkaan vaikeuksia. Se on se itsepäisyys, josta pitää joidenkin saada pitää härkäpäisesti kiinni aina ja joka paikassa sekä tilanteessa.
Minulle ei tuota vaikeuksia esim. liikenteessä ei sitten vähääkään turvavälin pitäminen, mutta toisille se on ylivoimaisen vaikeaa, johtuen opitusta liikenne kulttuurista ja sen omista periaatteista. Jos sitä turvaväliä itse pitää, niin heti pitää kaupunkiajossa pökästä muilla siihen mun eteen täyttämään se väli

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Viimeviikolla kun olin kaupassa kassajonossa ja olin kääntäntyt ostoskärryni poikittain, johon nojailin, että sain edelliseen jonottajaan tarvittavan "hajuraon". Sitten siiken väliin työntyy mies henkilö koreineen. Sanoin, että jononpää on tuolla. Siihen meïs tokaisi "no miksi sitten tässä on tätä tyhjää tilaa.". Tuumasin vain, että "arvaappa miksi".
Mies siirtyi sitten eri jonoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tilatkaa safkanne Cittarista ja pysykää niistä slummiliiteristä kaukana. Tuohon kotiovelle tulee ja on piiiitkä turvaväli.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

En ymmärrä yrittäjien "ahdinkoa"

Eikö samalla logiikalla työttömäksi jäävänkin pitäisi olla nillittämättä työttömyyttään ja kestää se puoli vuotta ilman ... Lue lisää...
Eikö työttömäksi

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

1.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille