Aloita uusi keskustelu

Kolme vuotta sitten löytyi lääke pahaan yleiseen ahdistuneisuushäiriöön ja paniikkihäiriöön

Aloittaja: Ulos helvetistä Terveys ja hyvinvointi 17.6.2016 07:14

Olin jo menettänyt toivoni. 20 vuotta olin kärsinyt pahasta yleistynyt ahdistuneisuushäiriöstä sekä laaja-alaisesta paniikkihäiriöstä. Kokeiltiin kaikki lääkkeet SNRi ja vanhemmat masennuslääkkeet, rauhoittavia ym. Ei soveltunut tuli niin huono olo, että sai oksentaa koko ajan. Rauhoittavat veti tökkyrään. Sitten kokeiltiin Rivatril lääkettä pienellä aika pienellä annoksella milli aamulla milli illalla. Kaikki oireet hävisivät melkein kokonaan! En ollut päässyt kotoa ulos, kaupassa, parturissa tai muualla käynti oli mahdotonta. Sitä ei moni ymmärrä jos ei ole kokenut. Se ei ole hulluutta, mutta se on helvetillinen olotila ! Luulin että apua ei löydy, mutta tämä lääke pelasti elämäni. Onko sinulla kokemuksia yleistyneisestä ahdistuneisuushäiriöstä ja laaja-alaisesta paniikkihäiriöstä ? Onko löytynyt apua ? Mikä lääke on auttanut ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 140 viestiä

Rivatril oli lääke, joka auttoi pahimmassa tilanteessa Eräs mielenterveys hoitaja sanoi sitä itsemurha lääkkeeksi. En oikein oivaltanut, mitä tarkoitti. Todella hirvittävät vieroitusoireet siitä tuli, kun halusin lopettaa niiden syömisen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Multa otettiin 3vuotta sitten bentsot pois,oli opamox 15mg 3krt/vrk mielestäni ihan maltillinen. Tuon avulla elin normaalia elämää,töissä kävin,salilla kävin. Nyt oon 3vuotta ollut kotona,lääkärit vaan sanoo ettei pitäisi ahdistaa. Rupesin etsimään tietoa ja törmäsin tähän yleistynyt ahdistuneisuushäiriö nimeen,katsoin mitä kuuluu oireisiin ja itkin koko tekstin ajan. Se mistä oon jo lapsesta asti kärsiny ja ajatellut että olen vaan viallinen,sille onkin oikea nimi ja muillakin on samaa?! Helvettiähän tämä on,tulossa taas lääkärikäynti ja toivon että vihdoin kuunneltaisi ja saisin oman lääkityksen takaisin. Sen mukana työkyvyn ja muutenkin elämäni.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hakeudu yksityiselle puolelle psykiatrille,
sain samantyyppiseen tilanteeseen kuin sinulla opamox 15mg 3-4 /vrk jatkuvana !
Toimintakyky palasi välittömästi ja kaikki asiat hoituvat,olen alkon suhteen absolutisti !
Älä missään nimessä mene tervkeskusten nuorten bentsohysteerikko nollalekureiden puheille !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olet ilmeisesti huuhaa kauppias, kenties homeopaatti joka myy vitamiineja ja kalkkitabletteja, sekä tietysti päälle elohopeavettä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Mangesium on soluillemme yhtä tärkeää kuin veden juonti(aamuisin lasillinen vettä jotta virkistyy).
Katsokaapa netistä,mihin kaikkeen mangesium tärkeä saada. Ei kerry kehoon-liika poistuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mangnesiumia käytettiin ennen laatikkokameroissa salamavalon lähteenä! Kun kuvia otettiin musta hursti korvilla. Nykyään mangnesiumin käyttö rajoituu korkeintaa pyrölatauksiin jos siihenkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Otappa päivä ohjelmaasi vähinää 30 - 60 minuttia kävelyä! jos kävelyyn kykenet. Ei tarvitse verkkarin tai tuulipuvun selässä lukea Adidas tai Nike jne . . Minä lenkkeilen ihan virttyneissä tamineissa sateella tai kostealla reilun kokoisissa kumikengissä joissa hyvät villasukat.

Sittä jalkoja vain siirrellen toinen toisen eteen rivakkan tai miten sopivalta tuntuu. Jää päästä joutavat paska-ajattelut! Voi vihellellä tai jopa laulaa raitilla vaikkapa "kulkurin valssia"

Nykyajan ihmiset turiutuvat pään sisäisesti muoti ja kaikenlaisten virtauksien mukaan! NIILLE PITÄÄ PISTÄÄ JYRKKÄ STOPPI! Tai kupolli ei kerta kaikkian KESTÄ, vaan LOHKIAA JA HAJOAA!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt timppa kirjoittaa oikiaa asiaa. Aivot tarvitsevat virikkeitä sekä raitista ilmaa. Ja sitähän saa mistäs muualta kuin ulkoa. Syksy on kivaa aikaa kävellä luonnossa sakko tai kori kädessä. Poimia luonnosta herkut mukaan se jos mikä antaa mielihyvää jota aivot tarvitsevat. Vaan tämän ajan ihmiset eivät tunnista edes syötäviä sieniä jotkut ei edes marjoja. Taantumus on syvä ja vakava nykyajan ihmisillä. Mitä mielihyvää markettien ulkomaisista marjoista ym. saa ? Minä sanon että ei mitään. Niin kauan kun ihmisellä vähänkin jalka nousee niin YLÖS ULOS JA LENKILLE! kuten timppa tuossa ohjeistikin. Tai ihan vaan luontoon virkistymää eväitä syömään samalla luonnon antimia poimimaan. Ihminen on tehty viihtymään ja olemaan luonnossa ei seinien sisällä kuin yö syömmen!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos on hallitsematon pelkotila kuten pahassa yleisessä ahdistuneisuushäiriössä ja paniikkioireisto päälle niin nuo neuvot ovat samaa luokkaa kuin sanoisi jalattomalle, että lähdepäs juoksemaan niin kyllä se siitä. Ihmisen tieto jos on tuota luokkaa, kannattaisi pitää suu kiinni.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei paniikkiahdistuksesta kärsivällä tule todellakaan mieleen mennä metsään,jos meneekin voi olla köysi mukana !
Älkää viittikö pelleillä sairauksilla joista ette mitään tiedä !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Totta jos ahdisdus on hallitsematon niin ei siinä kävellä vemppaseminen avita. Lääke silloin, kun tarvitsee ja auttaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ketipinor on hyvä yleislääke. Timppa ja Irkku voisivat kokeilla tätä ihmelääjettä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä homppeli timppa! Muista, että kumppareissa saattaa tulla nopeammin kulumia, jos astelet asfaltilla. Mutta sinähän tiesitkö mennä kumppareilla suolle.. Falle ralle..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Älä kommentoi, jos et itse ole kokenut!!!
Kyllä sitä silloin lenkkeilee kun pystyy, mutta aina ei pysty edes lähtemään liikkeelle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Timpan työaika pajassa on noin vapaa että voi ”työn” lomassa hieman ulkoilla. Mikäs siinä. Toi on eritoten sinulle hyvä neuvo toi paska-ajattelujen välttäminen! Onhan sulla tumppa peili kotona, käytä sitä !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mulla todettiin ahdistuneisuus häiriö 2016 ja kaikki tää alko mulla 14vuotiaana sitä ennen ei ollut ahdistuneisuutta ollenkaan sillon 2014 tapahtu jotain mikä nähtävästi järkytti mun mielenterveyttä vakavasti. Lääkkeitä siihen kokeillut kerran ja ei sopinut kun aloin niistä leijua ihan pilvissä :D joten ne sitten lopetin, mulla kuulu kans itsemurha ajatukset tähän kuvioon ahdistuksen takia jotka sitten vuos sitten katosi kun Jeesukselta aloin saada toivoa elämää puolestani rukoiltiin ja hetkenkuluttu en enää halunnutkaan tappaa itteäni.. Itsemurha ajatukset oli mulla alkanut 7vuotiaana

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On hyvä lääke ahdistuneisuuteen, mutta lääkärit ei uskalla kirjoittaa reseptiä johtuen VALVIRAN ja THL:n uhkailusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nimenomaan OIKEIN käytettynä bentsot
ylivoimaisesti parhaita ahdistus/paniikkilääkkeitä !

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Uskonto on historian paras mielenterveyslääke ahdistukseen ja masennukseen, paloviina taitaa tulla toisena"
-Teemu Keskisarja-

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono maan pohjoisosassa sekä Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

239 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Husu persuihin

Se on joukkoomme liian älykäs, ei oteta. Me erottuisimme muut tolloina. Lue lisää...
PERSU

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

13.11.

Fingerpori

13.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/