Aloita uusi keskustelu

Hoitajien palkkoja pitää leikata

Aloittaja: Nyt on tehtävä jotain Terveys ja hyvinvointi 17.8.2019 15:26

Suomen terveydenhuolto uhkaa ajautua karille, koska terveysfirmoilla ei ole varaa enään palkata kalliita hoitajia. Hoitajat eivät ole korkeasti koulutettuja, mutta tiedän silti hoitajia, jotka asuvat esim omistusasunnossa, että eivät vuokralla. Palkat ovat siis korkeat. Kohta meidän on pakko hankkia hoitajat Aasiasta tai jostain muualta, sillä tilanne alkaa olla kestämättömällä pohjalla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 105 viestiä

Pikemminkin pitäisi kysyä, ovatko lääkärien ja sairaanhoitajien palkat oikeassa suhteessa vastuuseen ja koulutuksen pituuteen. Eli miksi lääkärin pitää ansaita tuplasti sairaanhoitajaan verrattuna?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No oha lekurilla , kuitenki pikkase enemmä vastuuta , ku hoitajilla , joilla o vastuu vain kahavikupistaan..

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Läheinen ihminen ei ollut korkeasti koulutettu, mutta hän omisti asunnon, mökin ja miljoona päälle. Ihme, että joku voi saada palkasta omaisuuden. Jos palkkaa ei makseta, ei kukaan kohta mene niihin töihin. Tiedän myös koulutettuja, jotka saavat palkan aivan tyhjästä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllähän toi asia on niin et noi raskaasti ylikuormitetut hoitajat tarvii palkkaa lisää ja ennen kaikkea et hoitajien kuormaa vähennettävä töissä eli tarvitsevat lisää hoitohenkilöstöä töihin.perustuu ihan omiin kokemuksiin ja suuret kiitokset ouksin hoitajille ja myös lääkäreille siitä et saivat miehen kuntoon.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kaikkien valtion ja kuntien työntekijöiden palkkoja pitää leikata 25%. Loma- ja ikälisäjärjestelmä tulee myös romuttaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

"Terveysfirmojen" pitää vain kohtuullistaa voittojaan. Niiden pitäsi ajatella siten, että lisähenkilökunnan palkkaus johtuu tarpeesta. Ei lisärahan tarpeesta, vaan asiakkaiden tarpeista.
Jos ei muuten sovi,niin lisämenoja vois verrata siihen, että eivät maksa juuri veroja Suomeen yritysvoitoista, joten se kompensoi lisämenoja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jokainen voi tykönänsä miettiä saako hoitaja liian suurta tai pientä palkkaa, mutta eräs asia mikä jo pitäisi havahduttaa myös päättäjiä on se, että suuri määrä hoitajia siirtynyt muihin töihin tai opiskellut toisen ammatin, miksi?
Toinen ammattikunta on opettajat, erityisesti varhaiskasvatuksen puolelle, palkankorotuksista huolimatta vaihtavat alaansa sankoin joukoin työn kuormitavuuden takia ja pula päiväkotien opettajista pahentunut ja sitä myöten päiväkotien tilanne kriisiytymässä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hoitajen palkkoja laskemallahan niitä ulkomaan hoitajia täytyy ruveta palkkaamaan, kuka nyt hoitoalalle nälkäpalkalla rupeaisi lukemaan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä silloin hitajan palkka on aivan liian suuri, jos kykenee asumaan omassa asunnossa!
Alennetaan heidän palkkaansa, ja vasta sitten heille saa antaa sitä S.Kosken lanseeraamaa palkanlisää yhteikunnan varoista, kun ensin ovat myyneet kaiken sellaisen omaisuuden, josta on mahdollisuus saada lisää rahaa elämiseensä!
Eihän se nyt käy laatuun, että jo hoitajan koulutuksella kykenee oman asunnon hankkimaan! On siinä höyläämisen varaa silloin!
Ja onhan sekin huomattu, että jos duunarilla on omistusasunto, Hän ei olekaan herkkä lähtemään työn perässä sinne, mihinkä virkamies/ nainen Ely- keskuksesta sattuu opastamaan!
Omistusasunto on nykyajan kirous duunarille!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Millä ne sitten maksavat vuokransa jotka asuvat vuokrakerrotaloissa OYS:n vieressä-ja niitä on paljon.Mitä omakotiasumiseen tulee niin tuskin sen hankinta on pelkästään hoitajan maksama. Minunkin vaimo oli terveysalan laboratoriossa töissä mutta minä maksoin omakotitalomme ja ylläpidin kahta autoa että vaimokin pääsi aamulla töihin.Vaimo sai käyttää palkkansa omiin menoihinsa-ja käyttikin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hoitajalla käynti 80 e.
Lääkärillä käynti 140 e.
Palvelu/hoitolaitos 2600 e/kk.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Alakantiinpa sinulla on tuo hoitomaksujen korotusehdotus "Palvelu/hoitolaitos". Sen hintahan on jo nyt 116,60 pv, eli 3614,60 kk Oululaisissa hoivissa. Siihen päälle vielä ateriamaksut 15€ x 31pv ja vuokra 600€/kk. Ja puhumattakaan lääkkeistä, joita tunnetusti vanhuksille syötetään enemmän kuin leipää. Kyllä se hinta liippaa lähelle viittä tonnia kk...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.

Naapurit

17.9.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi