Aloita uusi keskustelu

Kyllä Lidl on kauppana suomalaisten asialla

Aloittaja: Lidlissä asioiminen on teko isänmaamme hyväksi Talous 24.6.2019 20:32

Lidlin kautta kulkeva suomalainen ruokavienti kaksinkertaistui viime vuonna ja peräti 57 suomalaista tavarantoimittajaa vei Lidlin kansainvälisen verkoston kautta lähes kahtasataa tuotetta 24 eri maahan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 35 viestiä

Meillä ei olisi Lidliä, jos kaupat olisi perustettu Suomeen ennen sotia.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuota, Lidlin vienti nousi. Mutta kun juhlit niin varmaan kerrot paljonko se on kokonaisviennistä ? Ja paljonko se on rahassa? Pelkkä 57 % voi olla hyvin kärpäsen paskan verran koko ruokaviennissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Ei siellä Lidlissä kaikki ole halvempaa. Kuten leipä on paljon kalliimpaa ja kahvia saa jopa halvemmalla S-ryhmän kaupoista. On vielä paljon muuta mikä on Lidlissä kalliipaa, kuin Prismoissa.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lidl on halpiskauppa. Halpiskauppaa tarvitsevat tulkoot onnelliseksi Lidlistä. Minulle henkilökohtaisesti on kätevää kun saan Prismasta miltei kaiken tarvitsemani saman katon alta, ja bensa-asemakin on vieressä. Ei tarvitse ajella ympäri kyliä, eli aikaa ja vaivaa säästyy. Ympäristökin kiittää.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Aha, s- ryhmä on paikallisten asialla työllistää huomattavasti enemmän kuin Lidl ja rahat jää tänne eivät mene Saksaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Mitä minä olen litukan tekijöitä katsellut, ovat nuoria lähinnä, ei saksalaisia. Arviolta opiskelijoita paljon ja varmaan, tai luultavasti voivat maksaa veroja palkastaan jopa suomeen. Sitten fiman oman liikevoiton ja siitä veron ratkaisee omistaja, kuten kaikissa monikansallisissa firmoissa. Siinä mennään lakien ja asetusten mukaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Kommentissa oli sana ENEMMÄN, ei väitettä siitä etteikö jotain roposia Lidlin toiminnasta jäisi Suomeenkin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Jossitellanpa nyt. Ja sanan jälkeen sanotaan, että rahat jää suomeen. Tottakait kummassakin liikkeessä rahat jää suomeen , kun ne suomessa maksetaan kassalla. Ha haa. Tuo on sitten huvittavaa ostajasta, että onko s-kaupan väki tehotonta/laiskoja, kun pitää olla useampi henkilö töissä?.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Totta, hieno asia. Se Lidlin käyttämä meijerihän jo aiemmin kertoi,miten heidän valmistamien urheiluravinteiden vienti keski-eurooppaan lähti nousuun Lidlin yhteistyön kautta.
Näistä asioista on oltu kumman hiljaa. Eikö kaikkia tahoja miellytä Lidlin tapa viedä Suomea muualle Eurooppaan?

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei siellä kuule lisäravinnepussissa lue mitään Suomesta. Muuten kyllä Lidli on hyvä. Ainut ikävä asia vaan on sen monet tuotteet, joka ei kestä!

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Ei kai sen viennin ja työn arvo siitä laske, ettei pakkauksissa nykyään tarvitse ilmoittaa valmistusmaata? Pääasia kai on, että jotain saadaan vietyäkin. Onhan Lidlillä niitä Suomi-viikkojakin muissa maissa, siellä saa Suomi maanakin mainosta.
Kuitenkin monet maat mainostavat oman maansa tuotteita parhaina ja puhtaimpina, ja niinhän se kuuluukin olla, että oma maa edellä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Pakkaus, jossa ei mainita valmistusmaata tuntuu kieltämättä epäilyttävältä. Mikä tarve on salailla alkuperää? Ei lähede ainakaan meikäläisen mukaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus annetaan tänään klo 12 Uudenmaan, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Keski-Suomen, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakuntiin, Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan lukuun ottamatta Taivalkosken ja Kuusamon kuntia sekä seuraaviin Lapin kuntiin: Simo, Ranua, Kemi, Keminmaa, Tornio, Ylitornio, Tervola, Pello, Rovaniemi, Kolari, Sodankylä, Enontekiö ja Inari.

Hellevaroitus: Lähivuorokauden aikana on odotettavissa tukalaa hellettä Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Keski-Suomen, Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Etelä-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun maakunnissa sekä Lapin maakunnassa lukuun ottamatta Enontekiön kuntaa.

Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

Hakkaraisen Teuvo on kyllä aika äijä sanon minä

Ajatelkaapa tilannetta, että eduskunnassa olisi 100 Hakkaraista ja 100 Huhtasaarta, noin kuvaannollisesti. Kävisikö niin... Lue lisää...
Tenavatähti

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

23.7.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi