Aloita uusi keskustelu

OneCoin-virtuaalivaluutta.

Aloittaja: Kun fiksu on. Talous 18.11.2019 18:13

Kymmenet tuhannet suomalaiset ovat sijoittaneet kyseiseen virtuaalivaluuttaan; kuulutko siihen porukkaan. Nyt se on paljastumassa huijaukseksi, josta MOT:in selvitys kertoo. Joko edellisen huijauksen uhrit ovat rahansa saaneet ja ollaanko hakemassa korvaajia uuden huijauksen uhreille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 69 viestiä

Onko olemassa muita kuin virtuaalivaluuttoja?
Taala irroitettiin kultakannasta. 80-luvullako se oli?
Siitä alkoi virtuaalivaluuttojen aika jota nyt käydään.
Jopa niin vahva ja vakaa Sveitsin frangi lepää uskomuksen varassa.
Sekin on irroitettu kullasta ja usko valittu tilalle.

Kuvitelmaksi että painokoneesta tullut paperi on muuttunut tuhansia kertoja arvokkaammaksi sekä tietokoneesta tullut bitti miljardeja.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yhdysvaltojen presidentti Nixon irrotti dollarin kultakannasta 1971, kun Vietnamin sotaa varten dollareita piti painaa enemmän kuin kultavaranto antoi myöten, mikä aiheutti käytännössä dollarin arvon romahtamisen ja sitä kautta syntyi siis myös kansainvälinen öljykriisi. Pitää myös muistaa, että Yhdysvaltojen valtio on ylivelkaantunut eli Yhdysvaltojen valtiovelka on jo yli 23 000 miljardia dollaria eli jo noin 107 prosenttia bkt:sta, joten sitä on jo noin 70 000 dollaria per yhdysvaltalainen ja tämän päälle tulee vielä yksityinen velka, mitä on reilusti enemmän.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kyllä velka on rahaa, sillä kun pankki lainaa niin se luo samalla rahaa markkinoille, joten siksi jo noin 90 liikkeellä olevasta rahasta on pankkien lainaamalla luomaa rahaa ja vain alle 10 prosenttia on keskuspankkien liikkeelle laskemaa rahaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kuuskytluvun alussa yhdessä yössä satasesta tuli kymppi, mutta tuskin satasen vipistä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Tosin Lipposen mukaan mitään valuutan vaihtoa ei tapahtunut, sillä hänen mukaansa markka oli euron ilmentymä eli markka säilyi edelleen Suomen rahayksikkönä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Yksi asia on sataprosenttisen varmaa. Oikeasti tuottavat kohteet ja sijoitukset eivät saa suurta julkisuutta ennen kuin vasta sitten, kun ne ovat oikeasti huipulla. Niiden hedelmistä pääsee nauttimaan pieni ydinryhmä ja siinä vaiheessa, kun massiivista tuottoa alkaa tulemaan, niin juna on jo mennyt muiden osalta.
Mitä suuremmalla ja laajemmalla kohulla jotain hypetetään, niin sen varmemmin se ei tule tuottamaan muuta kuin suuret persnetot haksahtaneille reppanoille. Ei oikeasti hyvistä sijoituskohteista ääneen huudella turulla ja toreilla.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

minkä takia maailmalla tai suomessa ole systeemiä tai listaa missä on ilmoitettu rehelliset valuutat ja sijoitukset...sitten vaan vastuu sijoittajille eli ei jatkossa oikeuden käyntejä...säätyisi miljardeja maailmalla...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan valuuttakurssilista, ennen oli Suomen Pankin heiniä. Nythän oikeiden valuuttojen kurssit näkyvät ainakin Maikkarin uutislähetyksessä ruudun alareunassa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Valtion rahoilla käydään oikeutta, samoin kun WinCapitan asioissa. Se on jostain muusta pois.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Missä käydään oikeutta OneCoiniin liittyen? Tämäkin Wahlroosin lobbaus meni joihinkin täydestä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

..jokainen on aivan varmasti tiennyt riskeistä ostettuaan näitä höpö höpö rahoja..onhan näitä ollut ennekin ja tulee olemaan jatkossakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

joka leikkiin ryhtyy niin leikin kestäköön....tulevista oikeuden käynneistä lasku sijottajille...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Euroopan keskuspankkki luo rahaa tyhjästä.Miten luotettava euro on verrattuna Onecoiniin?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei Euroopan keskuspankki luo rahaa tyhjästä vaan liikepankit, jotka luovat rahaa tyhjästä lainaamalla sitä asiakkaille. Käytännössä siis tällä hetkellä käytettävissä olevasta rahasta vajaat 10 prosenttia on todellisuudessa keskuspankkkien liikkeelle laskemaa rahaa ja reilut 90 prosenttia on liikepankkien lainaamaalla luomaa rahaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jos tuo olisi totta niin kannattaisi perustaa pankki jonne ei talleteta vaan pelkästään luodaan rahaa.Olen erittäin kiinnostunut perustamaan tällaista pankkia muiden suomalaisten kanssa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jotta voit lainata, sinulla pitää olla rahaa eli suomalaisten pankkien vakavaraisuusaste on noin 20 prosenttia eli Suomessa toimivilla pankeilla on rahaa noin 20 senttia yhtä lainattua euroa kohti. EU-alueella toimivien pankkien vakavaraisuus on keskimäärin 14 prosenttia. Heikoiten menee itallialisilla ja briteillä, joiden pankkien vakavaraisuus on alle 10 prosenttia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onneksi oon niin pöljä etten ymmärrä miten sitä bittirahaa louhitaan. Jos ei rikastu niin ei köyhykkään.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Ajokeli on huono Uudenmaan, Kymenlaakson, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Etelä-Lapissa jäätävän tihkusateen ja lumi- tai räntäsateen vuoksi.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Kerrostalo

En muuttais lokeroon enään millään tuli joskus 80 luvulla sitä kokeiltua suorastaan hirvittäviä paikkoja. Lue lisää...
KJ J

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

12.12.

Fingerpori

12.12.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/