Aloita uusi keskustelu

Kolme vuotta sitten löytyi lääke pahaan yleiseen ahdistuneisuushäiriöön ja paniikkihäiriöön

Aloittaja: Ulos helvetistä Terveys ja hyvinvointi 17.6.2016 07:14

Olin jo menettänyt toivoni. 20 vuotta olin kärsinyt pahasta yleistynyt ahdistuneisuushäiriöstä sekä laaja-alaisesta paniikkihäiriöstä. Kokeiltiin kaikki lääkkeet SNRi ja vanhemmat masennuslääkkeet, rauhoittavia ym. Ei soveltunut tuli niin huono olo, että sai oksentaa koko ajan. Rauhoittavat veti tökkyrään. Sitten kokeiltiin Rivatril lääkettä pienellä aika pienellä annoksella milli aamulla milli illalla. Kaikki oireet hävisivät melkein kokonaan! En ollut päässyt kotoa ulos, kaupassa, parturissa tai muualla käynti oli mahdotonta. Sitä ei moni ymmärrä jos ei ole kokenut. Se ei ole hulluutta, mutta se on helvetillinen olotila ! Luulin että apua ei löydy, mutta tämä lääke pelasti elämäni. Onko sinulla kokemuksia yleistyneisestä ahdistuneisuushäiriöstä ja laaja-alaisesta paniikkihäiriöstä ? Onko löytynyt apua ? Mikä lääke on auttanut ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 127 viestiä

Mangesium on soluillemme yhtä tärkeää kuin veden juonti(aamuisin lasillinen vettä jotta virkistyy).
Katsokaapa netistä,mihin kaikkeen mangesium tärkeä saada. Ei kerry kehoon-liika poistuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mangnesiumia käytettiin ennen laatikkokameroissa salamavalon lähteenä! Kun kuvia otettiin musta hursti korvilla. Nykyään mangnesiumin käyttö rajoituu korkeintaa pyrölatauksiin jos siihenkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Otappa päivä ohjelmaasi vähinää 30 - 60 minuttia kävelyä! jos kävelyyn kykenet. Ei tarvitse verkkarin tai tuulipuvun selässä lukea Adidas tai Nike jne . . Minä lenkkeilen ihan virttyneissä tamineissa sateella tai kostealla reilun kokoisissa kumikengissä joissa hyvät villasukat.

Sittä jalkoja vain siirrellen toinen toisen eteen rivakkan tai miten sopivalta tuntuu. Jää päästä joutavat paska-ajattelut! Voi vihellellä tai jopa laulaa raitilla vaikkapa "kulkurin valssia"

Nykyajan ihmiset turiutuvat pään sisäisesti muoti ja kaikenlaisten virtauksien mukaan! NIILLE PITÄÄ PISTÄÄ JYRKKÄ STOPPI! Tai kupolli ei kerta kaikkian KESTÄ, vaan LOHKIAA JA HAJOAA!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt timppa kirjoittaa oikiaa asiaa. Aivot tarvitsevat virikkeitä sekä raitista ilmaa. Ja sitähän saa mistäs muualta kuin ulkoa. Syksy on kivaa aikaa kävellä luonnossa sakko tai kori kädessä. Poimia luonnosta herkut mukaan se jos mikä antaa mielihyvää jota aivot tarvitsevat. Vaan tämän ajan ihmiset eivät tunnista edes syötäviä sieniä jotkut ei edes marjoja. Taantumus on syvä ja vakava nykyajan ihmisillä. Mitä mielihyvää markettien ulkomaisista marjoista ym. saa ? Minä sanon että ei mitään. Niin kauan kun ihmisellä vähänkin jalka nousee niin YLÖS ULOS JA LENKILLE! kuten timppa tuossa ohjeistikin. Tai ihan vaan luontoon virkistymää eväitä syömään samalla luonnon antimia poimimaan. Ihminen on tehty viihtymään ja olemaan luonnossa ei seinien sisällä kuin yö syömmen!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Jos on hallitsematon pelkotila kuten pahassa yleisessä ahdistuneisuushäiriössä ja paniikkioireisto päälle niin nuo neuvot ovat samaa luokkaa kuin sanoisi jalattomalle, että lähdepäs juoksemaan niin kyllä se siitä. Ihmisen tieto jos on tuota luokkaa, kannattaisi pitää suu kiinni.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ketipinor on hyvä yleislääke. Timppa ja Irkku voisivat kokeilla tätä ihmelääjettä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvä homppeli timppa! Muista, että kumppareissa saattaa tulla nopeammin kulumia, jos astelet asfaltilla. Mutta sinähän tiesitkö mennä kumppareilla suolle.. Falle ralle..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mulla todettiin ahdistuneisuus häiriö 2016 ja kaikki tää alko mulla 14vuotiaana sitä ennen ei ollut ahdistuneisuutta ollenkaan sillon 2014 tapahtu jotain mikä nähtävästi järkytti mun mielenterveyttä vakavasti. Lääkkeitä siihen kokeillut kerran ja ei sopinut kun aloin niistä leijua ihan pilvissä :D joten ne sitten lopetin, mulla kuulu kans itsemurha ajatukset tähän kuvioon ahdistuksen takia jotka sitten vuos sitten katosi kun Jeesukselta aloin saada toivoa elämää puolestani rukoiltiin ja hetkenkuluttu en enää halunnutkaan tappaa itteäni.. Itsemurha ajatukset oli mulla alkanut 7vuotiaana

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On hyvä lääke ahdistuneisuuteen, mutta lääkärit ei uskalla kirjoittaa reseptiä johtuen VALVIRAN ja THL:n uhkailusta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Uskonto on historian paras mielenterveyslääke ahdistukseen ja masennukseen, paloviina taitaa tulla toisena"
-Teemu Keskisarja-

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voi voi! Se lääke on ollut rautakaupan hyllyllä jo aika päiviä sitten ja on varmasti hyvä lääke joka tehoaa kaikkiin vaivoihin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tarkennetaan lääketieteellisestä näkökulmasta! Ei se heti ahdistus lopu, vaan ahdistaa hetken tosi paljon. Miehille ns. piru antaa viimmeisen nautinnon eli housuihin tulee siemmen syöksy. Siitä poliisit tai muut virkahenkilöt voivat todeta heti tuoreeltaan kuoleman on tullut hirttäytmisen vuoksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Usein nämä ongelmat poistuvat kasvamisen myötä, kun huomaa ettei ole se maailman napa, jota muut seuraavat. Saattanut käydä, että uusi lääkekokeilu on sattunut tähän saumaan, kun käänne olisi tullut ilman lääkkeitäkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rautakauppaan ostoksille; Jakkara, paksuhkoa köyttä ja hiukan mielikuvitusta, niin häiriöt ovat pian ohi...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ahdistus, pelot pois elämänkoulun myötä. Aina syyllistetty, alistettu. Aina jaksoin yrittää, kunnes voimat meni. Koin uskoon tulon ja sille tielle lähtiessäni vapauduin. Eri yhteisöissä olen käynyt en vieläkään tiedä oma yhteisöni oikein on, mutta rauha ja vapaus on. En toimi muiden ihmisten käskyttäminä vaikka heiltä vei pitkä aika oppia siihen että en toimi heidän mukaisesti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Työeläkkeisiin on myös puututtava

224 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Itsensä peukuttavat ja itsensä kanssa keskustelut

Minäpä nostanki molemmat peukut pystyyn kun keksin hyvän jutun jonka sitte jaan muiden kans. Mitäpä kyttääjänä olet siit... Lue lisää...
Mitäs siihen sanot, ...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

24.8.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi