Aloita uusi keskustelu

Lihassärky, kurkkukipu, yskä ja alilämpö

Aloittaja: khöh khöh Terveys ja hyvinvointi 6.10.2011 08:26

kyselisin juttutupalaisilta onko muilla ollut nyt syksyllä vastaavia oireita?kuume ei nouse vaan alilämpöä pukkaa.  Liekkö kuinka pitkäkestoista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 37 viestiä

Nuohan on selvästi luesin alkuoireita. Siihen auttaa ja oireita lievittää se miedompi Pepanthen tai muurahaispesässä istuskelu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

iissä kun käy terveysasemalla niin sairaanhoitaja kehottaa vetämään savukkeen niin jo helpottaa.

 

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

alilämmöstä voidaan puhua jos kehon lämpö n 28 astetta.  Lämpösi nousee kun lisäät vaatetta. Kotikonstit syysflunssan hoitoon pätee edelleen. Lepo,lämmin juotava kipulääke,suolavesi kurlaus.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun kehon lämpö on n.28 astetta, ihminen on ollut kuolleena n. 3-4 tuntia. Jos olet oikeasti hoitaja ammatiltasi, niin en toivottavasti sinun ei anneta hoitaa edes kuolleita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Mulla kesti 3 viikkoa,mutta ilman yskää.Poskipäitäkin jomotti,mutta buranalla meni ohi.Tähän liittyy sitä kuumeetonta keuhkokuumettakin.Sitkeä on tämä romuska.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuota en kyllä usko. Ei kenenkään normaali ruumiinlämpö voi olla 35 astetta, se on silloin jo reilusti hypotermian puolella, ja hengenvaarallinen tila. Ihmisen normaali ruumiinläpmö vaihtelee eri ihmisillä hiukan, joillakin on noin 37 ja joillakin vähän yli 36. Mutta noin alhaalla jos on että 35 niin silloin on jo hengenlähtö lähellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hypotermiasta voidaan puhua, kun ihmisen kehon lämpö laskee alle 35 celsiusasteen. Hypotermia voidaan jakaa kolmeen vaikeusasteeseen: lievä hypotermia (34–35 °C), kohtalainen hypotermia (30–34 °C) ja vaikea hypotermia (alle 30 °C).

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sinulla ei taida olla kyllä asia hallussa. Normaali ihmisen ruumiinlämpö vaihtelee aika reilustikin riippuen vuorokauden ajasta, aamulla se saattaa olla noin 0,5 alempi. Itsellä se on noin 35 astetta ja myöhemmin päivällä noin 35,8. Ihan normaalia, eikä mikään hypotermia ole kyseessä. Hypotermiaa ja normaalia ruumiinlämpöä ei pidä sotkea. Hypotermia ilmenee vasta, kun ruumiinlämpö laskee alle 35 asteen ja siinä nyt on kaikkea muutakin. Henki lähtee todennäköisesti ihmisellä vasta siin vaiheessa, kun ruumiinlämpötila on 30 astetta tai alle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aina 35,6 peruslämpö joskus 35,4/
Kun sitten nousee 37 senkin tuntee kehossa, 38 on jo aika sairas olo.
Hikeä on hankala saada pintaan esimerkiksi liikunnan avulla,
Onneksi flunssa harvoin vaivaa.
Me vaan ollaan kaikki erilaisia monin tavoin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mul normilämpö 35.4. Sit ku oikeen kipeenä joka paikka ja olo huono niin saattaa mittari näyttää 36.7.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On pientä flunssan poikasta korvia on särkenyt ja tuikkinut 3-päivää.   Kävin Tuiran terveyskeskusessa lääkäri katsoi korvat ja sanoi ettei täällä ole tulehdusta. Ei muuta kuin samoine korvasärkyineen takasin,  ei mitään hoitoa. 

Joo täällä on hieman vaikkua joka saattaa aiheuttaa tuon korvien kiputilan.  - Höpö höpö sanoin minä korvat on varmaan minulla keskimäärästä puhtaammat ja puhdistin ne vielä kahdesti ennen lääkäriin menoa.

Kyllä tulehdus voi mielestäni olla vaikka ei sitä siitä korvanreijästä näekkään.   Sama grooninen ongelma pulpahtaa korvissa aina ilmojen muuttuessa.

Olen kyllä tympääntynyt terveyskeskuksen lääkäreiden toimintaan.  Olisiko mottona katselemalla hyvää palkkaa.

Mikä per***kule on kun ei voida kirjoittaa antibioottikuuria vaan annetaan saman tulehduksen kanssa kärsiä vuodesta toiseen.

Kyllä ensikerralla kun menen lääkäriin niin katotaan ja pengotaan asiat perinpohjin.

Siis toistan vielä samoine korvasärkyineen ovesta ulos ilman minkäänlaista lääkitystä tai hoitoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Antibiootit auttavat vain bakteeriperäisiin tulehduksiin. Viruksiin niillä ei ole mitään tehoa. Ja liiallinen antibiottien käyttö edesauttaa uusien antibiooteille vastustuskykyisten bakteerikantojen kehittymistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sulla mitään korvatulehdusta ole. Itselläni todettiin viime perjantaina korvatulehdus, menin lääkärille kun edellisenä yönä ei voinut nukkua, korvaa särki niinkuin siellä olisi puukkoa väännetty, silmä oli kipeä ja leukaa saattoi hädintuskin liikuttaa, kuume huiteli 39 tienoilla. Lääkärisetä vilkaisi korvaa, siellä pullisteli, punoitti ja vaikka mitä. Totesi että korvatulehdus ja antibiootit. Kuule kyllä se on niin, että jos on korvatulehdus niin sen TIETÄÄ, se on TOLKUTTOMAN kipeä se korva, ei sitä "tuiki ja kutittele", eikä ole "pientä flunssan poikasta" vaan kuumetta niin että mittari sulaa kainaloon. Lopeta iso mies ruikutus, niistä nenu ja mene töihin, lorvikatarri ei ole sairausloman peruste.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voi punoittaa pikkusen vihloo välillä.
Eri asia kun välikorvaan iskee tulehdus, silloin ei nuku aikuinen eikä lapsi😭
On ihan karmea kipu :/
Puuduttavat tipat apu jos ei lääkäriin heti' pääse (pahimman yli
Apu)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu huonoksi keskiyöstä alkaen Etelä-Lapissa sekä seuraavissa Pohjois-Pohjanmaan kunnissa: Pudasjärvi, Taivalkoski ja Kuusamo lumisateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Miksi Perussuomalaisia pelätään?

358 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Karjasillan hometalo

Nimenomaan. Purkuun vain. Ja voihan siitä uudesta tehdä saman näköisen. Mitään spesiaalia ei noissa karjasillan mörskiss... Lue lisää...
Kopio.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

18.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille