Aloita uusi keskustelu

Mikä ihmeen Busines Oulu??

Aloittaja: Rekryjen Rekry.... Talous 19.7.2015 14:34

Porukkaa on,kuin Olunpialaisissa!! Kuka maksaa palakat??

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 42 viestiä

heijastuu keskustan tyhjinä ammottavista liikkeiden ikkunoista. Kaupungin ylijäämäporukalle järjestetty hätäaputyömaa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Oulun bisnekset on annettu tarjottimella Arinalle.Katsokaapa Oululaisia liikkeitä kuinka monessa Arina omistajana,yllätytte.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Tämä on taas tätä oululaista luuseripuhetta. Eihän meidän kannata edes yrittää, rahat menee vain hukkaan, laitetaan vaan hanskat naulaan, tunnustetaan tosiasiat ja katsellaan kun loputkin lähtee etelään.
Tottakai Oulu tarvitsee businesslobbarinsa, ei ne siellä maailmalla tiedä koko Oulusta mitään ja kun kertoo mitä kaikkea täällä napapiirin tuntumassa tehdään ollaan sitten suu ymmyrkäisenä. Ei kukaan kissan häntää nosta jos ei kissa itse.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kylla oululaisten kannattaa yrittaa, mutta mika kompetenssi talla organisaatiolla on auttaa nousevia tahtia? Olemalla Nokian pikkupomo vai? Sehan patevoittaa hyvinkin miettimaan pienyritysten ja start-uppien problematiikkaa, vai mita? Organisaatio olisi piirun verran uskottavampi mikali joukossa olisi edes 10% henkiloista nostanut firman tyhjasta edes jonkinlaiseen menestykseen. Tama on pelkka suojatyopaikka liman vastuita.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Business-Oulu on tehnyt lujasti töitä Nokian pienentyessä Oulussa ja paljon uusia it-alan työpaikkoja on syntynyt Business-Oulun hautomoiden ideoiden kuoriutuessa. Toki on myönnettävä, etteivät syntyneet työpaikat tuo enää Nokian kaltaisia huippuvientituloja tai edes vastaavia palkkatulojakaan Ouluun, mutta Bisnes-Oulun väen kaksinkertaistaminen toisi uutta pöhinää kaupunkiin, onhan useilla sieltä työpaikan saaneilla oikea loppututkintokin eli todiste osaamisesta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Vatsanseudullahan se luja työmäärä näkyy. Leukojakin on lousukutettava kipeytymiseen asti. Kyllä viineri ja kahvi maistuu.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

On ns. "norsujen hautausmaa", johon piilotellaan munineet hallintoeliittin jäsenet, joille pitää saada ns. vihreä oksa, kun eivät muualle kelpaa.
Kallista porukkaa, tulevat kalliiksi oululaisille veronmaksajille.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Meikä kävi siellä vaan kuulemassa että et saa vielä palakkatukia ku oot ollunna liian vähän aikaa työttömänä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kehtaavatkin ehdottaa autoja keskustaan. Siellä on jo nyt tarpeeksi tai liikaa porukkaa. Parempi vaan jos ei olisi niin ahdasta ja saisi liikkua rauhassa. Ehdotukseni on että kiellettään autot ja pyörät. Pyörille voisi laittaa parkkipaikat Raksilaan, josta kävellen pääsisi keskustaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kateellinen on liian voimakas ja vulgääri sana näin kokoomuslaiselle. Kyse lienee paremminkin maksamieni rahojen kohdentamisesta ja arvoihini liittyvää joiden mukaan suojatyöpaikkoja ja lossivahteja ei tulisi suomessa sallia. Ai niin mutta minullahan on se veroneuvoja ...

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Juttutupa

Kuumin keskustelu nyt

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

189 viestiä | Lue keskustelu

Päivän tykätyin viesti

Sinun valintasi - eroa AY-liitosta!

Ay-liitot paras työntekijän turva,ajaa varmasti Posti kiistan niin,että ei tule työntekijöiden palkkoihin leikkauksia.AY... Lue lisää...
Tämä aloitus roskako...

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

22.11.

Fingerpori

22.11.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan kokonaistavoittavuus on 86 % Oulun markkina-alueen kuluttajista viikossa.

Kaleva Media Yrityspalvelut

(08) 5377 180

kalevamedia.fi/yrityspalvelut/