Aloita uusi keskustelu

Työttömyys saisi kestää vain 3kk

Aloittaja: työtön määräaikainen Talous 12.5.2014 09:26

Amerikasta nämä opit ovat.Jos sosiaalisesti työttömyyttä tuetaan vain esim tuon ajan se loppuu siihen.Työtön toimii aktiivisesti saadakseen toimeentulon .Nyt meillä työttömyys pitkäaikaistyöttömillä voi olla jopa elinikäinen.Elinikään tavallisesti sattuu ainakin kaksikymmentä nousu ja laskukautta.Ansiosidonnainen työttömyyskorvaus on yhtä suuri virhe ollut Suomen kansalle kuin työvoiman värvääminen pahimman työttömyyden aikana Somaliasta

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 13 / 13 viestiä

Työttömät ja avoimet työpaikat tarkasteluun ja työvoimatston henkilökunta töihin. Osoittamaan työttömille työpaikan, koulutus, kurssi tms. paikan. Ne työpaikat joissa nyt työvoimapula niin oppisopimuksella työtön siihen ja työpaikka valmiina. Sosiaaliturva ei tarvitse enää nostaa. Päättäjät töihin ei tekemään päätöksiä missä aita on matalin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

amerkikassa keitetään pontikkaa ihan urakalla metsissä...ansiosidonnainen.?..
kelan päiväraha+ asumistuet jne on yhtä kuin ansiosidonnainen ,osalla jopa suurempi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pitäisikö Ameriikasta ottaa oppia myös yhteiskuntarauhan suhteen? Kun ei rahaa saa enää miltään "luukulta" niin tulee mieleen, että ...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Nythän jo demaritkin myöntää, että aktiivimallia tarvitaan. Vesikielellä odotan millainen on Rinteen malli.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

mitens ne, jotka ettii aktiivisesti ja ei saa töitä, mistään? Ja ansiosidonnainen on vain 500 pv. ei sillä eläkkeelle asti pötkitä...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Aloituksesta huomaa, että aloittaja ei ole ainakaan määräaikaisessa työsuhteessa, eikä työtön! Suojatyöpaikoista on helppoa huudella ja kadehtia työttömien kesävapaita!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Televisiostakin tulee parhaillaan välikysymyskeskustelua työttömyydestä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kysyntä märittelee tyllisyden. Jos palvelua tai tuotetta ei kukaan kysy, niin ei sitä kukaan teetä ja kun kukaan ei teetä, niin ei tarvita tekijääkään.

Ostamalla ulkomaalaisia tuotteita, niin lisäät kotimaista työttömyyttä.

Yksinkertaista, mutta ei toimi, koska ihminen on itsekäs.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Montako työpaikkaa sillä opilla on luotu? Kannattaakohan ihan varmasti tuoda oppi tänne. Tai jos tuodaan niin veroaste on laskettava alas 10-20 %:iin, sillä se ei kyllä ole oikein, että maksetaan 30-40 % veroja ja kun jää työttömäksi saa pärjätä omillaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Hieno utopia, mutta ei nyt käytännössä toteudu. Olisihan noita työkokeilupaikkoja , mutta varmasti työtön haluaa palkkaa työstään, ja työantajat eivät halua palkkaa maksaa. Kommunismia tämä muistuttaa eikä Amerikan mallia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

siksipä palkaton orjailu onkin puettava mahdollsimman hienoihin termeihin....!! =/ %D

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

mikä puolue sa ajjoikaan jottain täystyöllisyyven tavotetta, eihän semmosta oo kuin totalitaristisessa yksipuoluevaltiossa. olikohan ko. tavotetta ajavalla menneisyyvessä jottain stasi-kytkentöjä eli ttoalitarismin keinoisa saattasi olla jottain menneisyyestä tuttua.........??? %-DDD

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli muuttuu erittäin huonoksi aamuyöstä alkaen seuraavissa Lapin kunnissa: Simo, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio ja Tervola lumipyryn vuoksi.
Ajokeli muuttuu huonoksi aamuyöstä alkaen Varsinais-Suomen, Satakunnan, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa, Keski-Lapissa, Pohjois-Lapissa ja Lapin itäosassa sekä seuraavissa Lapin kunnissa: Ranua, Pello ja Rovaniemi lumi- tai räntäsateen ja kuuraisten teiden vuoksi.

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

10.12.

Fingerpori

10.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/