Aloita uusi keskustelu

Kiitos Lidl-Suomi

Aloittaja: H B Talous 4.1.2018 18:29

Viimeisimmän tutkimuksen mukaan Suomen ja Espanjan ruokakorin hintaero on pudonnut 26% paikkeille.Ollen sitä puolta enemmän vielä edellisessä vertailussa.Tuo ero tarkoittaa vielä sitä että Espanjassa syödään kolme kuukautta vuodessa ilmaiseksi Suomen hintatasoon nähden.Suunta on kuitenkin oikea ja siitä voimme kiittää ainoastaan Lidliä joka toi kilpailun elintarvike myyntiin suomessa.Lidliä ennen Arina ja Kesko kynivät meitä mielinmäärin ilman rehellistä kilpailua.Ainakin omalla kohdallani Arinaan ennen viemäni noin 8500e/v menee nyt Lidlin kassaan.Ahneella on sottanen loppu sanotaan sananlaskussakin.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Näytetään 1 - 20 / 3608 viestiä

Lidli on meille suomalaisille ilon aihe.Sieltä saamme Juhannuksena halvat makkarat,jouluna kinkut .

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Tuntuu melko hurjalta miten Arinan pomo voi kuitata reilun millin vuodessa palkkana ja palkkioina.Minä omistajana saan bonuskortilla vuodessa noin 22e.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.
Mainos. Keskustelu jatkuu alapuolella.

Tehkää suomeen bentsa asemiakin.Ruvettas saamaan halpaa polttoainetta.Sillä sektorilla puuttuu kilpailu kokonaan.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Lidlistä ostan luomutuotteita, en muuta. En kertakaikkiaan uskalla ostaa jossain eu-maassa tuotettavia tuotteita joiden alkuperä on täysin tuntematon. Rahani vien edelleen Arinaan, bensaa, kampaamopalveluja myöten. Suomeen dumpataan euroopan ylijäämiä, käykääpä joskus katsomassa saksan Lidlin valikoimia. Ovat kuin toisesta maailmasta.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

niinpä, kyllä ne ruokatarvikkeet ovat ihmisille syömäkelvottomia, jostakin tuntemattomalta tuottajalta, ne on varmaa suomessa kiellettyjen listalla, ei niitä voi edes myydä, täytyy mennä taas arinaan ryöstettäväksi ja maksaa ittesä kipijäksi , ois lidliinki edes joku poonuskortti, niin sitte sillä varmaan olisi myyntikuntoista ruokaa

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

joo, arinassa on bensiini puhtaampaa ja parempaa ja maksaa aina 10 sentti enempi kuin muualla, sen täytyy olla loistavan hyvää bensaa, se ABC pensa, se on tuotettu varmaan luonnonmukaisemmin kuin muilla myytävä pensa, täytyy olla, on on ja on

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Prisman hyllyt on notkollaan juuri näitä muualla euroopassa tuotettuja tuotteita,hinta vaan tuplasti kalliimpi kuin Lidlissä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Sosialisoijien päästessä vauhtiin hallituksessa on kansa kohta hätää kärsimässä.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Onhan tuo Lidlin touhu sillai fiksua että kaikki saa ruokansa samaan hintaan,riippumatta ostaako kympillä vaiko kahella.

Vastaa Ilmoita asiaton viesti

Paikallissää

Varoituksia voimassa!

Metsäpalovaroitus on voimassa Varsinais-Suomen, Satakunnan, Uudenmaan, Kanta-Hämeen, Päijät-Hämeen, Kymenlaakson, Etelä-Karjalan, Pirkanmaan, Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan maakunnissa sekä Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa lukuun ottamatta Pudasjärven, Taivalkosken ja Kuusamon kuntia.


Juttutupa

Päivän tykätyin viesti

SAIRAIDEN PILKKAAMINEN.

Vai puolustat erilaisia ihmisiä etkä ole niitä tuijottanut?? Ainakin Lesta-Sipilä ei ole kuulunut tähän joukkoon. Olipa ... Lue lisää...
jerme

Jari ja sarjakuvat

Jari

23.6.
Jari on tauolla.

Naapurit

15.6.
;

Uutiset osastoittain

Palvelemme sinua

Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään Kalevan tilausasioissa ja muissa lukijan palveluissa.

Asiakaspalvelu

(08) 5377 610 (ma-pe 9-16)

www.kaleva.fi/asiakaspalvelu

Kalevan medioilla tavoitat 331 000 lukijaa.

Yrityspalvelut

(08) 5377 180

yrityspalvelut.kaleva.fi