Aloita uusi keskustelu

Onse niin kumma kun ?

Aloittaja: Tuo tottako lie. Talous 6.12.2017 22:59

Asunnottomille pitäisi saada asunnot ja ruokaa ? Alakaapa eliitillä ja hyväosaisilla nakkaamaan sivuleivästä , eihän se ole mahollista ? Entä sitten kun tarvitaan juoksuhautoihin porukaa ,tykinruokaa on oikein tehty lait , että on pakko näiden vähäosaisten lähdettävä puolustamaan edellä mainittujen,Kartano ,maa ,irtaimisto, raha, omaisuuksia ? henkensäkaupalla ? Tämäkö on tasavertainen Yhteiskunta ? Ennen oli Aatelisto nykyisin Eliitti ja Hyväosaiset ??? No ?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 14 / 14 viestiä

Tänään 07122017 Suomen Taideyhdistys jakoi palkintoja ja apurahoja yhteensä 300 000,0e Rahaa riittää. Tässä aloittajalle pientä purtavaa. Valitin kerran eräälle henkilölle, jotta kun ei mistään saa mitään apua, ni vastaus oli, mikset pyydä? En ole vieläkään mitään pyytänyt. Mutta nämä taiteilijat pyytävät ja näköjään saavat.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuuleppas. Eliitti nakkaa koko ajan sivuleivästään palasia ja murusia maksamalla veroja. Minäkin maksoin jäännösveroa elikkä mätkyjä 29.11.17 1200e. Toisen erän maksan helmikuussa. Kyllä kaikki hiemankaan hankkivat ovat antamassa veroissaan sitä rahaa avustuslaariin, josta maksellaan niin taiteilijoiden saamat avustukset kuten taiteilija-apurahat, työttömien toimeentulotuet ja asumistuet sun muut tuet. Tää yhteikunta pyörii näin. Kaikki valtiolta tulevat avustukset tulevat verovaroista, mistäpä muusta. Vai myykö valtio kultaharkkojaan? En usko, eikä niitä Suomella kovin paljoa olekkaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

turhaan muriset noista mätkyistä. ensinnäkin aika onneton olet laskemaan vero prosenttia. mene seuraavan kerran verottajan luo. toisakseen ei köyhälle voi mitään mätkyjä tulla. ei nollatuloista tule mätkyjä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

"toisakseen ei köyhälle voi mitään mätkyjä tulla. ei nollatuloista tule mätkyjä." Mitä tällä tarkoitat? Älä kuvittele olemattomia. Nyt haukut väärää puuta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mätkyjä, eli harkinnanvaraista lisäveroa ei ole ollut vuosiin.
Maksoit vain velkasi verottajalle, koska olit mennyt liian kevyellä verotuksella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Laske verosi oikein,oot maksanut liian vähän
niinkuin minäkin sain mätkyjä eläketuloista 77.45€
Mitenhän se on mahdollista.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Olen aatteeltani aika pitkälle vasempaan, mutta kyllä se vaan niin on, että jokaisen on kannuksensa itse hankittava. Juu juu niin niin, ei kaikilla ole samanlaiset lähtökohdat, mutta kuitenkin maailman parhaat mistä ponnistaa, jos tahtoa löytyy. Suomalaisista on tullut valittajakansaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sinun puolueesi on juuri niitä valittajapuolueita, avarra näkemyksiäsi pois siitä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Miten voi saada kaikki samanarvoiseksi, sitä ei ole vielä keksitty. Mutta onhan kaikki ihmiset kuitenkin samanarvoisia, ei kai omaisuus tai asema tee toisia paremmaksi tai toisia huonommaksi.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kepuun voi luottaa yhdessä asiassa: Se pettää aina. Vaalien jälkeen Sipilän Keskusta paljastui Suomen oikeistolaisimmaksi puolueeksi ja nyt maatamme hallitsee kovaotteinen kolmen puolueen oikeistohallitus. Ei tämä ollut äänestäjien tahto.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Osittainen varhennettu vanhuuseläke

Saisipa sitten joskus edes jotain. Ettei vaan jää ilman sitä kaikkea, mitä muut saavat ja minä en. En ala. Mulla nyt su... Lue lisää...
Osittain myöhennetty...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

19.10.

Fingerpori

19.10.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi