Aloita uusi keskustelu

Corona-rokotteen ihmistestit alkavat ensi viikolla

Aloittaja: Terveys ja hyvinvointi 26.3.2020 11:45

Moderna-niminen lääkeyhtiö on edennyt mRNA-rokotteensa kehittelyssä siihen vaiheeseen, että ensi viikolla (huhtikuun alussa) aloitetaan testaus ihmisillä. Alustavia tuloksia saadaan varmaan ensi kuun loppupuolella. Taitaapa olla niin, että koko Pandemia on ensi syksynä muisto vain ja jos se hiipuu muuten vain, niin aiemminkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 19 viestiä

No ei se muisto ole, vaan rokote on seuraavaa aaltoa varten, (vert. esim. tuhkarokko.)
Sitten seuraava onkin niittävämpi korona boosted

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Viesti poistettu

No nytpä tuli tekstiä ihan suoraan tehtaalta. Kuka tuollaista on oikein keksinyt? Nuo tietosi ovat ihan täyttä propagandaa. Kun käytät noin huolettomasti noita isoja kirjaimia, niin kannattaa opetella kirjoittamaan SUOMI ainakin isolla alkukirjaimelle.

Suomessa ei ole kuollut yhtään enempää kuin on ilmoitettu. Suomessa viranomainen tekee virkavirheen, jos hän välittää väärää tietoa. Virkavirheestä joutuu työttömäksi. Kukaan ei usko Venäjän alhaisia lukuja ja jostain syystä moni paikka pistettiin kiinni. Ihmiset laitettiin lomalla viikoksi. Ihme juttu miksi. Sairaanhoito Venäjällä on ...no arvaa itse. Miksihän ne Venäjän todelliset raharikkaat ostelee itselleen hengityskoneita? Suomessa niitä ei ole kenelläkään yksityisellä.

Jos Venäjä onnistuu kehittämään rokotteen Koronaa vastaan niin hyvä. Siitä ovat tyytyväisiä aika moni ihminen pitkin maailmaa. Suomea ja suomalaisia mollaamalla sitä ei kuitenkaan saada sen nopeammin valmiiksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Venäjä, Kiina ja Kuuba oli ainoat maat jotka vastasi myöntävästi Italian korona avun pyyntöön. Eurooppa käänsi vain selkänsä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Uskon että rokotteen on jo keksinyt se joka laittoi viruksen liikkeelle. Tekoäly auttoi häntä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Zairen ebolaan saatiin rokote joka tehosi 100%. Tauti vain katosi alta. Siinä oli samankaltaisia oireita mutta pahempana. Olisikohan tästä apua. Kai täältä suomesta jokunen joutaa koekaniiniksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos rokotteen kehittely sujuu todella nopeasti se voi olla valmis 12kk päästä.
Suomeen vois olla saatavissa syksyksi 2021.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tämä mRNA-rokote ei vie niin paljon aikaa kuin vanhemmalla tekniikalla tehdyt.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lähetti-rna:han perustuvien rokotteiden tekninen osa on jo ihmiskokeilla testattu useassa yhteydessä, joten rokotteen testaaminen voidaan tehdä nopeutetusti

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos oikein mennään, niin yli vuosi, mutta sikanuhan aikana pikkaisen oikaistiin, kun oli kiire. Tuloksena ihmisiä alkoi yht.äkkiä nukahtelemaan auton rattiin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Rokotteen kehittäminen kävi niin lyhessä ajassa, että se on todennäköisesti kehitetty samassa labrassa, josta koronavirusta alettiin levittää maailmalle.

Ollut kenties jo valmiina, mutta ei ole kehdattu tuoda asiaa julki heti viruksen alettua levitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vitsailet varmaan tai sitten olet tietämätön. Samalla rna-tekniikalla on kehitetty viime vuosina muutamia rokotteita, en nyt ehdi tähän niitä katsomaan ja tämä tekniikka on huomattavan paljon nopeampi, kuin aiemmat tavat tehdä rokotteita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yleensä rokotteitten kehittämiseen kuluu vuosia, joten muutama viikko tuntuu niin lyhyeltä ajalta, että rokote on ollut joko valmiina tai ainakin pohjatyöt on tehty perusteellisesti.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä, varsinkin pohjanmaalla, missä hopeavesi auttaa kaikkiin vaivoihin ja wincapita tekee kaikista miljonäärejä (edelleen, toki eri nimellä)

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Tornitalot ja korona

Hissit on tosiaan melkoisia viruspesiä. Kun joku sairas tai piilosairas aivastaa hississä, jää sinne leijumaan viruksia ... Lue lisää...
Ätshii

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jarin piirrokset arkistossa.

Naapurit

1.4.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille