Aloita uusi keskustelu

Hallitus ja poikkeustila

Aloittaja: Hellluuna Terveys ja hyvinvointi 24.3.2020 15:15

Hallitus, päämininisteri Sanna Marinin johdolla on erittäin hyvin hoitanut korona viruksen leviämisen ehkäisemisen ja tiedottamisen. Talous ja työllisyys saadaan joustamalla ja tukemalla pieniä yrityksiä ja yksinyrittäjiä jotka joutuvat ahdinkoon epidemian vuoksi. Autetaan ja tuetaan niitä jotka ovat avun tarpeessa, yhdessä selvitään toinen toistaan tukien. Hallitus tekee työtä meidän kaikkien hyväksi sekä paremman yhteiskunnan puolesta, Suomi on hyvä maa asua ja elää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 45 viestiä

Hallituksen tukena on upea määrä avustajia, miljoonat lähtivät heti hyrräämään. Kerrottiin muutama viikko sekin uutinen, että sairaaloissa löytyy tehohoitopaikkoja ja varusteita riittävästi. Koronan taival on vasta alussa ja uupelo tuntuun olevan .
Korona uutuudellaan sitten yllätti hallituksen , mitä maahan palavien vastaanotto kertoo. Siinä vaan suoraan linja-autoihin ja kukin omalle paikkakunnalle. Hankalia tilanteita syntyy kaiken aikaa ja katsotaan aikanaan miten kaikki meni, kun on tappiot ihmishengissä ja taloudessa laskettu. Hyvää työtäkin on tehty ja ilmeisesti hallituksen avustajat ovat päässet työssä vauhtiin Marinin johdolla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hyvät ihmiset noudattakaa terveyden alan ammattilaisten ja Marinin hallituksen antamia ohjeita, näin selvitään pienemmällä vahingolla korona viruksesta, pidetään toisistamme huolta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt on hyvä sauma iskeä ja kaataa maan hallitus joka on aina ykkösenä mielessä oppositiolla ja päästä itse valtaan...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt täytyy keskittyä korona viruksen, se pitää lannistaa, Marinin hallitus on sen leviämisen ehkäisemiseksi tehnyt loistavaa työtä, ei ole mitään syytä kaataa hallitusta kokoomuksella ja eikä edes persuilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Luulempa, että esittämäsi sauma on asia, johon ei kukaan tällä hetkellä halua koskea tikullakaan.
Lisäksi sanoisin, että emme olisi näikin hyvässä tilanteessa, jos olisi ollut eri henkilöt ja puolueet hallituksessa eli pisteet siitä Marinin hallitukselle.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Persujen on tyydyttävä vain kohtaloonsa eli oppositioon, annetaan viisaampien hoitaa meijjän asioita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Väitätkö ihan pokerina että persujen pellelauma pystyisi hoitamaan tämän tulevan kaaoksen.Heistä ei siihen ole missään oloissa.On aivan eri asia kantaa vastuuta kuin mölistä ennakoituja jälkiviisauksia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Eilen illalla kolme naisministeriä ja pääministeri lukivat paperista lähes samat asiat vuoron perään. Uutta oli vain se Uudenmaan eristäminen. Vieläkin mukana oli jahkailua siitä, että suljetaanko ravintolat vai ei ja millä aikataululla.
Vastuu jäi nyt kansalaisille itselleen monessakin asiassa, että mitä kannattaa tehdä ja mitä ei.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

No jossakin vaiheessa kertauskin muuttuu jankkaamiseksi. Toimittajat kysyy kysymyksen ja vastaus on Kiurulla aina sama?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiurulla on paljon maamme asioita hoidettavana, helpommalla pääsee vastaamalla yksinkertaisesti. Ei ole Kiurunkaan asema helppo, kun kymmeniä toimittajia kyselelee, eikä pääse kunnolla rauhoittumaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiurua saamme kiittää että meillä yleensä on vielä julkinen terveydenhoito.Jaksoi jarruttaa kokoomuksen yksityistämisvimmaa valiokunnassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tarkoitat ihmisillä varmaankin lähinnä miehiä, joita sairastuneistakin on suurempi osa. Naisethan nalkuttavat niin kauan, kunnes mies alistuu kohtaloonsa ja tekee mitä on käsketty. Näin tapahtuu nytkin, mutta suuremmassa mittakaavassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Huvittaa tuo ministerien autohurjastelu! Nytkin illalla 8 ministeriä ajoi omalla autolla paikasta a paikkaan b peräkanaa. Eikö nuita sovi yhteen autoon enempi kuin 1?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kun hallituksen muutamat ministerit oikein kutsumalla kutsuivat ulkomailla oleskelevat ja matkustelleet Suomeen. Lopulta heitä oikein vartavasten haettiin myös Euroopan pahimmilta Korona-alueilta Italiasta, Kreikasta, Espanjasta ja Turkista, niin miten on mahdollista, ettei kenellekään hallituksessa tai avustaja-armeijallekaan välähtänyt, ettei kymmeniä tuhansia ihmisiä saa päästää yleisiin kulkuneuvoihin Vantaan lentoasemalta matkustamaan kotiinsa! Sehän on pahimmillaan oikea viruspartio! No, nythän hallituksen törkeän varomattomuuden seurauksena saadaan Koronaa kylvettyä koko maahan. Kaipa se tasoittaa kuitenkin paikallisia eroja! Tässä on nyt yksi selkeä esimerkki pitkän viivyttelyn lisäksi siitä, ettei hallitus ole ajantasalla. Kokemattomuus kuuluu ja näkyy- valitettavasti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kokemattomuutta ilmenee läpi maapallon näiden koronapäätösten teoissa, kuin myös hallituksen sisällä; ministeri Pekonen ja Kiuru olivat Uudenmaan sulkemisen kannalla jo puolessa kuuta, mutta sai kansassa sen verran ärtymystä, ettei muut hallituskumppanit tähän lämmenneet, saatikka uusmaalaiset. Tiukasta linjasta osin on kiittäminen oppositiota, mutta kuinkahan oltaisiin toimittu, jos oppositio olisi hallituksessa ollut.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nyt alkoi tapahtuu, Sanna Marinin hallitus on tehnyt pitkiä päiviä, kohta kuullaan päätökset.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Toivotaan, että vanha edes säilyisi. Hallitusohjelmakin on jo käynyt turhaksi. Pandemian jälkeen avautuu ehkä jotakin toisenlaista järjestelmää. Havaittiin mm. , että Kiinaan on keskittynyt monet elinkeinoelämälle välttämättömät tarvikkeet. Sielläkin eletään periaatteella: oma maa ensin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Lukijakuvat

Katsotuin tänään

Antti Kiuru

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Hurmos loppumassa - paluu Sipilän linjoille?

221 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Pääomavero 43% pian

Ei sijoittaminen ole mitään veronkiertoa. Sijoityamisella osallistutaan yrityksen rahoittamiseen (esim. kun Musti&Mi... Lue lisää...
Yksityissijoittaja

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

8.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille