Aloita uusi keskustelu

Vesterbacka ei ymmärrä

Aloittaja: Minä ymmärrän Talous 15.7.2019 15:34

Kaleva tänään 15.7. "Peter Vesterbacka ei ymmärrä kiinalaisten yhtiöiden kanssa työskentelystä aiheutunutta kritiikkiä". Jos todella näin on, että ei ymmärrä, niin sitä suuremmalla syyllä tämän pisnesmiehen projekteista kannattaa pysyä erossa.
Koko maailma, näemmä Vesterbackaa lukuunottamatta, tietää, että Kiina pyrkii totaaliseen maailmanherruuteen. Vesterbackan tunneliprojekti on osa Kiinan suunnitelmaa uudesta silkkitiestä, jonka seuraava vaihe olisi Lapin halkaiseva rautatieyhteys Jäämerelle. Informaation puutteesta ei voi olla kysymys. Hyvä, että ollaan lukuisista töppäilyistä viisastuttu ja osataan lukea Kiinaan liittyviä varoitusmerkkejä. Heidän kulttuurinsa on, kuten lukuisat tapahtumat ovat osoittaneet, täysin epäinhimillinen ja säälimätön.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 7 / 7 viestiä

Vai että silkkitie siitä tulisikin. Enpä oikein usko. Enempi uskon siellä kaljaa liikkuvan. Tuskin on edes kiinalaista kaljaa. Sitä supi suomalaista kaljaa siellä liikkuu. Ensiksi sinne Viroon suurilla rekoilla ja sitten takaisin tänne Suomeen sellaisilla pienillä rattailla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hö !
Vesterbackka ajattellee vain omia bisneksiä ja rahamassia...Hei!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Outo juttu kiinalaisia vastaan. Kuitenkin jokainen ostelee kiinalaista tavaraa jatkuvasti. Työtä ne rakennustyömaat toisivat Suomeen.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Näin tulee käymään, niinkuin viisas opettajani jo 50-60 luvulla sanoi, keltainen valta tulee vielä valloittamaan maailman. Tämä asia on jäänyt koulusta mieleeni.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

"Pessimisti opettelee venäjää, optimisti englantia ja realisti kiinaa." Noin kuulin sanottavan puoli vuosisataa sitten.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kiinan lonkerot ujuttautuvat vaivihkaa joka maailman kolkkaan. Kiinan voimaa ei taideta ottaa oikein tosissaan. Liian yleinen kuva taitaa olla Kiinasta maana, jossa kansa kahlaa äärettömän laajoilla riisipelloilla. Todellisuudessa Kiina nyt on aivan jotakin muuta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi aamusta alkaen Etelä-Lapissa lumipyryn vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi yöstä alkaen Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Etelä-Pohjanmaan maakunnissa lumi- tai räntäsateen vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamusta alkaen maan itäosassa, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Keski-Lapissa ja Pohjois-Lapissa lumi- tai räntäsateen ja sään lauhtumisen vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

20.2.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu


Pohjoisen kattavimmat mediatilat ja monipuoliset markkinoinnin palvelut printtiin ja digiin.

Kaleva Media B2B asiakasratkaisut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityksille