Aloita uusi keskustelu

Kaltoinkohtelu elämässä

Aloittaja: särkynyt Terveys ja hyvinvointi 11.1.2019 23:43

En varmasti ole ainut jota elämä potkii ns. päähän. Olen joutunut tahtomattani sellaisiin tilanteisiin joista ollut seuraukset elämässäni. Sukulaiset lienee niistä pahin jonka seurauksena tai niiden tekemisistään maksan nyt elämässäni hintaa mihin ei loppua näy. Ensinnäkin jouduin muuttamaan pois toiselle paikkakunnalle. Kiitos sukulaisen sen seurauksena elämäni ajautui suoraan kaaokseen minkä takia menetin yhteyden rakkaimpiini ja sen myötä ura ajautui myös tuhoon. Nyt toivon että tämä tavalla tai toisella korjaantuisi. Nykyään taistelen jäljellä olevin voimavaroin jos vaan jaksan saadakseni edes osan takaisin mitä olen menettänyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 19 / 19 viestiä

Jumala rakastaa sinua ja haluaa kärsimysten kautta johtaa sinua yhä enemmän turvautumaan häneen, jotta tiesi johtaisi oikeaa tietä etreenpäin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Jumala rakastaa sinua ja haluaa kärsimysten kautta johtaa sinua yhä enemmän turvautumaan häneen, jotta tiesi johtaisi oikeaa tietä etreenpäin"

Ja meidän ihmisläheinen halltuksemme on kykynsä mukaan ollut sen sinun jumalasi käsikassarana!
On ollut tyrkyllä monenlaista apua!
Erinomainen lisä siihen on mm.hyväksi havaittu aktivointilaki!
Koska se kohdistuu selvemmin juuri niiden elämään, jotka ovat vaikeimmassa asemassa sen herkun, työn saanin suhteen!
Ja näin heistä on tulossa sitä herralle otollista viljaa!
Papiston mukaan kärsimys jalostaa herralle kelpaavaksi!
Opettavathan he: Kärsi maanpäällä, niin saat sitten taivaassa kirkkamman kruunun!
-Hallitus on siis herran asialla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaltonkohdeltujahan me olemme kaikki, enemmän tai vähemmän, se vaan pitää kestää eikä saa murehtia liikaa.
Keskittyä omaan elämään,

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oletan että olet jo lapsuudesta asti mitätöity, syyllistetty suvussasi. Oletko toiminut heidän toiveidensa mukaan? Et kenties ole osannut laittaa rajoja ihmisille. Hyvä kun olet ottanut etäisyyttä sukuusi. Älä anna sukusi kohdella sinua huonosti. Etsi Jumalan valtakuntaa. Älä pelkää, hän ei jätä sinua hän ei hylkää sinua. Tästä alkaa voimaantumisesi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

totta suku on pahin ja myös rakkain siksi kirpaisee kun huomaa jossain vaiheessa että vähätellään halveksitaan ... sitten kun otat hatkat koko suvusta niin vielä kehtaavat perään haukkua
Mutta vanha viisaus pitää paikkansa kun yksi ovi sulkeutuu niin kaksi avautuu , katso eteenpäin eikä taaksepäin kyllä se aurinko paistaa risukasaankin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Jaksat, kun uskon Jumalan johdatukseen- kaikki on tapahtunut sinun parhaaksesi- kaikki kääntyy hyväksi

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No tietenkin on joku jo uskontoa tyrkyttämässä, vaikka uskoisit mihin jumalaan niin ei mikään tilanne kyllä korjaannu sen vuoksi.
Minäkin toivon lottovoittoa niin sekin on yhtä harhaa kuin joku jumalaan uskominen, täyttä häpötystä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Älä sano noin-se on Jumalan pilkkaa, jota ei saa anteeksi, vaan johtaa rangaistukseen, jotta tekisit parannuksen ja saisit jatkaa uskossa elämää eteenpäin

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

En ole vielä niin päästäni sekaisin, että johonkin olemattomaan uskoisin.
On heikkohermoisten touhua uskoa satuja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aletaanpas mietimään sun elämääsi oi sinä täydellinen synnitön jumalan valittu lapsi niin veikkaan että löytyy kaikki kuoleman synnit ainakin sulta.

Kumma juttu että itse on kyllä ihan ite joutunu taisteleen että on selvinnyt rankoista jutuista siinä ei mikään satuolento auttanut, onneksi lähimmäiset autto.

Sun kaltaset on pahimpia sekopäitä, tuputatte uskontoanne ainoana oikeana vaikka eiköhän suomessakin alkuperäset jumalat ole hieman vanhempia kuin raamatun jumala ja muutenkaan et pysty todistaan jumalan olemassa oloa, mitä jos se onkin joku korkeampi rotu jostain kauempaa tai vaikkapa islamin tai jonkun aasialaisen kulttuurin jumala se oikea jumala jos sellasta edes on.

Kuitenkin itse olet niin täydellinen että varmasti pääset taivaaseen vaikka teet itse aika pahaa syntiä siinä että tuomitset muut kadotukseen jos ei usko sun uskomuksiin, ylpeys on aika paha synti.

Ja mihin hävis se lähimmäisestä välittäminen? Eikö Jeesuskin ollut katuh....an ystävä, tais myös juudakselle antaa anteeksi ja vielä ristillä ollessaan tarinan mukaan oli kahden rikollisen keskellä ja vielä lopuksi pyysi armahtamaan ihmiset, että aika pahasti sotii sun ajatusmalli sitä vastaan miten raamatussa opetettiin ja mitä Jeesus opetti.

By the way, en usko jumalaan mutta en ole ateisti ja toiseksi kirkko ei ole koskaan auttanut mua eikä sitä tarvi uskoakseen johonkin ja olen perehtynyt moneen eri uskontoon kuitenkin, enkä tuomitse uskovaisia paitsi sun kaltaset tuputtajat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Suku on yleensä pahin. Toinen on työkaverit ja joillakin opiskelukaverit. Näitä kun et voi valita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Voin tarvittaessa kuitenkin valita, kenen sukulaisten kanssa haluan olla tekemisissä. Työkaverit eivät ole yhtään pahoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei aina käy niin että metsä vastaa niin kuin sinne huutaa.
Minäkin nuotena möhlin erään asian ja korjasin sen. (totta monta muutakin)

Mutta tästä tuli kerrottua parille sukulaiselle.
Eivät ikinä unohtaneet. Niin kauan ku elivät,muistuttivat tapahtuneesta.
Aikaa oli kulunut yli 50v.

Siksi en asioitani paljasta kenellekkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sinähän puhut kuin eräs tuntemani suku, joiden mielestä kaikki on toisten syytä. Aikani heitä kuunneltuani tulin tulokseen, että on jo kumma kun oli noin huonoa tuuria, että heille sattui väärät naapurit, väärät viranomaiset, väärät lääkärit jne ja itse vain hyviä ja syyttömiä kaikkiin taphtumiin.
Ei voinut kuin hymyillä, mutta sellaisia ihmisiä todella on.
Eivätkä he koskaan tunnusta mitään, jos olisi jotakin vahinkoa hekin saaneet aikaiseksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikki on tapahtunut Jumalan sallimuksesta, jotta turvautuisit yksin Häneen, joka rakastaa sinua ja opettaa sinua eteenpäin oikeaa tietä. Siunausta ja voimia elämääsi- kaikki järjestyy, kun vain odotat ja luotat Jumalan rakkauteen

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun ihminen on särjetty tarvitaan muutakin kuin sanat :usko Jumalaan.
Mistä luulette tietävänne ettei usko.
Itse olen käynyt monet syytökset ja halventamiset läpi,
olen tarvinnut kriisiapua,
Uskon Jumalaan, mutta lähimmäisillekkin on annettu tehtävä,
siis muuta kuin pelkät tyhjät sanat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sukulaisia ei voi valita, joten unohda sukulaiset. Hanki uusia ystäviä ja kavereita, joita voi valita, siinä määrin että elämä tasoittuu ja yksinäisyys poistuu. Näin tehtyäsi kuulut joukkoon. Opettele nauttimaan työnteosta. Se innostaa kun näet työsi tuloksen. Tee tulosta niin paljon, jotta sukulaisesi repivät pelihousunsa. Tässä mielessä saa olla ilkeä sen verran, että voi katsella sukulaisia ylhäältä päin. Muun hengissä pysymisen saat työsi tuloksella, asumisen, lämmön, vaatteet jne. Ihmisen perustarpeet ovat tuossa. Kun joku noista kolmesta puuttuu, niin ihminen voi pahoin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Avaajalle huomioitavaksi. Kyseisiä mielipiteitä ja kysymyksiä esittävät ihmiset tulee ehdottomasti siirtää elinpiirin ulkopuolelle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.


Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

SAIRAIDEN PILKKAAMINEN.

Vai puolustat erilaisia ihmisiä etkä ole niitä tuijottanut?? Ainakin Lesta-Sipilä ei ole kuulunut tähän joukkoon. Olipa ... Lue lisää...
jerme

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

15.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi