Aloita uusi keskustelu

Korona virus

Aloittaja: Jorkki Terveys ja hyvinvointi 20.1.2020 12:33

Kiinassa väestöä kaataa korona virus. Ei tehoa mitkään rokotteet. Tehoaakohan edes mikään tunnettu viruslääke,jota esim. influenssaan käytetään? Kohta se pöpö on täälläkin. Eipä ole maata,mihin kiinalaiset ei matkusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 162 viestiä

Luonto on niin hyvä, että kun jäniksiä tai niitä tunturisopuleita tulee liikaa, niihin tulee joku rutto ja sopeuttaa soveliaaksi ympäristölle. Onhan ollut ihmisissä myös eri ruttoja, jotka on siivonneet ihmisten määrää todella kovalla kädellä. Nyt on vain lääketiede liian etevä, mutta kyllä ajanoloon tulee sellainen jytky, että siivoaa kortistoja ja paljon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Luonto ei mitään järjestä, vaan jumala se on tämänki jutun järjestänyt meille ihmisille jostakin syystä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Joutuuko suomalainen veronmaksaja maksamaan nämä korona tapaukset vai maksaako kiinalaisen matkavakuutus?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eilisen uutisen mukaan koranaviruksen leviäminen ja voimakkuus suurempaa kuin 2000-luvun Sars-epidemia eli varsin vaarallisesta viruksesta kysymys, johon saatavan rokotteen kehittäminen vasta alusta ja pahimmillään rokoteen saatavuus kestää vielä vuosia eli ei hyvältä kuulosta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

todellisuudessa niitä on montakertaa enempi...kaikki ei edes hakeudu hoitoon vaan sairastaa kotona ja joillekkin ei edes tule mitään oireita viruksesta..turhaa panikointia,eikä kaikki maat edes seuraa koko virusta..no en minäkään jos maan toimeentulo olisi matkailijoista..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Uskaltaisitko sitten kokeilla? Minä en. Joten ei maksa vaivaa huolestua tai hysteroitua kun pelkoonsa ei saisi mitään apua. Tulee vain "susi"-rokote vastaan kun lähtee karhumista koronaa pakoon

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

ulkomaisilta sivuilta luettuna toisille ei edes tule kuumetta tästä taudista niin sen seuranta on mahdota..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Turhaa hysteriaa,koska virus on jo levinnyt kaikkialle.Moni on jo sairastanut sen normaalina flunssana tietämättään,sillä Kiina on viimeisten tietojen mukaan tiennyt asiasta jo yli 2 kk,mutta pimittänyt tietoa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Australia aikoo eristää Koronavirukselle altistuneet Joulusaarelle. Tehokasta toimintaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Varautumista evakuointiin

Australia aikoo sijoittaa Kiinan koronavirusalueilta evakuoitavat ihmiset karanteeniin Joulusaarelle. Joulusaari sijaitsee noin 1 400 kilometriä Australiasta luoteeseen Intian valtameressä. Kiinasta sinne lennätettävät australialaiset joutuisivat jäämään eristykseen kahden viikon ajaksi.
Suomi ei, ainakaan vielä, aio evakuoida kansalaisiaan Kiinasta, mutta jos tilanne kehittyy, ja jos Suomessa sovellettaisiin samaa menettelyä, minnekähän heidät sijoitettaisiin? Kävisiköhän Hailuoto, jossa on jo terveydenhoidollista infrasrtuktuuria?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kerrotaan, että erään länsirannikon kaupungin edustan saaristossa olevaa erästä saarta käytettiin kauan kauan sitten karanteenisaarena, saaren nimi on "Apteekki". Se on n. puolen kilometrin etäisyydellä mantereesta, joten ei tuo ole ollut ennenkään esteenä.

Kuitenkin, jos noudatetaan jonkinlaista vuorosysteemiä, nyt ei voi taas olla sen vuoro, ja sitä paitsi, siellä ei ole mitään terveydenhoidollista infraa. Saari on myös huomattavasti pienempi kuin Hailuoto.
Lisäksi kotitaloni sattumoisin on vain vajaan puolentoista kilometrin päässä siitä.

Kuinka kaukana mantereesta sen sitten pitäisi olla? Suomella ei ole tietääkseni saarta 1400 km:n päässä mantereesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

27.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille